فیله مرغ :◊: 4 عدد
قارچ ریز شده :◊: 2 لیوان
خامه :◊: 1 بسته
کره :◊: 100 گرم
به نقل از انسان شاد برای تهیه پای مرغ و قارچ ابتدا شما باید فیله های مرغ را بعد از شستن روی تخته آشپزی خرد کنید.
در یک تابه مناسب کره را بریزید تا آب شود سپس فیل های مرغ را به آن اضافه کنید.
در همان حال که فیله ها را تفت میدهید کم کم فلفل سیاه،نمک و پیازچه ها را درون تابه بریزید و تفت دهید.
سپس قارچ های ریز شده را هم به بقیه مواد در تابه اضافه کنید و تفتشان بدهید.
اکنون در یک ظرف مناسب شیر،خامه و آب مرغ را مخلوط کنید و بعد از هم زدن آنها را روی موادتان در تابه بریزید.
:◊: در صورت تمایل میتوانید یک قاشق غذاخوری سس خردل نیز به موادتان اضافه کنید. :◊:
حال که مواد داخل پای در حال جوش آمدن آرام آرام هستند شما،در یک ظرف مناسب آرد،کره و مقدار کمی آب بریزید و خمیر پای را آماده کنید.
فرتان را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
پیاز قرمز نصف شده و باریک شده :◊: 2 عدد
چوب دارچین :◊: 2 عدد
میخک درسته :◊: 6 عدد
این پیاز ترشی ها بسیار تند و تیز و شیرین هستند و طعم سرحال آورنده ای اسیدی دارند.
برای تهیه ترشی پیاز ما از مخلوط سرکه سیب و آبلیمو تازه استفاده مرده ایم.
میتوانید برای تهیه ترشی پیاز از یکی از این ماده های اسیدی استفاده کنید ولی ترکیب این 2 ماده بسیار خوشمزه کننده میباشد.
در اضافه کردن ادویه ها و طعم دهنده ها دستتان آزاد است.
در تهیه این ترشی ما از میخک،دارچین و دانه لح شده فلفل استفاده کرده ایم.
به تقل از انسان شاد برای تهیه ترشی پیاز ابتدا باید در یک کاسه مناسب پیازهای حلقه شده را بریزید.
به مقداری آب جوش داخل ظرف روی پیازها بریزید تا کاملا روی آنها را بگیرد.
بعد از گذشت 10 ثانیه آنها را آب کش کنید.
پیازها را در یک ظرف شیشه ای یا کاسه مناسب قرار دهید.
در یک روغن دان کوچک دانه فلفل،دارچین و میخک را ریخته و روی حرارت متوسط بو دهید تا عطر آنها در بیاید.
بو دادن مواد به مدت 3 الی 5 دقیه کافی میباشد.
سپس آب لیمو،سرکه سیب،شکر و نمک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
اندازه مواد اولیه سیر ترشی بستگی به مزان دلخواه شما دارد.
سیر :◊: به میزان دلخواه
سس :◊: سویا به میزان دلخواه
سرکه خرما :◊: به میزان زلخواه
به نقل از انسان شاد برای تهیه سیر ترشی ابتدا باید مقدار اولیه سرکه را مشخص کنید.
چون به میزانی که سرکه بالزامیک استفاده میکنید به مقدار نصف آن بلید از سرکه خرما استفاده کنید.
ابتدا باید یک ظرف مناسب انتخاب کنید سپس سرکه را داخل آن بریزید.
به میزان دلخواهتان روی سیر ها سرکه بالزامیک بریزید و نصف آن هم سرکه خرما اضافه کنید.
به ازای هر 8 بوته سیر 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا عسل در دخل سرکه ها بریزید.
اکنون سیر ها را تمیز کرده و پوست انها را به هیج وجه نکنید و به همان صورت داخل قابلمه بریزید.
تهیه سیر ترشی با سرکه بالزامیک بسیار فوق العاده میشود.
در صورت در دسترس نبودن این سرکه میتوانید از سرکه قرمز مخلوط با عسل و سرکه خرما و سس سویا استفاده کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید عسل را جایگزین شکر قهوه ای کنید،ولی در کل باید گفت شکر قهوه ای بهتر است.
سید شهاب الدین حسینی تنکابنی متولد 14 بهمن 1352 بازیگر سینما و تلویزیون، مجری، کارگردان و گوینده ایرانی است.
اصلیت شهاب حسینی به تنکابن مازندران برمیگردد ولی متولد تهران است.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
10 تا دسته ی 10 تایی سکه داریم که 9 تا از این 10 تا دسته سکه هایشان 10 گرمی و یک دسته سکه هایش 9 گرمی است.
