تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه مرنگ پسته ای خیلی خوشمزه و راحت برای عید نوروز و پذیرایی

طرز تهیه مرنگ پسته ای خیلی خوشمزه و راحت برای عید نوروز و پذیرایی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرنگ پسته ای را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد

طرز تهیه مرنگ پسته ای , مرنگ پسته ای , مرنگ , pistachio meringue

این مرنگ ها بسیار شبیه به گزهای اصفهان می باشند.

ولی باید توجه داشته باشید که اینها گز نیستند و مزه متفاوتی دارند.

مواد لازم برای تهیه مرنگ پسته ای

شکر :♥: 2 پیمانه

پسته خرد شده :♥: 1 پیمانه

سفیده تخم مرغ :♥: 6 عدد

کرم تاتار  :♥: یک دوم قاشق چایخوری

وانیل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه مرنگ پسته ای , مرنگ پسته ای , مرنگ , pistachio meringue
 
کرم تاتار در بیشتر قنادی ها و فروشگاهای بزرگ موجود می باشد و برای فرم دادن به سفیده تخم مرغ در تهیه برخی از شیرینی ها استفاده می شود.

طرز تهیه مرنگ پسته ای خیلی خوشمزه و راحت برای عید نوروز و پذیرایی

طرز تهیه مرنگ پسته ای

به نقل از انسان شاد طرز تهیه مرنگ پسته ای به این صورت است که ابتدا باید

 فر را قبل از شروع کار با درجه 225 درجه فارنهایت یا 107 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

حالا سفیده تخم مرغ را در کاسه مخلوط کن بریزید و کرم تاتار را به آن اضافه کنید.

اکنون با سرعت بالا سفیده ها را هم بزنید تا سفیده ها کاملا کف کنند و حجمشان دو برابر شود.

زمانی که مخلوط کن با سرعت بالا در حال کار کردن است به صورت آهسته شکر را به آن اضافه کنید و

برای 8 الی 10 دقیقه هم بزنید تا موج های سفید در مخلوط شکل بگیرد.

اکنون نیمی از پسته های خرد شده و وانیل را به بقیه مواد اضافه کنید و 10 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید تا خوب مخلوط یکنواخت شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر آماده شده مرنگ پسته ای را درون قیف بریزید و خمیر را به شکل توده هایی هم اندازه روی سینی بریزید.

بین مرنگ ها روی سینی را با فاصله 2.5 تا 3 سانتی متر از هم بگذارید.

نیمی از پسته های خرد شده را روی مرنگ ها درون سینی بپاشید.

سینی را درون فر از قبل گرم شده بگذارید تا برای مدت 2 ساعت پخته شود و بعد آن را خارج کنید و اجازه دهید که سرد شوند.

مرنگ پسته ای اکنون آماده شده است.

برای نگه داری مرنگ ها می توانید آن ها را درون ظرف های در بسته قرار دهید.

طرز تهیه مرنگ پسته ای , مرنگ پسته ای , مرنگ , pistachio meringue

طرز تهیه مرنگ پسته ای خیلی خوشمزه و راحت برای عید نوروز و پذیرایی

طرز تهیه مرنگ پسته ای , مرنگ پسته ای , مرنگ , pistachio meringue

طرز تهیه مرنگ پسته ای خیلی خوشمزه و راحت برای عید نوروز و پذیرایی

آموزش و طرز تهیه باقلوا پسته ای بسیار خوشمزه ویژه پذیرایی مهمان

آموزش و طرز تهیه باقلوا پسته ای بسیار خوشمزه ویژه پذیرایی مهمان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه باقلوا پسته ای را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع دسر در سایت انسان شاد.

طرز تهیه باقلوا پسته ای,باقلوا پسته ای,باقلوا

طرز تهیه باقلوا پسته ای,باقلوا پسته ای,باقلوا

مواد لازم برای تهیه باقلوا پسته ای :

پسته پودر شده :◊: 300 گرم

کره یا مارگارین :◊: 100 گرم

روغن محلی (حیوانی ) :◊: 50 گرم

خمیر یوفکا مخصوص باقلوا :◊: 1 بسته

پودر هل :◊: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :

شکر :◊: 5 پیمانه

آب :◊: 4 پیمانه

گلاب :◊: 1/2 پیمانه

آبلیمو :◊: 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه باقلوا پسته ای,باقلوا پسته ای,باقلوا

طرز تهیه باقلوا پسته ای در سایت انسان شاد

طرز تهیه باقلوا پسته ای,باقلوا پسته ای,باقلوا

طرز تهیه باقلوا پسته ای :

به نقل از انسان شاد برای تهیه باقلوا پسته ای ابتدا باید شربت باقلوا را تهیه کنید.

