در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان ژورنال عکس تاج عروس را گرد اوری کرده ایم.
در این مطلب از سایت از انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مربای انجیر را آماده کرده ایم.
انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد

انجیر میوه بسیار خوشمزه ای است که خیلی مقوی هست و برای سلامت پوست و مو خیلی مفید هست.
با انجیر می توانید مربای انجیر ، کیک انجیر و ... تهیه کنید.

انجیر سیاه :♥: 1 کیلو
شکر :♥: 700 گرم
هل :♥: 10 عدد
آب :♥: 1 لیوان
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری
گلاب :♥: 1 قاشق غذا خوری


به نقل از انسان شاد طرز تهیه مربای انجیر به این صورت است که ابتدا باید
انجیر ها را بشورید و چوب روی آنها را جدا کنید.
در یک ظرف مناسب آب و شکر را بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بجوش بیاید.
بعد از جوش آمدن آب انجیر و هل را به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه مربا مقداری قل زد حرارت آن را کم کنید و بگذارید برای مدت زمان 20 الی 30 دقیقه آرام آرام بپزد.
در آخر گلاب و آبلیمو هم به مربا اضاقه کنید و برای 5 الی 7 دقیقه اجازه دهید همراه با دیگر مواد قل بخوردند سپس از روی حرارت بردارید.

حتما حواستان باشد گلاب که مصرف می کنید تلخ نشده باشد.
اگر دوست داشته باشد میتوانید در تهیه مربا بجای 1 لیوان آب از نصف لیوان آب و نصف لیوان گلاب استفاده کنید.
می توانید بعد از سرد شدن مربا آن را میکس کنید یا آنکه آب بیشتری داخل مربا بریزید و اجازه دهید آنقدر بجوشد تا انجیرها کاملا له شود.
اگر تمایل به سالم ماندن انجیر دارید و میخواهید شیره آن زلال باشد مدت زمان پخت را کمتر کنید.
برای تهیه مربای انجیر بهترین گزینه انتخاب انجیر های متوسط می باشند که نه له باشند و نه سفت.
این نکته فراموش نشود که در زمان پخت مربا زیر آن کم باشد تا مربا سر ریز نکند.


