تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه قهوه موکا فوق العاده خوش طعم مناسب روزهای زمستان

آموزش و طرز تهیه قهوه موکا فوق العاده خوش طعم مناسب روزهای زمستان

طرز تهیه قهوه موکا,قهوه موکا,قهوه,موکا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه قهوه موکا را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد.

یکی از قهوه های معروف موکا نام دارد و این قهوه برای طرفداران شکلات و قهوه یک نوشیدنی خوب بحساب می آید.

موکا جزوی از خانواده لاته بحساب می آید.

اگه به ترکیب قهوه، شیر و شکلات هم توجه کنیم بیشترین شباهتش رو در خانواده نوشیدنی‌های برپایه قهوه با لاته می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه قهوه موکا :

پودر قهوه :◊: 1 قاشق پایخوری

شیر :◊: 2 فنجان

خامه :◊: 1/2 فنجان

شکر :◊: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه قهوه موکا :

به نقل از انسان شاد برای تهیه قهوه موکا ابتدا باید قهوه را دم کنید.

:◊: با 1 فنجان آب سرد قهوه را مخلوط کنید و آن را روی حرارت بگذارید و بطور مدام هم بزنید تا زمانی که قهوه شروع به جوش آمدن کند. :◊:

برای تهیه قهوه موکا از هر قهوه ای که تمایل دارید میتوانید استفاده کنید.

اکنون شیر را روی گاز بگذارید تا داغ شود.سپس شکلات را به شیر داغ شده اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا شکلات کاملا در شیر حل شود.

نکاتی در مورد قهوه موکا :

استفاده کردن از خامه و شکر در قهوه موکا کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

قهوه اسپرسو بهترین قهوه برای تهیه قهوه موکا میباشد.

طرز تهیه قهوه موکا,قهوه موکا,قهوه,موکا

15 نکته مهم در تهیه لازانیا برای خوش طعم تر و عالی شدن

نکته مهم در تهیه لازانیا برای خوش طعم تر و عالی شدن

نکات خوش طعم تر شدن لازانیا,لازانیا,خوش طعم شدن لازانیا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان نکات خوش طعم تر شدن لازانیا را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

نکات خوش طعم تر شدن لازانیا :

انسان شاد  نکات خوش طعم تر شدن لازانیا را برای شما آماده کرده است که با رعایت آنها حتما لازانیا خوش طعم تر میشود.

1.مایه میانی لازانیا مقدارش کم باشد.

:◊: منظور از مایه میانی همان گوشت،مرغ یا سبزیجات است.:◊:

2.اگر مایه میانی لازانیا کم چرب باشد بهتر است.اگرم از گوشت چرخ هم استفاده میکنید سعی کنید بدون چربی باشد.

:◊:اگر مقدار چربی گوشت بالا باشد لازانیا بخاطر ترکیب با دیگر مواد بوی چربی دنبه خواهد گرفت.:◊:

.حتما اولین مایه کف ظرف را سس سفید بریزید.

6.لایه های لازانیا را روی سس سفید بچینید.

7.بعد از اینکه هر ورقه لازانیا را گذاشتید مقدار کمی مایه گوشتی یا سبزیجات بصورت خیلی نازک روی آن بریزید.

8.مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا رنده شده روی هر لایه از لازانیا بریزید.از پودر پنیر پارمزان هم میتوانید استفاده کنید.

9.بعد از اینکه در هر مرحله پنیر پیتزا اضافه کردید روی آن مقدار زیادی سس سفید بریزید.

.در آخرای پخت لازانیا حتما از گریل استفاده کنید و اجازه دهید با پخش حرارت از بالا پنیر پیتزا طلایی شود.

:◊:زمان 10 دقیقه تابش حرارت از قسمت بالا کافی میباشد.:◊:

14.بعد از آماده شدن لازانیا و بیرون آوردن آن از فر فورا ان را سرو نکنید و اجازه دهید پنیر آن دمای خود را از دست دهد بعد میل کنید.

15.در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

طرز تهیه چای آلبالو با عطر و بوی بی نظیر و خواص بسیار زیاد

طرز تهیه چای آلبالو با عطر و بوی بی نظیر و خواص بسیار زیاد

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه چای آلبالو را آماده کرده ایم.

آموزش انواع دمنوش در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه چای آلبالو

آلبالو :♥: 1 لیوان

آب :♥: 2 لیوان

عسل :♥: مقداری

طرز تهیه چای آلبالو , چای آلبالو , آلبالو , چای

طرز تهیه چای آلبالو

به نقل از انسان شاد طرز تهیه چای آلبالو به این صورت است که ابتدا باید

بعد از اینکه خوب آلبالو ها را شستید هسته و چوب آن را جدا کنید.

در یک قوری مناسب 1 لیوان آلبالو و 2 لیوان آب را ریخته و آنها را روی شعله مستقیم گاز با حرارت بالا قرار دهید تا آب جوش شود.

زمانی که آب خوری جوش آمد زیر گاز را کم کنید و یک دستگیره یا دم کنی روی در قوری قرار دهید و بگذارید تا برای 20 دقیقه چای آلبالو خوب بجوشد.

بعد از گذشت 20 دقیقه و جوشیدن چای آلبالو قوری را با در پوش رویش داخل فر یا روی سماور بگذارید و 15 دقیقه اجازه دهید تا خوب دم بکشد.

چای آلبالو آماده را با عسل ، قند ، شکر یا نبات میل بفرمایید.

برای اینکه چای آلبالو شما در نهایت خوش رنگ تر باشد بهتر است یک تی بک چای آلبالو در قوری بگذارید.

می توانید در هنگام دم کشیدن چای آلبالو یک تکه نبات هم به چای در قوری اضافه کنید.

توجه داشته باشید چای آلبالو وقتی آماده شده است که رنگ آلبالو تقریبا سفید شده.

طرز تهیه چای آلبالو , چای آلبالو , آلبالو , چای

خواص آلبالو :

آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است

 شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده و درمان نارسایی های کبد مفید است.

آلبالو، اشتها آور بسیار خوبی است.

مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد.

آلبالو ضد مواد صفراوی ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است .

طرز تهیه چای آلبالو , چای آلبالو , آلبالو , چای

طرز تهیه چای آلبالو با عطر و بوی بی نظیر و خواص بسیار زیاد

طرز تهیه کره طعم دار با 4 طعم متفاوت بسیار خوشمزه و با ظاهری زیبا

طرز تهیه کره طعم دار با 4 طعم متفاوت بسیار خوشمزه و با ظاهری زیبا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کره طعم دار را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

طرز تهیه کره طعم دار , کره لیمویی , کره پرتقالی , کره پنیری , کره ژامبون دار , کره طعم دار

مواد لازم برای تهیه کره طعم دار

کره :♥: 800 گرم

سیر :♥: 3 حبه

آبلیمو  :♥: 2 قاشق مرباخوری

پنیر فتا رنده شده :♥: 2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان :♥: 2 قاشق غذاخوری

سس پستو :♥: 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :♥: به میزان لازم

  پودر موسیر :♥: 1 قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده شده :♥: 2 قاشق غذاخوری

  ژامبون مرغ خرد شده :♥: 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون :♥: 3 قاشق سوپخوری

  فلفل سبز خشک و شیرین :♥: 2 عدد

پوست لیموترش رنده شده :♥: یک هشتم قاشق چایخوری

گشنیز تازه :♥: به میزان لازم

   آب پرتقال :♥: 1 قاشق چایخوری

ترخان :♥: به میزان لازم

پوست پرتقال رنده شده و تلخی گرفته شده :♥: 1 چهارم قاشق چایخوری

  پودر شکر :♥: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کره طعم دار , کره لیمویی , کره پرتقالی , کره پنیری , کره ژامبون دار , کره طعم دار
 

طرز تهیه کره طعم دار

ما در این مطلب طرز تهیه کره طعم دار را با 4 طعم مختلف برای شما آموزش می دهیم.

که شامل کره ژامبون دار ، کره پنیری ، کره لیمویی و کره پرتقالی می شود.

در زیر طرز تهیه هر کدام را برای شما آموزش می دهیم.

 

 ابتدا باید مقدار 200 گرم کره را برای اینکه نرم شود از یخچال بیرون آورید و در محیط قرار دهید.
 
بعد از اینکه کره نرم شد آن را با 1 قاشق روغن زیتون مخلوط کنید.
 
در یک ظرف ژامبون را ریز کنید و به همراه پودر موسیر، پنیر چدار ، نمک و فلفل مخلوط کنید و حسابی هم بزنید.
 
در یک کاغذ روغنی کره را بگذارید و آن را رول کنید و برای 1 ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید.
 
بعد از اینکه کره را فریزر کردید برای هر بار مصرف آن را بیرون آورید و به اندازه دلخواه از آن جدا کنید.
 
 

طرز تهیه کره پنیری :

 ابتدا باید مقدار 200 گرم کره را برای اینکه نرم شود در محیط قرار دهید.
 
بعد از نرم شدن کره آن را با پنیر پارمزان رنده شده و پنیر فتا مخلوط کنید.
 
بعد از این که خوب کره را با پنیر ها مخلوط کردید و کاملا یکدست شد سیر را ریز رنده کنید و با 1 قاشق روغن زیتون و کمی نمک و فلفل به کره اضافه کنید.
 
بعد از اینکه مخلوط کاملا یکنواخت شد آن را در کاغذ روغنی رول کنید و در فریزر بگذارید.
 
مدت زمان 1 ساعت کافی می باشد.
 
بعد از اینکه کره را فریزر کردید برای هر بار مصرف آن را بیرون آورید و به اندازه دلخواه از آن جدا کنید.
 ابتدا باید 200 گرم کره را در اتاق بگذارید تا در دمای محیط نرم شود.
 