برای تهیه شربت میبایست آب را به همراه آبلیمو و شکر در یک قابلمه بریزید و  هم بزنید تا شکر حل شود.

بعد از حل شدن شکر گلاب را اضافه کنید و بعد از گذشت 2 الی 3 دقیقه قابلمه را روی حرارت بگذارید و برای 10 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و سپس شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.

حال فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.

کره یا مارگارین را به همراه روغن حیوانی را درون یک ظرف ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا آب شوند.

در همین حال خمیر یوفکا را از بسته خارج کرده و بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

یک عدد از یوفکا ها را باز کنید و مقداری کره و روغن آب شده روی آن بمالید.

حال روی یک یوفکای دیگر بگذارید و دوباره مقداری کره آب شده روی آن بمالید.

هل و پسته پودر شده را با هم مخلوط کنید و روی یوفکای دومی که روی آن روغن مالیده اید بپاشید و دوباره یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید.

به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید تا 4 لایه درست شود و روی لایه آخر نیز روغن بمالید.

از یک سمت خمیرها را به همراه مخلوط پسته کاملا بصورت سفت رول کنید.

رول های را که درست کرده اید را برای نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.

حال رول ها را به اندازه های دلخواه برش دهید و در سینی فر که از قبل گرم شده قرار دهید و درون فر بگذارید.

 :◊: روی سینی فر حتما باید کاغذ روغنی پهن کنید :◊:

زمانی که روی باقلوا ها طلایی شد سینی را از فر بیرون بیاورید و به همان صورت داغ آنها را درون شربت ولرم شده قرار دهید.

در ای مرحله صبر کنید تا شربت کاملا به خورد باقلوا برود.

اکنون باقلوا پسته ای شما آماده است میتوانید آنها را با خامه یا خامه شکلاتی تزیین و نوش جان کنید.

طرز تهیه باقلوا پسته ای,باقلوا پسته ای,باقلوا

طرز تهیه باقلوا پسته ای در سایت انسان شاد

طرز تهیه باقلوا پسته ای,باقلوا پسته ای,باقلوا

آموزش و طرز تهیه باقلوا پسته ای بسیار خوشمزه ویژه پذیرایی مهمان

آموزش و طرز تهیه کیک پسته ای مناسب برای پذیرایی در جشن و مهمانی

آموزش و طرز تهیه کیک پسته ای مناسب برای پذیرایی در جشن و مهمانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کیک پسته ای را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع دسر و کیک در سایت انسان شاد.

طرز تهیه کیک پسته ای,کیک پسته ای,کیک,روش درست کردن کیک پسته ای

طرز تهیه کیک پسته ای,کیک پسته ای,کیک,روش درست کردن کیک پسته ای

مواد لازم برای تهیه کیک پسته ای :

آرد :◊: 1 لیوان

پسته تازه :◊: 3/4 لیوان

شکر :◊: 2/3 لیوان

کره :◊: 1/3 لیوان

شیر پر چرب :◊: 1/3 لیوان

بیکینگ پودر :◊: 2 قاشق چایخوری

پودر هل :◊: 1 قاشق چایخوری

وانیل :◊: 1 قاشق چایخوری

نمک :◊: 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ :◊:  3 عدد

آب پرتقال :◊:  2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پسته ای,کیک پسته ای,کیک,روش درست کردن کیک پسته ای

طرز تهیه کیک پسته ای,کیک پسته ای,کیک,روش درست کردن کیک پسته ای

طرز تهیه کیک پسته ای :

به نقل از انسان شاد برای تهیه کیک پسته ای ابتدا باید فر را روشن کنید و دمای آن را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فر گرم شود.

یک قالب مناسب انتخاب کنید و به وسیله کره کمی قالب را چرب کنید و سپس یک عدد کاغذ روغنی کف قالب بگذارید.

پسته ها را درون غذا ساز ریخته یا به وسیله گوشتکوب پودر کنید.

اکنون بیکینگ پودر ،آرد، پودر هل و نمک را با هم مخلوط کنید و به پودر پسته اضافه کنید.

شیر را به همراه وانیل در یک کاسه کوچک ریخته و با هم مخلوط کنید.

