انجیر بزرگ و سیاه :◊: به تعداد دلخواه
گردوی خرد شده :◊: به میزان لازم
عسل :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه دسر انجیر عسلی ابتدا باید خوب انجیر ها را شست.
بعد از شسته انجیر ها آنها را با یک چاقوی تیز به چهار قسیمت تقسیم کنید ،طوری که از هم جدا نشوند.
مقداری گردویی خرد شده داخل انجیر ها بریزید سپس انجیر ها را به مدت 7 دقیقه داخل فری با دمای حرارت 170 درجه سانتی گراد بگذارید.
بعد از اینکه انجیرها را فر بیرون آورید بگذارید آنها خنک شوند و در هنگام میل کردن مقداری عسل روی آنها بریزید و از پودر پسته هم برای تزیین انها استفاده کنید و نوش جان کنید.
نان حجیم یا نان تست :◊: به میزان دلخواه
به نقل از انسان شاد برای تهیه پودر سوخاری بهترین کار انتخاب نان های مانده و بیات میباشد.
در اولین مرحله باید مغز نان ها را خارج کنید و آنها را بصورت درشت خرد کنید.
تمامی قسمته ای نان را به همین روش خرد کنید و در یک سینی مناسب بریزید.
برای تهیه پودر سوخاری میتوانید از مخلوط چندین نوع نان استفاده کنید.
اکنون دمای فر را روی 160 درجه سانتی گراد قرار دهید و فر را روشن کنید و سینی حاوی خرده نان را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا تست شوند.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه اسموتی موز و قهوه را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد


آیا می دانید اسموتی چیست ؟
اسموتی یک نوشیدنی ترکیبی و شیرین است که از مخلوط میوههای تازه یا یخ زده به اضافه شکر، عسل، شکلات، بادامزمینی، ماست و
یا یخ خرد شده تهیه میشود. اسموتیها تقریبا شبیه میلک شیک ها هستند اما نسبت به آنها
کمی غلیظتر بوده و به جای بستنی از شیر در آنها استفاده میشود.تنوع اسموتیها بینهایت است زیرا برای تهیه آنها
میتوان بدون پیروی از چارچوب خاصی و بر اساس سلیقه شخصی اجزای تشکیل دهنده را تغییر داده و از میوههای مختلف استفاده نمود.
از محبوبترین اسموتیها میتوان به اسموتی موز، اسموتی توت فرنگی و اسموتی شکلات اشاره نمود.

قهوه دم کرده سرد شده :♥: نصف فنجان
فندق که یک شب در آب خیس خرده باشد :♥: 1/4 فنجان
شیر پر چرب ، شیر نارگیل یا شیر سویا :♥: 1/4 فنجان
موز منجمد :♥: 1 عدد
یخ :♥: 5 تکه
پودر نارگیل :♥: برای تزیین


به نقل از انسان شاد طرز تهیه اسموتی موز و قهوه به این صورت است که ابتدا باید
قهوه از قبل دم شده که سرد شده باشد را به همراه شیر پر چرب و موز یخ زده داخل مخلوط کن بریزید.
مواد را به قدری مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
اکنون تکه های یخ را هم به همراه فندق ها به مخلوطتان اضافه کنید و باز آنها را به وسیله مخلوط کن مخلوط کنید تا اسموتی شما حسابی لطیف و نرم شود.
مخلوط را توی یک لیوان بزرگ ریخته و با نی مخصوص اسموتی میل کنید.
مقداری پودر نارگیل را برای تزئین روی اسموتی بریزید.

این اسموتی پر کافئین بسیار مفید و پرانرژی برای صبحانه می باشد.