چگونه با یک بار عمل وزن کردن روی ترازوی دیجیتال (یعنی یک بار قرار دادن تعدادی سکه روی ترازو و دریافت یک عدد از ترازو)
دسته ای که سکه هایش 9 گرمی است را بیابیم؟
جواب این تست را در همین صفحه مشاهده کنید.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
دهقانی تعدادی گوسفند برای فروش به شهر برد.
نصف آنها به اضافه نیم گوسفند را به نفر اول فروخت.
نصف به اضافه نیم از گوسفند های باقی مانده را به نفر دوم فروخت.
و نصف به اضافه نیم از گوسفند های موجود را نیز به نفر سوم فروخت.
و با 4 گوسفند که برایش باقی مانده بود به ده برگشت.
سوال: او چند گوسفند به شهر برده بود؟
جواب این تست را در همین صفحه مشاهده کنید.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
دو عدد طناب یک متری و به اندازه ی کافی فندک داریم و اگر سر یا ته یک طناب را آتیش بزنیم 1 دقیقه طول می کشد تا کامل بسوزد
سوال اینه که چیکار کنیم تا بتونیم هر دو تا طناب را دقیقا ظرف 45 ثانیه بسوزونیم.
نکته: ما فقط می توانیم با سرو ته طناب کار داشته باشیم نه جای دیگه ای.
جواب این تست را در همین صفحه مشاهده کنید.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
از دسته ی اول 1 سکه جدا می کنیم.
از دسته ی دوم 2 سکه جدا می کنیم.
و همینطور...
از دسته ی دهم 10 سکه جدا می کنیم و سپس آنهایی که جدا کردیم را روی ترازو می گذاریم.
اگر همه ی سکه ها 10 گرمی باشند عددی که ترازو نشان می دهد بابد 550 گرم باشد چون
تعداد سکه ها 55 تاست ولی هیچ گاه عدد 450 نمیشود بلکه کمتر می شود چون یک دسته دارای سکه های 9 گرمی است.
بنابراین:
اگر عدد ترازو 549 شد یعنی 1 گرم از دسته ی اول کم داریم پس سکه های دسته ی اول 9 گرمی هستند.
اگر عدد ترازو 548 شد یعنی 2 گرم از دسته ی دوم کم داریم پس سکه های دسته ی دوم 9 گرمی هستند.
و همینطور...
اگر عدد ترازو 540 شد یعنی 10 گرم از دسته ی دهم کم داریم پس سکه های دسته ی دهم 9 گرمی هستند.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
او 39 گوسفند به شهر برده بود.
اثبات:
1- نصف به اضافه نیم گوسفند رو به نفر اول می دهد و اگر 39 گوسفند داشته باشیم یعنی 20 گوسفند فروختیم و 19 تا باقی می مونه.
2- نصف به اضافه نیم گوسفند رو هم نفر دوم می خره، یعنی 9.5 به اضافه نیم، میشه 10 تا که نفر دوم می بره و 9 تا باقی می مونه.
3- نصف به اضافه نیم گوسفند دیگه، یعنی 5 تا گوسفند هم به نفر سوم می دهد که از 9 تای باقیمانده کم می شه و در نهایت 4 گوسفند براش باقی می مونه.
روش حل:
کافیست معما را از آخر به اول حل کنیم:
1- در آخر 4 گوسفند برایش باقی ماند.
این در حالی است که نصف به علاوه ی نیم گوسفند باقی مانده اش را به نفر سوم داده بود، پس یعنی نصف منهای نیم گوسفند برایش باقی ماند که همان 4 تاست.
پس نصف گوسفندان قبلیش برابر 4.5 است.
پس او 9 گوسفند داشت. و تا اینجا نتیجه می شود دو برابر 4 به علاوه ی 1 گوسفند داشت.
2- در مرحله ی قبلی اش 9 گوسفند داشت که به همان شیوه فروخته شدند که
طبق قاعده دو برابر 9 به علاوه ی 1 گوسفند در مرحله ی قبلی اش داشت که می شود 19 گوسفند.
3- در مرحله ی قبلی اش 19 گوسفند داشت که به همان شیوه فروخته شدند که
طبق قاعده دو برابر 19 به علاوه ی 1 گوسفند در مرحله ی قبلی اش داشت که می شود 39 گوسفند.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
ابتدا همزمان با آتیش زدن طناب اول ته طناب دوم را آتیش میزنیم و 30 ثانیه طول میکشد تا طناب اول کامل بسوزد و
طناب دوم در اون زمان نصفش سوخته است و در حالت سوختن است بنا بر این
سر طناب دوم را بلافاصله بعد از سوختن طناب اول آتیش میزنیم تا بعد 15 ثانیه کامل بسوزد.
بنابر این دو طناب ظرف 45 ثانیه کاملا سوختند.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