یک قاشق روغن زیتون به کره نرم شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
 
فلفل خشک را پودر کنید و با پوست لیمو ترش و مقداری گشنیز تازه و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
 
کره را در کاغذ روغنی بپیچید و آن را رول کنید و برای 1 ساعت در فریزر بگذارید.
 
بعد از در آوردن کره از فریزر به هر مقداری که دوست دارید ببرید و میل کنید.
 
 ابتدا باید 200 گرم کره را در اتاق بگذارید تا در دمای محیط نرم شود.
 
بعد از نرم شدن کره آب پرتقال و پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.
 
پودر شکر و ترخان را هم اضافه کنید مقداری نمک و فلفل برای مزه دار کردن کره به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
 
کره را به وسیله کاغذ روغنی رول کنید و داخل فریزر به مدت 1 ساعت قرار دهید.
 
بعد از یک ساعت میتوانید کره از فریزر خارج کرده و به هر مقداری که دوست دارید از آن برش دهید و مصرف کنید.
 
طرز تهیه کره طعم دار , کره لیمویی , کره پرتقالی , کره پنیری , کره ژامبون دار , کره طعم دار
 

نکاتی در مورد طرز تهیه کره طعم دار :

کره ژامبون دار را برای مزه دار کردن پوره سیب زمینی ، نان تست ، پیراشکی گوشت ، تخم مرغ و...استفاده کنید

کره پنیری مناسب مزه دار کردن سبزیجات پخته ، ماکارونی ، نان سیر ، نان باگت ، استیک ، انواع کباب و … می باشد.

کره لیمویی مناسب مزه دار کردن کباب مرغ ، برنج مخلوط ، استیک و … می باشد.

کره پرتقالی مناسب مزه دار کردن کباب مرغ ، سینه بوقلمون ، تکه کدو ، ساندویچ ، نان ، پنیر و … می باشد.

طرز تهیه کره طعم دار , کره لیمویی , کره پرتقالی , کره پنیری , کره ژامبون دار , کره طعم دار

طرز تهیه کره طعم دار با 4 طعم متفاوت بسیار خوشمزه و با ظاهری زیبا

طرز تهیه مافین لازانیا بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوص مهمانی ها و جشن ها

طرز تهیه مافین لازانیا بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوص مهمانی ها و جشن ها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مافین لازانیا را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

طرز تهیه مافین لازانیا , مافین لازانیا , لازانیا لقمه ای

مواد لازم برای تهیه مافین لازانیا

لازانیا :♥: 1 بسته

گوشت چرخ کرده :♥: 350 گرم

قارچ خرد شده :♥: نصف پیمانه

ریحان خشک :♥: نصف قاشق چایخوری

آویشن خشک :♥: 2 قاشق چایخوری

سیر خرد شده :♥: 2 حبه

پیاز خرد شده :♥: 1 عدد

سس کچاپ :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم

 

طرز تهیه مافین لازانیا بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوص مهمانی ها و جشن ها

می توانید به دلخواه از هر مواد دیگری که تمایل داشتید در داخل لازانیا استفاده کنید.

طرز تهیه مافین لازانیا , مافین لازانیا , لازانیا لقمه ای

طرز تهیه مافین لازانیا

به نقل از انسان شاد طرز تهیه مافین لازانیا به این صورت است که ابتدا باید

 فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد (یا 375 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.

یک سینی مافین 12 تایی انتخاب کنید و خوب آن را چرب کنید.

طرز تهیه مافین لازانیا , مافین لازانیا , لازانیا لقمه ای

در یک تابه مناسب و بزرگ گوشت را به همراه پیاز ،قارچ ، نمک و فلفل با حرارت بالا تفت دهید.

در تفت دادن سعی کنید گوشت چرخ کرده از هم جدا شود و خوب تفت دهید تا تقریبا به رنگ قهوه ای در بیاید.

حال سیر را هم به بقیه مواد اضافه کنید و برای 30 ثانیه تا 1 دقیقه تقت بدهید تا عطر سیر در بیاید.

سپس سس کچاپ ،1 قاشق چایخوری آویشن و کمی فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا حسابی مخلوط شوند.

مقداری از آن بچشید و اگر نیاز داشت مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

مخلوط سس را جوش بیاوردید و بعد از آن حرارت آن را کم کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه در همان حالت بپزد.

در یک ظرف مناسب بقیه آویشن ، پنیر پیتزا ، ریحان و مقداری نمک و فلفل را ریخته و باهم مخلوط کنید.

درون مافین کاپ های سینی فر یک لایه لازانیا بگذارید و روی آنها را از مواد بالا بریزید و پر کنید.

طرز تهیه مافین لازانیا , مافین لازانیا , لازانیا لقمه ای

به ترتیب پنیر پیتزا و مخلوط سس کچاپ را به طور یکدست پخش کنید و همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.

در مرحله آخر سینی را در فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه اجازه بدهید تا پخته شود و پنیر پیتزا روی آن آب شود.

بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود .

طرز تهیه مافین لازانیا , مافین لازانیا , لازانیا لقمه ای

طرز تهیه مافین لازانیا بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوص مهمانی ها و جشن ها