در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه معجون شیر انجیر را آماده کرده ایم.


انجیر خشک :♥: 10 عدد
شیر :♥: یک پیمانه
کنجد :♥: به میزان لازم
شکر :♥: یک لیوان
آب ولرم :♥: به میزان لازم


به نقل از انسان شاد طرز تهیه معجون شیر انجیر به این صورت است که ابتدا
انجیر ها را تمیز بشورید و بگذارید تا آب آن ها خشک شود.
سپس انجیر ها را درون یک ظرف مناسب بریزید و برای اینکه حسابی انجیر ها خیس بخورند و نرم شوند مقداری آب روی آنها بریزید و
برای مدت 3 ساعت آنها را در آب قرار دهید.
حالا انجیر ، مقداری کنجد ، شیر و شکر را در مخلوط کن بریزید و برای 1 دقیقه مخلوط کنید.
بعد از مخلوط شدن مجعون را در یک لیوان مناسب بریزید و روی آن را تزئین کنید.

میتوانید برای تزیین روی معجون از خامه و پودر پسته نیز استفاده کنید.
اگر میخواهید معجونتان بسیار پر انرژی تر و مقوی تر شود مقداری مغز بادام و مغر گردو هم به آن اضافه کنید.
مجعون شیر انجیر بسیار مفید برای ورزشکاران می باشد.
یکی از داروهای بسیار موثر برای درمان آرتروز و درد مفاصل، مخلوط شیر بز و انجیر سیاه می باشد.
این مخلوط سموم مختلف را از بدن خارج کرده و درد را از بین می برد.
انجیر برای آن هایی که قند خون شان پایین می آید و یک دفعه احساس ضعف می کنند مناسب است،
زیرا قند آن به سرعت در روده کوچک جذب می شود.


لیمو ترش متوسط :◊: 1عدد
گلاب :◊: یک چهارم پیمانه
پیاز قرمز خرد شده :◊: 1 عدد
آب :◊: یک ونیم پیمانه
عسل :◊: نصف پیمانه
ساقه دارچین :◊: 2 عدد
به نقل از انسان شاد برای تهیه کمپوت انجیر ابتدا باید به وسیله یک پوست کن،پوست لیمو ترش را بگیرید.
داخل ورقه های گرفته شده پوست لیمو ترش با خوب تمیز کنید و به شکل نوارهای باریک خلال در بیاورید.
یک قابلمه مناسب بیاورید و پوست لیمو ترش خلال شده،آب،گلاب،عسل،وانیل و ساقه دارچین را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
سپس مخلوط بالا را روی حرارت اجاق بگذارید تا به مدت زمان 10 دقیقه بدون گذاشتن در قابلمه بجوشند.
اکنون به وسیله کارد آشپزخانه گلابی ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید سپس تخمه ها و زاوید داخل گلابی را جدا کنید.
حال گلابی ها را هم بهمراه انجیر به بقیه مواد داخل قابلمه بیفزاید و بدون اینکه در آن را ببندی بگذارید برای 5 دقیقه میوه ها بپزند و نرمو پخته شوند.
ساقه های دارچین هم در قابلمه بریزید تا بپزد و بعد از پختن آنها را در بیاورید و دور بیندازید.
میوه های پخته شده را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید شیره کمپوت با حرارت ملایم بجوشد تا غلیط شود.
هنگام جوشیدن شیره کمپوت در قابلمه را نبندید.
برای تهیه یخ های طعم دار و تزیینی ابتدا باید ظرف قالب یخ مناسبی را انتخاب کنید.
چون طرح نهایی یخ ها بسیار در چشم مهمان موثر است پس سعی کنید از قالبی ساده و شیک استفاده کنید.
ما در سایت انسان شاد قالب های مکعبی را پیشنهاد میکنیم که حاصل آن حبه یخ رنگی است.
بعد از انتخاب قالب شروع به ریختن لایه های آب میوه برای یخ رنگی مان می کنیم.
ما پیشنهاد می کنیم که حتما از آبمیوه های طبیعی استفاده کنید ولی
اگر آبمیوه طبیعی در دسترس نداشتید از آبمیوه های شرکتی استفاده کنید.
برای گرفتن آبمیوه طبیعی میوه ها را خرد کنید و با فشردن در لایه دستمال تمیز آب آن را بگیرید که این کار
به تصفیه آب میوه نیز کمک می کند و دستمال برای شما مانند صافی عمل می کند .
به عنوان مثال برای گرفتن آب خیار باید ابتدا خیار را پوره کنید
سپس در پارچه نخی به شکل کیسه بریزید و فشار دهید تا آب خالص آن گرفته شود.
این عمل را ما برای هندوانه و سایر میوه جات نیز استفاده کردیم و عصاره آن بسیار شفاف و شیک شد و همچنین ارگانیک و طبیعی بودن آن نیز حفظ شده است .
هر آب میوه ای را که گرفتید بصورت لایه لایه روی هم در قالب بریزید اما باید یک نکته مهم را رعایت کنید:
بعد از هر بار ریختن یک لایه از یخ رنگی باید آن را برای مدتی در فریزر با دمای بسیار پایین انجماد قرار دهید تا کمی خود را ببندد تا
هنگام ریختن طعم و رنگ بعدی آنها باهم ترکیب نشوند.
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
پاسخ این تست را در همین صفحه مشاهده کنید.
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
پاسخ این تست را در همین صفحه مشاهده کنید.
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
پاسخ این تست را در همین صفحه مشاهده کنید.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
پاسخ برابر 13112221 می باشد.
زیرا:
هر ردیف به ردیف قبلی خود مربوط است و دارد آن را توضیح می دهد.
به عبارت دیگر:
در ردیف اول عدد 1 وجود دارد.
در ردیف دوم 11 یعنی یکی 1 که در واقع دارد ردیف اول را توضیح می دهد.
در ردیف سوم 21 یعنی 2 تا 1 که در واقع دارد ردیف دوم را توضیح می دهد.
در ردیف چهارم 1211 یعنی یکی 2 و 2 تا 1 که در واقع دارد ردیف سوم را توضیح می دهد.
و...
بنابراین در ردیف هفتم نیز باید ردیف ششم را توضیح دهد و
چون در ردیف ششم ابتدا یکی 3 و یکی 1 و دو تا 2 و دو تا 1 وجود دارد پاسخ برابر 13112221 است.
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
جواب 363666 می باشد.
زیرا:
در سمت چپ تساوی رقم سمت چپی در رقم وسط ضرب می شود و دو رقم اول سمت راست تساوی حاصل می شود.
سپس رقم سمت چپی در رقم سمت راستی ضرب می شود و دو رقم دوم سمت راست تساوی حاصل می شود.
حال دو رقم اول سمت راست تساوی و دو رقم دوم با هم جمع می شوند و رقم وسط سمت چپ تساوی را از حاصل کم می کنیم و
رقم سوم سمت راست تساوی بدست می آید.
بنابراین 6*6=36 دو رقم اول جواب اند و 6*6=36 دو رقم دوم جواب اند و 36+36=72 شده و 6-72=66 و این
دو رقم سوم جواب است که با هم 363666 را می سازند.
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
پاسخ عدد 6 است.
زیرا:
خانه های آبی جای اعداد تک رقمی و خانه های بنفش جای اعداد دو رقمی هستند.
حال از روابط بین هر ردیف میفهمیم که عدد وسط برابر مجموع اختلاف های خودش با دو عدد راستی و چپی می باشد.
به عبارت دیگر:
در ردیف اول عدد وسط 7 است که اختلافش با 5 برابر 2 و اختلافش با 12 برابر 5 می باشد که مجموع این دو اختلاف برابر خود 7 است.
در ردیف دوم عدد وسط 9 است که اختلافش با 17 برابر 8 و اختلافش با 10 برابر 1 می باشد که مجموع این دو اختلاف برابر خود 9 است.
در ردیف سوم عدد وسط 12 است که اختلافش با 5 برابر 7 و اختلافش با 17 برابر 5 می باشد که مجموع این دو اختلاف برابر خود 12 است.
حال در ردیف چهارم عدد وسط 8 است که اختلافش با 2 برابر 6 است. پس اختلافش با جواب باید برابر 2 باشد که طبق این جواب 6 یا 10 است و
چون رنگ مکان علامت سوال آبی است پس عدد باید تک رقمی باشد و 6 جواب صحیح است.
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه سس مخصوص لازانیا را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
آرد سفید :◊: 4 قاشق غذا خوری
کره :◊: 100 گرم
شیر پر چرب :◊: 4 لیوان
نمک :◊: به میزان لازم
فلفل :◊: به میزان لازم
سبزی معطر :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه سس مخصوص لازانیا ابتدا باید کمی نمک و آرد را با هم مخلوط کنید سپس برای 2 بار آنها را الک کنید تا خوب نرم و سبک شود.
در یک تابه مناسب و نچسب آرد الک شده را ریخته و با حرارت خیلی کم تفت بدهید تا زمانی که رنگ آن کمی تغییر کند و بوی خامی آن هم گرفته شود.
اکنون کره را به آرد اضافه کنید و تا زمانی که آرد طلایی شود آن را تفت دهید.
بعد از اینکه آرد را خوب تفت دادید شیر را کم کم به آن اضافه کنید و دائم هم بزنید تا شیر نبرد.