در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه جامبو را آماده کرده ایم.
جامبو یا همان پاستا صدفی شکم پر از غذاهای خوشمزه و متفاوت برای جشن تولد و مهمانی های عصرانه است.
جامبو از غذاهای فرنگی است و برای تهیه جامبو شکم پر ( ماکارونی صدفی ) از مواد گوشتی و سبزیجات مختلف و پنیر استفاده می شود.
جامبو (پاستا صدفی یزرگ) :♥: 1 بسته
گوشت چرخ کرده :♥: نیم کیلو گرم
قارچ :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق خوری
پنیر پیتزا :♥: به مقدار لازم
پودر آویشن :♥: 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذا خوری
سس کچاپ:♥: به میزان لازم
طرز تهیه جامبو (پاستا شکم پر) بسیار خوشمزه و شیک مخصوص جشن ها و مهمانی ها
:♥: داخل جامبو ها را با هر موادی که دوست دارید میتوانید پر کنید . مثل مواد پیتزا و مواد پیراشکی و الویه :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه جامبو به این صورت است که ابتدا باید
داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
مقداری روغن و نمک و زردچوبه (برای خوش رنگ شدن پاستا) داخل آب بریزید.
وقتی آب به جوش آمد جامبو ها را داخل آب بریزید و حدود 10 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند.
وقتی جامبو ها نرم شدند آن ها را آب کش کنید و کمی آب سرد روی آن ها بریزید تا نشاسته آن ها از بین برود.
:♥: دقیقا مثل آب کش کردن ماکارونی و ورقه های لازانیا :♥:
برای تهیه مواد گوشتی ابتدا پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نرم و طلایی شوند.
وقتی پیاز ها سرخ شدند گوشت را اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا گوشت بپزد.
قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و به صورت ورقه ای خرد کنید و آن ها را با مواد تفت دهید.
وقتی قارچ را اضافه کردید حرارت را خیلی زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند.
:♥: برای این که قارچ ها سیاه نشوند 1 قاشق غذا خوری آبلیمو به قارچ ها بزنید :♥:
فلفل دلمه ای را هم ریز خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و ادویه ها را هم اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
وقتی مواد تان حاضر شد اندازه 1 قاشق غذا خوری از موادتان بردارید و داخل هر کدام از جامبو ها را پر کنید.
در آخر روی هر کدام از جامبو ها را با پنیر پیتزا بپوشانید.
یک ظرف نسوز و نچسب را انتخاب کنید کمی ته ظرف را چرب کنید و سس کچاپ ته ظرف بریزید تا جامبو ها به ظرف نچسبد و خشک نشود.
جامبو ها را یکی یکی داخل ظرف بچینید و کمی سس کچاپ روی آن ها بریزد.
ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بگذارید تا پنیر ها آب و طلایی شوند.
جامبو های شما آماده است . نوش جان
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان روش های سفید کردن پوست را آماده کرده ایم.
سلامت و زیبایی در سایت انسان شاد
راه های زیادی برای داشتن پوستی شفاف و سفید وجود دارد که یکی از بهترین روش ها استفاده از مواد طبیعی است.
انسان شاد در این مطلب تاثیر بعضی از مواد روشن کننده را برای شما توضیح خواهد داد:
میوه ها و سبزیجات جزء روشن کننده های طبیعی پوست محسوب می شوند.
با استفاده از این مواد هم پوستتان روشن می شود و هم دیگر قسمت های بدنتان سالم خواهد ماند.
:♥:توت فرنگی: توت فرنگی میوه ای مغذی است که با داشتن ویتامین C یک داروی طلایی برای پوست شماست.
ویتامین C برای تولید کلاژن ضروری است که استحکام پوست را بهبود می بخشد و صورتتان را تازه و روشن نشان می دهد:♥:
:♥:آناناس: با داشتن ویتامین C فراوان برای طراوت پوست مفید است.
آناناس آنزیمی دارد که به کاهش لکه های ناشی از پیری پوست کمک می کند.
برای روشن شدن پوست تان می توانید آناناس را مستقیم روی آن بمالید:♥:
:♥:لیمو: این میوه ها هم با داشتن اسید اسکوربیک و آنتی اکسیدان های فراوان پوست را از تیرگی نجات می دهد.
مقداری آب لیمو تازه را داخل آب بچکانید و آن را بنوشید:♥:
:♥:گوجه فرنگی: گوجه فرنگی در درخشندگی و طراوت پوست تان تاثیر دارد، به این ترتیب که با تولید کلاژن در پوست تان درخشش طبیعی ایجاد می کند:♥:
:♥: سیر: به بوی بدش توجه نکنید چون یک آنتی بیوتیک طبیعی است و خون را تمیز می کند، در نتیجه پوست هم شفاف می شود:♥:
این ماسک ها اثر دائمی ندارند ولی بهترین مزیت آن ها این است که عوارض جانبی ندارند و ارزان قیمت هستند.
اگر قرار است چند روز دیگر به یک مهمانی مهم بروید و می خواهید پوستی شفاف و درخشان داشته باشید این ماسک ها را امتحان کنید.
:♥: ماسک سفیده تخم مرغ:♥:
این ماسک هم باعث روشن تر شدن پوست می شود و هم جوش های صورت تان را از بین می برد.
یک عدد سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا شبیه کف شود، سپس آن را روی پوست تان بمالید و حدود 15 تا 20 دقیقه دراز بکشید.
بعد پوست تان را با آب ولرم بشویید و در آخر کمی آب خنک روی صورت تان بریزید.
مشاهده می کنید که بعد از چند روز پوست تان کاملا تغییر می کند.
:♥: ماسک نشاسته و ماست:♥:
یک قاشق غذاخوری ماست کم چرب را با یک قاشق چایخوری پودر نشاسته مخلوط کرده سپس آن را به آرامی روی پوست تان بمالید.
یک ربع تا 20 دقیقه استراحت کنید و بعد صورت تان را با آب سرد بشویید.
:♥: ماسک عسل:♥:
یک قاشق مرباخوری عسل را با نصف قاشق چایخوری پودر بادام مخلوط کنید.
بهتر است این مخلوط را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت کتری قرار دهید تا عسل حالت روانتری پیدا کند.
سپس این مخلوط را به آرامی روی صورت بمالید و بعد از اینکه خشک شد، با آب ولرم بشویید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه بستنی تیرامیسو را آماده کرده ایم.
قهوه فوری :♥: 3 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل :♥: 1 قاشق غذاخوری
خامه ترش :♥: 250 گرم
پنیر ماسکارپونه :♥: 250 گرم
شکر :♥: 150 گرم
آب :♥: 150 میلی لیتر
بیسکویت :♥: 1 بسته
به نقل از انسان شاد طرز تهیه بستنی تیرامیسو به این صورت است که ابتدا باید
یک قابلمه کوچک انتخاب نمایید و 100 گرم شکر و آب را درون آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و شکر حل شود.
بعد از حل شدن شکر از روی حرارت بردارید و اجازه دهید شربت سرد شود و سپس آن را درون یخچال بگذارید.
درون یک کاسه خامه ترش ، پنیر ماسکارپونه و وانیل را ریخته و خوب با هم مخلوطشان کنید.
شرب شکر خنک شده را هم کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
قهوه فوری را با آب مخلوط کرده و باقی مانده شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سرد شود.
مخلوط کرمی را درون یک قالب پلاستیکی بریزید و برای 4 ساعت درون یخچال بگذارید.
بعد زا گذشت 2 ساعت قالب را بیرون بیاورید و دوباره آن را هم بزنید و درون یخچال قرار دهید.
حال بستنی را درون بستنی ساز بریزید و آن را بزنید تا زمانی که غلظت و ثبات پیدا کند.
می توانید زمان بیشتری بستنی را در فریزر بگذارید و چند بار آن را بیرون آورده و هم بزنید.
در این صورت نیازی به ریختن بستنی در بستنی ساز نیست.مراقب باشید بستنی زیاد درون فریزر نماند که سفت شود.
یک قالب مناسب انتخاب کرده و به وسیله پلاستیک آن را بپوشانید و بیسکویت ها را به 2 قسمت تقسیم کنید.
مقدار یک سوم از ماده آماده شده کرمی را درون قالب بریزید و خوب آن را درون قالب با لیسک پهن کنید به طوری که کامل همه جا را بپوشاند.
حالا روی آن بیسکویت بچینید و قالب را به همین روش پر نمایید.
اکنون روی قالبتان را بپوشانید و آن را درون فریزر قرار دهید.
زمانی که خواستید بستنی تیرامیسو را میل کنید آن را از فریزر بیرون بیاورید اجازه دهید کمی سرمای خود را از دست بدهید و بعد میل بفرمایید.
روی بستنی تیرامیسو پودر کاکائو الک کنید و آن را به شکل دلخواه تزیین کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان گلچینی از اشعار ابوسعید ابوالخیر درباره عشق را فراهم آورده ایم.
اشعار عاشقانه و بسیار زیبا در سایت انسان شاد
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
خواهی که کسی شوی ز هستی کم کن
ناخورده شراب وصل مستی کم کن
با زلف بتان دراز دستی کم کن
بت را چه گنه تو بتپرستی کم کن
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
گفتار نکو دارم و کردارم نیست
از گفت نکوی بی عمل عارم نیست
دشوار بود کردن و گفتن آسان
آسان بسیار و هیچ دشوارم نیست
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
دلخسته و سینه چاک میباید شد
وز هستی خویش پاک میباید شد
آن به که به خود پاک شویم اول کار
چون آخر کار خاک میباید شد
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
قومی ز خیال در غرور افتادند
و ندر طلب حور و قصور افتادند
قومی متشککند و قومی به یقین
از کوی تو دور دور دور افتادند
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
اشعار عاشقانه ابوسعید ابوالخیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
از لطف تو هیچ بنده نومید نشد
مقبول تو جز مقبل جاوید نشد
مهرت بکدام ذره پیوست دمی
کان ذره به از هزار خورشید نشد
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
اشعار عاشقانه ابوسعید ابوالخیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
رفتم به کلیسیای ترسا و یهود
دیدم همه با یاد تو در گفت و شنود
با یاد وصال تو به بتخانه شدم
تسبیح بتان زمزمه ذکر تو بود
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
اشعار عاشقانه ابوسعید ابوالخیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
در دل همه شرک و روی بر خاک چه سود
با نفس پلید جامهٔ پاک چه سود
زهرست گناه و توبه تریاک وی است
چون زهر به جان رسید تریاک چه سود
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
اشعار عاشقانه ابوسعید ابوالخیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
هرگز دلم از یاد تو غافل نشود
گر جان بشود مهر تو از دل نشود
افتاده ز روی تو در آیینهٔ دل
عکسی که به هیچ وجه زایل نشود
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
اشعار زیبای عاشقانه ابوسعید ابوالخیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
یا رب بگشا گره ز کار من زار
رحمی که زعقل عاجزم در همه کار
جز در گه تو کی بودم در گاهی
محروم ازین درم مکن یا غفار
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
اشعار زیبای عاشقانه ابوسعید ابوالخیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
مجنون و پریشان توام دستم گیر
سرگشته و حیران توام دستم گیر
هر بی سر و پا چو دستگیری دارد
من بی سر و سامان توام دستم گیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
اشعار زیبای عاشقانه ابوسعید ابوالخیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
در هر سحری با تو همی گویم راز
بر درگه تو همی کنم عرض نیاز
بی منت بندگانت ای بنده نواز
کار من بیچارهٔ سرگشته بساز
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
اشعار زیبای عاشقانه ابوسعید ابوالخیر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه دمنوش گیلاس و آلو قرمز را آماده کرده ایم
این نوشیدنی خوشمزه مخصوص فصل تابستان است و به خاطر داشتن گیلاس از گرمازدگی جلوگیری می کند.
همچنین این دمنوش خوشمزه برای رفع تشنگی و عطش بسیار مفید است.
گیلاس :♥: 250 گرم
آلو قرمز :♥: نیم کیلو گرم
شکر :♥: 2 پیمانه
:♥:اندازه شکر بسته به ذائقه شما می تواند کمتر یا بیشتر باشد:♥:
چوب دارچین :♥: 1 عدد
:♥:از 1 قاشق مربا خوری پودر دارچین هم می توانید به جای چوب دارچین استفاده کنید:♥:
هل :♥: 3 دانه
میخک :♥: 5 عدد
آب :♥: تقریبا 4 لیتر ( معادل 16 لیوان )
زنجبیل :♥: 1 قاشق غذا خوری
به نقل از انسان شاد برای تهیه دمنوش گیلاس و آلو قرمز ابتدا باید
گیلاس و آلو را تمیز بشورید.سپس آن ها را درون قابلمه بریزد و روی آن ها 8 لیوان آب بریزید.
دارچین ، هل ،میخک ،زنجبیل را به موادتان اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا گیلاس و آلو نرم شوند.
سپس از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود.
مواد داخل قابلمه را از صافی رد کنید.
دوباره موادی که از صافی رد کرده اید را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
حالا شکر را درون مواد بریزید و شروع به هم زدن کنید تا شکر در آب حل شود.
این نوشیدنی خوشمزه را باید سرد سرو کرد.پس بعد از آماده شدن آن را درون یخچال بگذارید.