کره و شکر را هم در ظرفی ریخته و با سرعت متوسط خوب با هم مخلوطشان کنید.اکنون به صورت تک تک تخم مرغ ها را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط را به آرامی هم بزنید و به ترتیب مخلوط آردی و پسته را به همراه شیر در چند مرحله کم کم و بصورت یکی در میان اضافه کنید.

طوری مواد را اضافه کنید که در مرحله آخر پودر پسته باشد.

حال آب پرتقال را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.

مواد کیک پسته ای را در قالب مورد نظرتان بریزید و برای مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید و کیک خوب پخته شود،طوری که چنگال در کیک فرو برود و مواد به آن نچسبد.

میتوانید در صورت دلخواه قبل از اینکه مواد کیک پسته ای را در قالب بریزید مقداری پسته کف قالب کیک بریزید.

طرز تهیه کیک پسته ای,کیک پسته ای,کیک,روش درست کردن کیک پسته ای

طرز تهیه کیک پسته ای,کیک پسته ای,کیک,روش درست کردن کیک پسته ای

آموزش و طرز تهیه کیک پسته ای مناسب برای پذیرایی در جشن و مهمانی

آهنگ پیشواز همراه اول ویژه ایام فاطمیه با نوای مداحان اهل بیت.23 بهمن 95

آهنگ پیشواز همراه اول ویژه ایام فاطمیه با نوای مداحان اهل بیت

کد آهنگ پیشواز همراه اول ویژه ایام فاطمیه برای فعالسازی کد آهنگ را به شماره 8989 پیامک کنید.

آهنگ های پیشواز در سایت انسان شاد

ایام فاطمیه جمعا 6 روز می باشد، 3 روز در ماه جمادی الاول و 3 روز در ماه جمادی الثانی.

دهه فاطمیه اول : از دهم تا بیستم جمادی الاول روز 23 بهمن 1395

دهه فاطمیه دوم : از یکم تا دهم جمادی الثانی روز 12 اسفند 1395 (پایان ایام فاطمیه ) 

آهنگ پیشواز همراه اول ویژه ایام فاطمیه,آهنگ پیشواز همراه اول,ایام فاطمیه,آهنگ پیشواز همراه اول ایام فاطمیه,کد آهنگ پیشواز همراه اول ایام فاطمیه

آهنگ پیشواز همراه اول ویژه ایام فاطمیه,آهنگ پیشواز همراه اول,ایام فاطمیه,آهنگ پیشواز همراه اول ایام فاطمیه,کد آهنگ پیشواز همراه اول ایام فاطمیه

کد آوای انتظار :◊:۳۰۰۷۳

نام اثر  :◊: مادرم فاطمه

صاحب اثر :◊: مهدی اکبری

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۳۰۰۸۰

نام اثر :◊: فاطمه یعنی تمام هستیم

صاحب اثر :◊: سید مهدی میرداماد

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۳۰۰۷۶

نام اثر :◊: مادر جوونم

صاحب اثر :◊: حاج محمود کریمی

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۴۶۵۳۶

نام اثر :◊: یا زهرا زخمیه بالت

صاحب اثر :◊: روح اله بهمنی

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۴۶۵۳۵

نام اثر :◊: خدارو چه دیدی

صاحب اثر :◊: روح اله بهمنی

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۱۰۱۸۶

نام اثر :◊: پرستوی سفیدم 

صاحب اثر :◊: حاج محمود کریمی

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۴۶۵۳۴

نام اثر :◊: هستی آتش گرفته 

صاحب اثر :◊: روح اله بهمنی

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۵۷۴۲۸

نام اثر :◊: باحالتی مستانه

صاحب اثر :◊: کربلایی مهدی خیامیان

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۳۰۰۷۴

نام اثر :◊: جای گل یاس گلدونه

صاحب اثر :◊: حاج محمود کریمی

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

کد آوای انتظار :◊: ۵۷۴۵۲

نام اثر :◊: هق هق گریه هات

صاحب اثر :◊: کربلایی مهدی خیامیان

آهنگ پیشواز همراه اول ویژه ایام فاطمیه,آهنگ پیشواز همراه اول,ایام فاطمیه,آهنگ پیشواز همراه اول ایام فاطمیه,کد آهنگ پیشواز همراه اول ایام فاطمیه

آهنگ پیشواز همراه اول ویژه ایام فاطمیه,آهنگ پیشواز همراه اول,ایام فاطمیه,آهنگ پیشواز همراه اول ایام فاطمیه,کد آهنگ پیشواز همراه اول ایام فاطمیه

