در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کوفته کباب پیستری را آماده کرده ایم.
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
خمیر هزالا :♥: 1 بسته
پیاز رنده شده :♥: 1 عدد
زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق غذا خوری
زنجبیل رنده شده :♥: به میزان لازم
پودر سوخاری :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز :♥: به میزان لازم
آبلیمو :♥: به مقدار لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کوفته کباب پیستری به این صورت است که ابتدا باید
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را بریزید.
سپس زعفران ، پیاز رنده شده ، کمی زنجبیل رنده شده ، فلفل سیاه و قرمز ، نمک و مقداری پودر سوخاری به آن اضافه کنید.
خوب ورز دهید تا مواد کاملا بخورد گوشت برود و گوشت حالت چسبنده پیدا کند.
بعد از ورز دادن گوشت را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد خوب استراحت کند و وا نرود.
بعد از 2 ساعت گوشت را به شکل کوفته به اندازه های یکسان در بیاورید و وسط آنها را یک سوراخ کوچک ایجاد کنید.
مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و کوفته ها را داخل آن بگذارید.
درب تابه را ببندید و برای 15 دقیقه اجازه دهید تا سرخ شوند.
کوفته های سرخ شده را از روی حرارت بردارید تا مقداری حرارت خود را از دست بدهند و خنک شوند.
حالا ترکیبی از فلفل ، زعفران و آب لیموی تازه درست کنید و کوفته های سرخ شده را در آن بغلتانید و کنار بگذارید.
از خمیر هزارلا نوار هایى به اندازه دور کوفته ها ببرید و دور کوفته ها بپیچید و با یک خلال دندان خمیر را محکم کنید.
این کار را برای تمام کوفته ها تکرار کنید.
دور خمیر ها را هم کمی زعفران بمالید تا خوش رنگ شود.
سپس آن ها را داخل فر با حرارت 200 درجه سانتى گراد (یا 400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا زمانى که خمیر پخته و کمى طلایى شوند.
اکنون میتوانید کوفته کباب پیستری را با سس کچاب یا سس خردل نوش جان کنید.
طرز تهیه کوفته کباب پیستری با گوشت چرخ کرده و در خمیر خیلی خوشمزه و آسان
اگر در این کوفته ها فلفل بیشتر استفاده کنید تا طعم تند داشته باشد خوشمزه تر می شود.
ران مرغ :◊: 6 عدد
سیب زمینی :◊: 4 عدد
پیاز :◊: 3 عدد
سیر :◊: 4 حیه
روغن زیتون :◊: 2 قاشق غذاخوری
سرکه :◊: 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن :◊: 1 قاشق غذا خوری
ترخون تازه :◊: مقداری
به نقل از انسان شاد برای تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی ابتدا باید نمک را به ران های مرغ بپاشید و کنار بگذارید.
در یک کاسه مناسب خردل،روغن زیتون،سرکه،پودرآویشن،مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا سسی یکدست و خوب بدست آید.
سیب زمینی ها را به صورت ورقه ورقه برش بدهید و کف یک ظرف مناسب یا سینی فر که چرب شده است بچینید.
حال پیاز و سیر را هم به شکل حلقه ای ببرید و روی سیب زمینی های ورقه شده بچینید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
حال ران های مرغ را هم روی بقیه مواد بگذارید و در بین فاصله خالی بین مرغ ها مقداری سبزی ترخون قرار دهید.
حال سس سرکه ای را که قبل آماده کردید روی تمام مواد بریزید.
سینه بدون استخوان مرغ :◊: 3 عدد
پنیر بز با سیر و سبزیجات :◊: 85 گرم
برگ اسفناج تازه :◊: 30 گرم
فلفل قرمز کبابی :◊: 3/4 پیمانه
پیاز خرد شده :◊: 1 عدد
پستو یا سس گوجه فرنگی :◊: 1 پیمانه
به نقل از انسان شاد برای تهیه رول مرغ ابتدا باید فرا را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
به وسیله یک قاچو تیز سینه های مرغ را به دو قسمت مساوی از وسط تقسیم کنید و آنها را داخل پلاستیک بگذارید.
به وسیله گوشتکوب یا بیفتک کوب روی آنها بزنید تا باریک و نازک شوند.