پرویز پورحسینی متولد 20 شهریور 1320 بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی است.
آقای پرویز پور حسینی دارای یک فرزند پسر است.
آقای پرویز پور حسینی دارای مدرک تحصیلی فارغ التحصیل بازیگری است.
مدرک فارغ التحصیلی بازیگری خود را از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در سال 1354 گرفته است.
آقای پرویز پور حسینی یک دوره آموزشی را در کلاس آزاد هنرهای دراماتیک زیر نظر حمید سمندریان در سال 1339 گذرانده است.
آقای پور حسینی در تشکیل گروه نمایشی "پاسارگارد" با همکاری حمید سمندریان و پری صابری در سال 1341 مشارکت داشته است.
در کشورهایی که از گاهشمار (تقویم) میلادی استفاده می کنند، سال نو معمولاً در اول ژانویه برگزار می گردد.
مسیحیان ابتدای سال را اول ژانویه میدانند.
:◊:ایرانیان ابتدای سال خود را روز اول فروردین میدانند و اعراب ابتدای سال خود را ماه محرم میدانند:◊:
راسته ماهها در گاهشمار رومی، از زمان پادشاه نوما پومپیلیوس در حدود 700 قبل از میلاد، از ژانویه تا دسامبر می باشد.
در حال حاضر، جشن گرفتن سال نو یکی از بزرگترین رویدادهای جهانی می باشد.
در شب 31 دسامبر هر سال، آخرین روز یک سال میلادی و روز قبل از روز سال نو در بسیاری از کشورهای جهان، عموماً
قارههای اروپا، آمریکا، استرالیا و بخشهایی از آسیا و آفریقا مراسم سال نو برگزار می شود.
در فرهنگ جدید غرب این روز با گردهماییهایی در مجالس و مهمانیها برگزار می شود که انتقال سال را ساعت 12 شب جشن میگیرند.
بسیاری از فرهنگها در این شب از آتشبازی و دیگر روشهای پرصدا برای جشن گرفتن استفاده میکنند.
شب سال نو به صورت جهانی مطابق با تولد مسیح یا عرفنامه پس از میلاد در کشورهای مسیحی و
حتی غیر مسیحی در 31 دسامبر برگزار می شود.
شب سال نو همچنین به عنوان هفتمین روز کریسمس در مسیحیت غربی شناخته می شود.
نمونههایی از آتشبازی های شب سال نو را می توان با شهرهای سیدنی، ولپریسو، لندن و نیویورک مثال زد.
سیدنی، 80000 آتشبازی را در نیمهشب برگزار کرد و بیش از یکو نیم میلیون شرکتکننده داشت.
همچنین این رویداد بزرگترین رویداد دیده شده در سال 2009 از تلویزیون بود.
لندن زمانی که ساعت بیگ بن نیمه شب را در شب سال نو اعلام میکند، در اطراف چشم لندن با آتشبازی بسیاری بزرگی همراه می باشد.
در نیویورک در کنار میدان تایمز جشن روی یک توپ کریستالی بزرگ متمرکز میشود که یک دقیقه تا شروع سال جدید را ثانیهشماری می کند.
۱ ژانویه: اولین روز رسمی گاهشماری میلادی که توسط بیشتر کشورها مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین هشت عدد از دوازده بزرگترین کلیساهای شرقی ارتودوکس که گاه شمار ژولیوس را اتخاد کرده بودند شامل کشورهای
بلغارستان، قبرس، مصر، یونان، رومانی، سوریه و ترکیه نیز ۱ ژانویه را به رسم سال نو جشن میگیرند.
سال نو در فرانسه یکی از قدیمیترین و سنتیترین جشنهای تاریخ آن است.
سال نو در فرانسه با نام Jour des Étrennes نیز شناخته میشود.
این جشن در ۱ ژانویه آغاز و در ششم ختم می شود. در نزدیکی برج ایفل نیز آتشبازیهای زیادی انجام می شود.
سال نو چینی نیز در هر سال مطابق به عملکرد ماه با شروع ماه جدید تقریباً ۴ هفته قبل از بهار آغاز میشود.
تاریخ دقیق آن در اطراف ۲۱ ژانویه تا ۲۱ فوریه اتفاق میافتد.
در هندوستان تقویم های مختلفی در بین گروه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.
بنابر این سال جدید در مواقع مختلفی جشن گرفته می شود که بستگی دارد در چه روزی و در چه تقویمی به آن اشاره شده.
روز نو در اول ژانویه در تقویم گریگوری، یک تعطیلی محدود در هندوستان است.
مردم در تمام نقاط هندوستان در فعالیت های مختلف مانند آوازخوانی، بازی و سرگرمی، رقص، و مهمانی شرکت می کنند.
در شهر های بزرگ مانند بمبئی، دهلی، بنگلور و چنای، کنسرت های زنده ای سازماندهی می شوند که
ستارگان بالیوود نیز در آنها شرکت می کنند.