آهنگ پیشواز همراه اول ویژه ایام فاطمیه با نوای مداحان اهل بیت

طرز تهیه نوقا پسته ای خیلی خوشمزه و مقوی مخصوص پذیرایی در عید نوروز

طرز تهیه نوقا پسته ای خیلی خوشمزه و مقوی مخصوص پذیرایی در عید نوروز

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه نوقا پسته ای را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد

طرز تهیه نوقا پسته ای , نوقا پسته ای , نوقا , روش درست کردن نوقا پسته ای

مواد لازم برای تهیه نوقا پسته ای

مغر پسته :♥: 2 فنجان

سفیده تخم مرغ :♥: 2 عدد

کشمش یا آلبالو خشک یا مغزهایی مثل گردو،بادام  :♥: 2 فنجان

عسل  :♥: نصف فنجان

خاک قند :♥: یک چهارم فنجان

نشاسته ذرت :♥: یک چهارم فنجان

شکر :♥: 1 و 2/3 فنجان + 1 قاشق غذا خوری

روغن آفتابگردان  :♥: 2 قاشق غذاخوری

آب :♥: 2 قاشق غذاخوری

گلاب :♥: چند قطره

نمک  :♥: به مقدار کم

طرز تهیه نوقا پسته ای , نوقا پسته ای , نوقا , روش درست کردن نوقا پسته ای

طرز تهیه نوقا پسته ای

به نقل از انسان شاد طرز تهیه نوقا پسته ای به این صورت است که ابتدا باید

فر را روشن کرده و دمای آن را روی 200 درجه فارنهایت یا 100 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

یک قالب با ابعاد 20 در 25 سانتی که کمی کف آن گود باشه انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کاغذ را طوری کف قالب پهن کنید که لبه کاغذ از کناره های قالب بیرون بزند تا زمان بیرون آوردن نوقا راحت تر باشید.

به وسیله برس تمامی سطح کاغذ را چرب کنید.

اکنون نشاسته را با خاک قند مخلوط کنید و نیمی از مخلوط را کف ظرف الک کنید.

مغز پسته ها را کف سینی فر پهن کنید و آن را دورن فر قرار دهید تا مغز پسته ها گرم شوند.

دانه های آلبالو خشک را از هم جدا کنید.

کمی نمک به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و آن را درون میکسر بریزید و هم بزنید تا کف کند.

1 قاشق شکر نیز به آنها اضافه کنید و برای چند ثانیه دوباره هم بزنید.

باقی مانده شکر را به همراه عسل و آب درون شیر جوش بریزید و آن را روی حرارت اجاق قرار دهید تا جوش بیاید.

یک دما سنج درون مخلوط بگذارید تا زمانی که دمای آن به 123 درجه سانتی گراد برسد.

زمانی که به دمای مورد نظر رسیدید دماسنج را بیرون بیاورید و سفیده های تخم مرغ را هم بزنید.

حالا ظرف حاوی شهد را از روی حرارت بردارید و کم کم در حالی که سفیده تخم مرغ را با سرعت هم میزنید به آن اضافه کنید.

به مدت 12 دقیقه شهد و تخم مرغ را هم بزنید تا سفت شود.

اکنون زمان اضافه کردن چند قطره گلاب رسیده است.

برای اینکه مقدار زیادی گلاب اضافه نشود بهتر است از قاشق استفاد کنید.

با استفاده از لیسک چرب مغز پسته های گرم شده و بقیه مغز ها و آلبالو خشک ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

با استفاده از لیسک مخلوط را کف سینی که از قبل چرب کردید و خاک قند و نشاسته پاشیدید پهن کنید.

حال دستتان را چرب کنید و نوقا را در ظرف پهن کنید.

نیمی دیگر مخلوط خاک قند را روی نوقا الک کنید.

برای حداقل مدت 2 ساعت باید نوقا را خنک کنید.

بعد از اینکه نوقا پسته ای خوب خودش را گرفت به وسیله لبه های کاغذ آن را از قالب بیرون بیاورید.

اکنون یک کارد تیز را خوب چرب کنید و نوقا پسته ای را به اندازه و اشکال دلخواه برش دهید.

طرز تهیه نوقا پسته ای , نوقا پسته ای , نوقا , روش درست کردن نوقا پسته ای

طرز تهیه نوقا پسته ای خیلی خوشمزه و مقوی مخصوص پذیرایی در عید نوروز

طرز تهیه نوقا پسته ای , نوقا پسته ای , نوقا , روش درست کردن نوقا پسته ای

طرز تهیه نوقا پسته ای خیلی خوشمزه و مقوی مخصوص پذیرایی در عید نوروز