دنیا فنیزاده هنرمند تئاتر عروسکی و عروسکگردان «کلاه قرمزی»، «خاله قورباغه» و
برخی عروسکهای «شهرموشها» صبح روز چهارشنبه 8 دی ماه 1395 و
پس از مدت ها تحمل بیماری سرطان در یکی از بیمارستانهای تهران از دنیا رفت.
متاسفانه در شهریور 95 هایده غیوری مادر این هنرمند در خبری از سرطان عضله دخترش دنیا فنی زاده داد،
او گفت سرطان علاوه بر عضله دست راست، پشت گردن را هم درگیر کرد و اکنون دوره پرتو درمانی تموم شد.
دنیا فنیزاده، متولد آبان 1346 فرزند پرویز فنیزاده (بازیگر)در تهران بود.
دنیا فنی زاده در رشته علوم تجربی دیپلم گرفته است، پدرش مرحوم پرویز فنی زاده از بازیگران نام آشنا قبل از انقلاب و
مادرش هایده غیوری است و تنها یک خواهر بنام هستی دارد.
دنیا فنی زاده ازدواج کرده و متاهل است.آبتین سهامی همسر این هنرمند می باشد.
صاحب دو فرزند دوقلو بنام های سیاوش و ارشیا سهامی 18 ساله می باشد او
کلاه قرمزی را هم پسر بزرگتر خود می داند.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرغ لایه ای خانگی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان :♥: 2 عدد
هویج :♥: نیم کیلو
پیاز :♥: 1 عدد
پنیر پیتزا :♥: 200 گرم
قارچ :♥: 300 گرم
خامه :♥: 1/3 فنجان
لیمو ترش :♥: 1 عدد
شوید :♥: 1 دسته
نشاسته سیب زمینی یا آرد :♥: 4 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و جوز هندی سابیده شده :♥: به میزان لازم
نمک و روغن :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه مرغ لایه ای به این صورت است که ابتدا باید
سینه های مرغ را به شکل نوار های بلند برش بدهید.
در یک ظرف تکه های مرغ را بریزید و نمک،فلفل و کمی جوز هندی به آن اضافه کنید تا مرغ طعم دار شود.
آب لیمو را گرفته و روی مرغ بریزید.حالا مرغ را با نمک،فلفل و لیمو مخلوط کنید و کنار بگذارید.
پیاز را بصورت نگینی ریز خرد کنید و آن را در مقدار کمی روغن سرخ کنید.
قارچ ها را نیز خرد کنید و زمانی که پیاز طلایی شد به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
قارچ را با حرارت بالا سرخ کنید تا قارچ ها آب نیاندازند و کاملا سرخ شوند سپس نمک و فلفل به آنها بزنید.
حال شوید خرد شده و خامه را هم اضافه کنید تا بپزند.
آرد را هم به بقیه مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب غلیظ شود و بعد از روی گاز بردارید.
یک ظرف مناسب مثل قالب کیک بردارید 2/3 از مرغ را کف قالب پهن کنید طوری که اصلا هیچ فاصله خالی بین مرغ ها نماند.
نصف پنیر پیتزا رو رنده کنید و روی مرغ بریزید.
مخلوط قارچ و پیاز را هم روی پنیر پیتزا بریزید و روی آن را بپوشانید.
اکنون هویج را رنده کنید و به عنوان لایه بعدی روی قارچ و پیاز بریزید.
بقیه مرغ ها رو هم روی هویج ها پهن کنید طوری که کامل پوشیده شود.
مرغ را تا لبه ظرف بچینید.
فرتان را با دمای 200 درجه سانتی گراد (یا 400 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
زمانی که بطور کامل داغ شد ظرف را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید.
وقتی از فر در آوردید آب خوراک رو از ظرف خارج کنید.
بقیه پنیر پیتزا رو روی مرغ بریزید.سپس برای بار دوم ظرف را در داخل فر بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود و روی آن برشته شود.
10 الی 15 دقیقه بگذارید ظرف خنک شود و بعد آن را در ظرف مخصوص سرو بگذارید.
مرغ :◊: 1 عدد
مغز گردو :◊: نصف لیوان
پیاز :◊: 2 عدد
سیر :◊: 2 حبه
زعفران :◊: 2 قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز ساطوری شده :◊: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی :◊: 1 قاشق چایخوری
رب انار :◊: 2 قاشق غذاخوری
زرشک :◊: 1 قاشق غذا خوری
برگ بو :◊: 5 عدد
آب پیاز :◊: 1 لیوان و 1/4 لیوان
به نقل از انسان شاد برای تهیه مرغ بریان خانگی ابتدا باید حوب مرغ را بشورید و درون شکم آن را خالی و کاملا تمیز بشورید.
در یک ظرف هویج،فلفل دلمه ای،سیر،برگ بو و کرفس را خرد کنید و با هم مخلوط کرده سپس در شکم مرغ قرار بدهید.
مرغ را در یک ظرف در دار بگذارید و آب پیاز و پودر سیر را روی آن بریزید.در ظرف را ببندید و آن را برای 2 الی 8 ساعت درون یخچال بگذارید تا مرغ حسابی مزه دار شود.
بعد از گذشت زمان مرغ را از یخچال بیرون آورده و داخل شکم آن را خالی کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.
بعد از داغ شدن روغن پیاز و سیر را خرد کنید و در تابه بریزید و سبزی های معطر خرد شده را هم به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا سبزی خوب سرخ شود.
در حین تفت دادن سبزی،گردو های خرد کرده،زعفران دم کرده،زرشک،رب انار و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و مقدار کمی آنها را هم روی حرارت تفت بدهید.
مقداری آبلیمو داخل شکم مرغ بمالید و نمک هم بزنید.سپس موادی را که آماده کردید را درون شکم مرغ بریزید و خوب پخشش کنید با دست.
مواد را طوری پخش کنید که در تمام سطح مرغ مواد آغشته شده باشد.