گوشت چرخ کرده و قلوه گوسفندی :◊: نیم کیلو
پیاز :◊: 2 عدد
زردچوبه :◊: نصف قاشق چایخوری
دارچین :◊: نصف قاشق چایحوری
میخک :◊: 1 عدد
جعفری ساطوری شده :◊: 1/4 پیمانه
نمک :◊: به میزان لازم
روغن زیتون :◊: 4 قاشق غذاخوری
پیاز نگینی شده :◊: 1/3 پیمانه
گوجه فرنگی نگینی شده :◊: 1 و نیم پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی شده :◊: نصف پیمانه
به نقل از انسان شاد برای تهیه کباب ترک ابتدا باید دو بار گوشت را چرخ کنید و سپس فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و خیلی خوب ورز دهید.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با دارچین،زردچوبه،میخک پودر شده و جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و به گوشت اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.
مواد آماده شده کباب را به مدت زمان نیم ساعت درون یخچال بگذارید.
برای تهیه سس مخصوص کباب ترک اولین کاری که باید انجام داد این است که روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت اجاق بگذارید.
بعد گوجه فرنگی،فلفل دلمه ای و پیاز نگینی شده را درون تابه بریزید و برای مدت 5 دقیقه خوب تفت بدهید.
سینه مرغ بدون پوست و استخوان :◊: 4 عدد
آب مرغ کم نمک :◊: 1 و 3/4 فنجان
موسیر خرد شده :◊: 2 قاشق غذاخوری
کره :◊: 5 قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده :◊: 300 گرم
نمک :◊: 1/4 قاشق غذاخوری
فلفل :◊: 1/8 قاشق غذاخوری
به نقل از انسان شاد برای تهیه خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی ابتدا باید فر را با دمای 95 درجه سانتی گراد. یا 200 درجه فارنهایت، روشن کنید و سینی را در قسمت میانی فر بگذارید.
آب مرغ را داخل یک قابلمه به حجم 2 لیتر بریزید و آن را بجوشانید تا آب مرغ تقلیل رود و فقط به اندازه 3/4 فنجان از آن باقی بماند.
در داخل قابلمه 3 قاشق غذا خوری کره بریزید و موسیر ها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.
بعد از تفت دادن موسیر قارچ،نمک و فلفل را هم به اضافه کنید و برای مدت زمان 6 الی 8 دقیقه تفت بدهید تا موقعی که آب قارچ تبخیر بشه و قارچ ها شروع به برشته شدن کنند.
بعد از تفت دادن آنها را از روی حرارت بردارید.در یک کاسه سایز بزرگ و پهن آرد را بریزید.
بین دو ورقه فویل مرغ را بپیچانید و آها را با گوشتکوب بکوبید تا نازک شوند.بعد از کوبیدن مرغ را خشک کنید و نمک و فلفل روی آن بپاشید.
تکه های مرغ را برای یکبار داخل آرد فرو کنید و در بیاورید و سپس آن ها را روی کاغذ روغنی بگذارید.همه را در یک ردیف بچینید.
این روش را برای تمام تیکه های مرغ انجام دهید.
در یک قابلمه باقیمانده کره و 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود و کف روی آن فرو نشین بشود.
اکنون تیکه های مرغ را داخل روغن به مدت زمان 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا خوب طلایی شوند.
آتنه فقیه نصیری متولد 23 آبان 1347 در خانواده ای از کردهای کوچانده شدۀ کلاردشت، در شهر تهران به دنیا آمد.
آتنه فقیه نصیری مدتی از دوران کودکی خود را در چالوس زندگی کرده است.
آتنه فقیه نصیری بازیگر ایرانی سینما و تلویزیون است.
آتنه فقیه نصیری مدرک لیسانس زبان اسپانیایی خود را از دانشگاه آزاد سال 1372 دریافت کرده است.
فریبرز عرب نیا بازیگر ایرانی همسر سابق او بود.
رفیع پیتز کارگردان ایرانی نیز همسر سابق خانوم آتنه فقیهه نصیری بوده اند.
آتنه فقیه نصیری مبتلا به بیماری ام اس شده است اما خوشبختانه این بیماری پیشرفته نیست و تحت درمان هست.
او از زمان بازی در سریال شمعدونی به کارگردانی سروش صحت متوجه بیماری خود شد.
فقیه نصیری بین سالهای 70 تا 75 جزء پر کارترین بازیگران بوده است.
برنج :◊: 3 پیمانه
گوشت (آماده برای کباب) :◊: 200 گرم
ماست :◊: 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع :◊: 2 قاشق غذا خوری
زعفران :◊: 1 قاشق غذا خوری
به نقل از انسان شاد برای تهیه ته چین کباب کوبیده ابتدا باید به مدت 2 ساعت برنجتان را با مقداری گلاب و آب بخیسانید.
:◊: گلاب جدا از مواد اولیه میباشد. :◊:
برنجتان را با کمی نمک و روغن داخل قابلمه بریزید و تا مرحله آبکشی جلو بروید،سپس آبکش کنید.
200 گرم گوشت خوب را برای تهیه کباب آماده کنید.
::گوشت را با تخم مرغ،پیاز رنده شده،فلفل،نمک،زعفران،زرد چوبه و .. مخلوط کنید و حسابی ورز بدهید تا مواد به خوبی به خورد گوشت برود و مایع کباب کوبیده آماده شود.::
یک قالب مناسب را طبق سلیقه خودتان انتخاب کنید و آن را چرب کنید.
اول از همه پوست گوجه را بگیرید سپس به صورت حلقه ای خرد کنید و آنها را در ته قالب بگذارید.
مایع کباب را به هر مدلی که دوست دارید شکل بدهید و آن را روی گوجه ها پخش کنید.
یکی از زیباترین قالب ها مخصوص ته چین کباب کوبیده قالب آفتابگردان میباشد ولی شما میتوانید از هر نوع قالبی که دوست دارید استفاده کنید.
از در دسترستان قالب نیست میتوانید به همین روش از یک تابه نسبتا گود استفاده کنید.
برای اینکه برنجتان سرد نشود اول گوجه و مایع کباب را داخل قالب بگذارید و بعد برنج را آب کش کنید و روی آن بریزید.
بادمجان قلمی شیرین :◊: 1 کیلو
شکر :◊: 1 قاشق غذا خوری
رب انار :◊: شیرین به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه ترشی بادمجان کبابی ابتدا باید ذغال هایتان را روشن کنید.
روی منقل با ذغال بادمجان ها را کباب کنید طوری که پوست آنها کاملا بسوزد و به راحتی از بادمجان جدا شود.
بعد از کباب شدن بادمجان ها پوست آنها را بکنید و آنها را بشورید تا خوب تمیز شوند و در یک آبکش بگذارید.
بعد رفتن آب بادمجان ها در یک ظرف انها را خوب بکوبید و یا در صورت دلخواه آنها را به صورت تکه های کوچک برش دهید.
بعد از لح کردن یا برش دادن بادمجان ها رب انار را به آنها اضفه کنید.
رب انار را به اندازه ای به بادمجان ها اضافه کنید که رنگ بادمجان و رب انار یکی شود.
:◊: منظور این است که رب انار باید زیاد باشد. :◊: