در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای را آماده کرده ایم.
آرد :♥: 150 گرم (1 پیمانه)
شکر :♥: 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع (یا کره) :♥: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :♥: 1 عدد
بیکینگ پودر :♥: 2 قاشق چایخوری
وانیل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر :♥: 2 پیمانه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای به این صورت است که ابتدا باید
در یک ظرف مناسب آرد را ریخته و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و آنها را 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
در ظرف دیگری شکر را بریزید و سپس وانیل و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید.
در آخر تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
حال شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد از مخلوط شدن کامل مواد ،مخلوط آرد را هم به کم کم و
طی چند مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایه نرم و یکدست به وجود بیاید.
یک تابه در سایز کوچک انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ،تابه مقداری گرم شود.
اکنون مواد کیک صبحانه را درون تابه بریزید و صبر کنید تا کیک پخته شود و خودش را بگیرد.
برای اینکه کیک نسوزد باید حرارت زیر اجاق خیلی ملایم باشد.
بعد از پخته شدن یک طرف کیک آن را برگردانید تا طرف دیگر کیک هم خوب پخته شود و خودش را بگیرد.
بعد از اینکه هر دوطرف کیک کاملا پخته شدند کیک را از روی حرارت بردارید تا مقداری خنک شود.
سپس آن را رون یک تابه دیگر در بیاورید و نوش جان کنید.
کیک را میتوانید در پلوپز یا حتی یک قابلمه نچسب تهیه کنید.
طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای خوشمزه در منزل بدون احتیاج به فر
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان ژورنال عکس مدل جلیقه مردانه و پسرانه را آماده کرده ایم.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان ژورنال عکس مدل کت و دامن رنانه و دخترانه را آماده کرده ایم.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه چای مراکشی با نعناع را آماده کرده ایم
چای سبز :◊: 2 قاشق غذاخوری
آب جوش :◊: 5 فنجان
شکر :◊: 1 فنجان
نعناع :◊: 50 گرم
به نقل از انسان شاد برای تهیه چای مراکشی با نعناع ابتدا باید باید در ظرفی آب را جوش کنید.
سپس چای سبز را درون قوری بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید و در آخر آب جوش را روی آنها بریزید.
برگ های تازه نعنا را خوب بشورید و در قوری به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا چای مراکشی خوب دم بکشد.
چای نعناع یکی از نوشیدنی های مراکشی ها می باشد.
مراکشی ها در هر جا و هر نوع مناسبتی از چای نعناع استفاده میکنند.
این را هم به یاد داشته باشد که اگر روزی یک مراکشی به شما چای نعناع تعارف کرد، هرگز آن را رد نکنید.
اگر چای مراکشی را رد کنید به نشانه بی ادبی به حساب خواهد آمد.
در فرهنگ کشور مراکش تعارف کردن چای نعناع یا همان چای مراکشی نشانه از خوش آمد گویی و نشان دادن صمیمت به مهمان به حساب می آید.
در طبع سنتی قدیم ایران نعناع گیاهی با طبیعت گرم و خشک میباشد.
نعناع خواص دارویی بسیار زیادی دارد به برخی از آنها در این مطلب از سایت انسان شاد اشاره شده است.
نعناع را میتوان به صورت های مختلف مصرف کرد.مانند : خشک شده ، دم کرده،اسانس ،پودر و غیره.
برای جلوگیری از شپش مو میتوانید موهای خود را با جوشانده نعناع بشورید.
همچنین دم کرده نعناع غلظت خون را طبیعی میکند.
میتوانید برای تقویت اعصاب از نان و پنیر و نعناع استفاده کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه پیتزا رامن را آماده کرده ایم
نودل الیت :♦: 1 بسته
قارچ :♦: 10 عدد
فلفل دلمه ای :♦: 1 عدد
گوجه فرنگی :♦: 1 عدد
کالباس :♦: 300 گرم
پنیر پیتزا :♦: به میزان لازم
سس کچاپ :♦: به میزان لازم
تخم مرغ :♦: 1 عدد
پودر آویشن :♦: 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز :♦: به میزان لازم
:♦: توجه داشته باشید که مواد اولیه این پیتزا همان موادی است که پیتزاهای معمولی با خمیر درست کنید پس میتوانید به جز نودل الیت و تخم مرغ از مواد دلخواه دیگری استفاده کنید :♦:
به نقل از انسان شاد برای تهیه پیتزا رامن ابتدا باید
قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
هنگامی که آب کاملا جوش شد نودل را طبق دستور روی جعبه درون آب بریزید تا نرم شوند.
:♦: ادویه ای که داخل بسته نودل است را اضافه نکیند :♦:
وقتی نودل ها نرم شدند آن ها را آب کشی کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
نودل را درون کاسه ای بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
کمی از نمک و فلفل به ان اضافه کنید.
سپس مخلوط تخم مرغ و نودل را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا تخم مرغ سفت شود.
:♦: اضافه کردن تخم مرغ به این دلیل است که نودل ( که ما به جای خمیر پیتزا اینجا ازش استفاده می کنیم ) انسجام پیدا کنه و بتونیم اون رو به راحتی برگردونیم :♦:
وقتی نودل کمی خودش را گرفت آن را برگردانید.
کمی سس کچاپ روی نودل بریزید و مواد پیتزایی که آماده کرده اید را روی نودل پهن کنید.
:♦: قبل از این که مواد پیتزا را روی نودل پهن کنید آن ها را درون تابه ای دیگر کمی با روغن تفت دهید :♦:
نمک وفلفل و آویشن را روی پیتزا بریزید و در آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید به طوری که کاملا روی سطح مواد را بپوشاند.
درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید تا پنیر آب شود.
اگر تمایل دارید می توانید تابه را داخل فر بگذارید تا روی پنیر طلایی شود.
پیتزا رامن آماده است . نوش جان