در روی یک طرف از مرغ ها نمک و فلفل بپاشید و روی آنها پنیر هم بگذارید.
برای اینکه پنیر از روی لبه مرغ ها بیرون نزند ،پنیر را در وسط مرغ بگذارید.
حال روی پنیر و مرغ فلفل،پیازچه و برگ اسفناج را بچینید.
خیلی آهسته مواد را بفشارید و مرغ را لول کنید و در آخر کار به کمک خلال دندان رول مرغ را ثابت کنید.
بعد از رول کردن مرغ ها آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیل شکل بکچینید و روی آنها سس گوجه فرنگی بمالید.
حال ظرفی که مرغ ها را در آن چیدید را به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر بگذارید و حواستان باشد تا مرغ ها خشک نشوند.
بعد از پختن رول مرغ خلال دندان ها را از آن خارج کنید و نوش جان کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب مرغ سوخاری را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
سینه مرغ :♥: 2 عدد
سس مایونز :♥: تصف لیوان
پودر سوخاری :♥: نصف لیوان
آویشن :♥: 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق سوپخوری
روغن :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب مرغ سوخاری به این صورت است که ابتدا باید
سینه های مرغ را بشوئید و استخوان و چربی اضافه آن را جدا کنید و در آبکش بگذارید تا کاملا آب آن برود.
بعد از اینکه آب مرغ رفت آنها را به اندازه های یکسان خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
در ظرفی دیگر زعفران دم کرده ، سس مایونز ، آویشن ، نمک و فلفل را ریخته و مخلوط کنید.
سپس مایه را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حسابی به خورد مرغ برود.
روی ظرف مرغ را سلفون بکشید و آن را برای حداقل 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
بعد از گذشت این زمان مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و تکه های مرغ را به سیخ های چوبی مرطوب بکشید.
بعد از اینکه مرغ ها را سیخ گرفتید هر کدام از سیخ ها را داخل آرد سوخاری بزنید تا هر دو طرف مرغ آغشته به آرد سوخاری شود.
در یک تابه با اندازه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
بعد از داغ شدن روغن سیخ های مرغ را داخل تابه بگذارید تا سرخ و طلایی شوند.
بعد از طلایی شدن یک طرف مرغ آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم سرخ شود.
بعد از اینکه کباب مرغ سوخاری آماده شد آن ها را روی یک دستمال کاغذی تمیز بگذارید تا روغن کباب گرفته شود.
* برای اینکه سیخ های کباب نسوزند آنها را حتما 15 دقیقه قبل داخل آب بگذارید تا خیس بخورند *
* میتوانید اگر تمایل داشته باشید از ماست چکیده یا ماست خامه ای چکیده به جای سس مایونز استفاده کنید *
* کباب ها را بهتر است با آبلیمو و سماق میل کنید *
* می توانید برای خوشمزه تر شدن کباب آن را در کره سرخ کنید *
آرد :◊: 200 گرم
مایه خمیر :◊: 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم :◊: 1/4 پیمانه
گوشت چرخ کرده :◊: 650 گرم
پیاز داغ :◊: 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ :◊: 1 عدد
پودر سوخاری :◊: 2 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا :◊: 100 گرم
به نقل از انسان شاد برای تهیه خمیر کباب لقمه ابتدا باید مایه خمیر را در یک ظرف مناسب بریزید و شکر و آب ولرم را هم به آن اضافه کنید و 5 دقیقه زمان بدهید تا خمیر عمل بیاید.
در ظرف دیگری آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس مایه خمیر را که عمل آماده را هم به آن اضافه کنید.
شیر را هم به مایه اضافه کنید و سپس روغن را هم اضافه کنید تا به خورد خمیر برود.
روی سطح خمیری که درست کرده اید آرد بپاشید و آن را به مدت 10 دقیقه خوب ورز بدهید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید 100 ضربه به خمیر بزنید تا خمیر عمل بیاید.
در یک ظرف مناسب گوشت را بریزید و به آن نمک،پیار داغ،زردچوبه،فلفلو زرده تخم مرغ اضافه کنید و خیلی خوب ورزشان بدهید.
بعد از ورز دادن پودر سوخاری را هم به مواد اضافه کنید و باز ورز دهید و آن را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مایه خوب استراحت کند.
اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.
زمان پخت کباب لقمه حدودا 15 دقیقه است.