یکی از قهوه های معروف موکا نام دارد و این قهوه برای طرفداران شکلات و قهوه یک نوشیدنی خوب بحساب می آید.
موکا جزوی از خانواده لاته بحساب می آید.
اگه به ترکیب قهوه، شیر و شکلات هم توجه کنیم بیشترین شباهتش رو در خانواده نوشیدنیهای برپایه قهوه با لاته میبینیم.
پودر قهوه :◊: 1 قاشق پایخوری
شیر :◊: 2 فنجان
خامه :◊: 1/2 فنجان
شکر :◊: 1 قاشق چایخوری
به نقل از انسان شاد برای تهیه قهوه موکا ابتدا باید قهوه را دم کنید.
:◊: با 1 فنجان آب سرد قهوه را مخلوط کنید و آن را روی حرارت بگذارید و بطور مدام هم بزنید تا زمانی که قهوه شروع به جوش آمدن کند. :◊:
برای تهیه قهوه موکا از هر قهوه ای که تمایل دارید میتوانید استفاده کنید.
اکنون شیر را روی گاز بگذارید تا داغ شود.سپس شکلات را به شیر داغ شده اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا شکلات کاملا در شیر حل شود.
استفاده کردن از خامه و شکر در قهوه موکا کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
قهوه اسپرسو بهترین قهوه برای تهیه قهوه موکا میباشد.
طرز تهیه قهوه موکا,قهوه موکا,قهوه,موکا
انسان شاد نکات خوش طعم تر شدن لازانیا را برای شما آماده کرده است که با رعایت آنها حتما لازانیا خوش طعم تر میشود.
1.مایه میانی لازانیا مقدارش کم باشد.
:◊: منظور از مایه میانی همان گوشت،مرغ یا سبزیجات است.:◊:
2.اگر مایه میانی لازانیا کم چرب باشد بهتر است.اگرم از گوشت چرخ هم استفاده میکنید سعی کنید بدون چربی باشد.
:◊:اگر مقدار چربی گوشت بالا باشد لازانیا بخاطر ترکیب با دیگر مواد بوی چربی دنبه خواهد گرفت.:◊:
.حتما اولین مایه کف ظرف را سس سفید بریزید.
6.لایه های لازانیا را روی سس سفید بچینید.
7.بعد از اینکه هر ورقه لازانیا را گذاشتید مقدار کمی مایه گوشتی یا سبزیجات بصورت خیلی نازک روی آن بریزید.
8.مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا رنده شده روی هر لایه از لازانیا بریزید.از پودر پنیر پارمزان هم میتوانید استفاده کنید.
9.بعد از اینکه در هر مرحله پنیر پیتزا اضافه کردید روی آن مقدار زیادی سس سفید بریزید.
.در آخرای پخت لازانیا حتما از گریل استفاده کنید و اجازه دهید با پخش حرارت از بالا پنیر پیتزا طلایی شود.
:◊:زمان 10 دقیقه تابش حرارت از قسمت بالا کافی میباشد.:◊:
14.بعد از آماده شدن لازانیا و بیرون آوردن آن از فر فورا ان را سرو نکنید و اجازه دهید پنیر آن دمای خود را از دست دهد بعد میل کنید.
15.در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه چای آلبالو را آماده کرده ایم.
آموزش انواع دمنوش در سایت انسان شاد

آلبالو :♥: 1 لیوان
آب :♥: 2 لیوان
عسل :♥: مقداری


به نقل از انسان شاد طرز تهیه چای آلبالو به این صورت است که ابتدا باید
بعد از اینکه خوب آلبالو ها را شستید هسته و چوب آن را جدا کنید.
در یک قوری مناسب 1 لیوان آلبالو و 2 لیوان آب را ریخته و آنها را روی شعله مستقیم گاز با حرارت بالا قرار دهید تا آب جوش شود.
زمانی که آب خوری جوش آمد زیر گاز را کم کنید و یک دستگیره یا دم کنی روی در قوری قرار دهید و بگذارید تا برای 20 دقیقه چای آلبالو خوب بجوشد.
بعد از گذشت 20 دقیقه و جوشیدن چای آلبالو قوری را با در پوش رویش داخل فر یا روی سماور بگذارید و 15 دقیقه اجازه دهید تا خوب دم بکشد.
چای آلبالو آماده را با عسل ، قند ، شکر یا نبات میل بفرمایید.
برای اینکه چای آلبالو شما در نهایت خوش رنگ تر باشد بهتر است یک تی بک چای آلبالو در قوری بگذارید.
می توانید در هنگام دم کشیدن چای آلبالو یک تکه نبات هم به چای در قوری اضافه کنید.
توجه داشته باشید چای آلبالو وقتی آماده شده است که رنگ آلبالو تقریبا سفید شده.


آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است
شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده و درمان نارسایی های کبد مفید است.
آلبالو، اشتها آور بسیار خوبی است.
مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد.
آلبالو ضد مواد صفراوی ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است .


در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کره طعم دار را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
کره :♥: 800 گرم
سیر :♥: 3 حبه
آبلیمو :♥: 2 قاشق مرباخوری
پنیر فتا رنده شده :♥: 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان :♥: 2 قاشق غذاخوری
سس پستو :♥: 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :♥: به میزان لازم
پودر موسیر :♥: 1 قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده :♥: 2 قاشق غذاخوری
ژامبون مرغ خرد شده :♥: 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون :♥: 3 قاشق سوپخوری
فلفل سبز خشک و شیرین :♥: 2 عدد
پوست لیموترش رنده شده :♥: یک هشتم قاشق چایخوری
گشنیز تازه :♥: به میزان لازم
آب پرتقال :♥: 1 قاشق چایخوری
ترخان :♥: به میزان لازم
پوست پرتقال رنده شده و تلخی گرفته شده :♥: 1 چهارم قاشق چایخوری
پودر شکر :♥: نصف قاشق چایخوری
ما در این مطلب طرز تهیه کره طعم دار را با 4 طعم مختلف برای شما آموزش می دهیم.
که شامل کره ژامبون دار ، کره پنیری ، کره لیمویی و کره پرتقالی می شود.
در زیر طرز تهیه هر کدام را برای شما آموزش می دهیم.
کره ژامبون دار را برای مزه دار کردن پوره سیب زمینی ، نان تست ، پیراشکی گوشت ، تخم مرغ و...استفاده کنید
کره پنیری مناسب مزه دار کردن سبزیجات پخته ، ماکارونی ، نان سیر ، نان باگت ، استیک ، انواع کباب و … می باشد.
کره لیمویی مناسب مزه دار کردن کباب مرغ ، برنج مخلوط ، استیک و … می باشد.
کره پرتقالی مناسب مزه دار کردن کباب مرغ ، سینه بوقلمون ، تکه کدو ، ساندویچ ، نان ، پنیر و … می باشد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مافین لازانیا را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
لازانیا :♥: 1 بسته
گوشت چرخ کرده :♥: 350 گرم
قارچ خرد شده :♥: نصف پیمانه
ریحان خشک :♥: نصف قاشق چایخوری
آویشن خشک :♥: 2 قاشق چایخوری
سیر خرد شده :♥: 2 حبه
پیاز خرد شده :♥: 1 عدد
سس کچاپ :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
طرز تهیه مافین لازانیا بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوص مهمانی ها و جشن ها
می توانید به دلخواه از هر مواد دیگری که تمایل داشتید در داخل لازانیا استفاده کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه مافین لازانیا به این صورت است که ابتدا باید
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد (یا 375 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
یک سینی مافین 12 تایی انتخاب کنید و خوب آن را چرب کنید.
در یک تابه مناسب و بزرگ گوشت را به همراه پیاز ،قارچ ، نمک و فلفل با حرارت بالا تفت دهید.
در تفت دادن سعی کنید گوشت چرخ کرده از هم جدا شود و خوب تفت دهید تا تقریبا به رنگ قهوه ای در بیاید.
حال سیر را هم به بقیه مواد اضافه کنید و برای 30 ثانیه تا 1 دقیقه تقت بدهید تا عطر سیر در بیاید.
سپس سس کچاپ ،1 قاشق چایخوری آویشن و کمی فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا حسابی مخلوط شوند.
مقداری از آن بچشید و اگر نیاز داشت مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
مخلوط سس را جوش بیاوردید و بعد از آن حرارت آن را کم کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه در همان حالت بپزد.
در یک ظرف مناسب بقیه آویشن ، پنیر پیتزا ، ریحان و مقداری نمک و فلفل را ریخته و باهم مخلوط کنید.
درون مافین کاپ های سینی فر یک لایه لازانیا بگذارید و روی آنها را از مواد بالا بریزید و پر کنید.
به ترتیب پنیر پیتزا و مخلوط سس کچاپ را به طور یکدست پخش کنید و همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
در مرحله آخر سینی را در فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه اجازه بدهید تا پخته شود و پنیر پیتزا روی آن آب شود.
بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود .