در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی پادرازی را آماده کرده ایم.
با نزدیک شدن به ایام عید نوروز ما سعی بر این داریم که آموزش انواع شیرینی های خوشمزه ،پر کاربرد و آسان را برای شما دوستان آماده کنیم.
شیرینی پادرازی" یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است که به طور سنتی با استفاده از سه نوع آرد؛ آرد نخودچی، آرد گندم و آرد برنج تهیه میشود.
این شیرینی سنتی از گذشته برای عید نوروز در گیلان تهیه میشد و به نوعی یکی از شیرینیهای مخصوص عید نوروز بوده و هست.
آرد برنج :♥: 125 گرم
پودر شکر :♥: 150 گرم
آرد گندم :♥: 125 گرم
آرد نخودچی :♥: 150 گرم
کره یا کره طعم دار :♥: 250 گرم
پودر هل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ :♥: 2 عدد
تخم مرغ اضافه ، پودر پسته ، کنجد ، زعفران آب کرده روغن مایع برای تزیین
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شیرینی پادرازی به این صورت است که ابتدا باید
کره را بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود سپس آن را با پودر شکر مخلوط کنید.
برای اینکه پودر شکر کاملا در کره حل شود توصیه می کنیم برای 5 دقیقه آنها را مخلوط کنید.
نیم ساعت قبل از استفاده کردن تخم مرغ ها آنها را از یخچال بیرون آورده تا با محیط هم دما شوند.
سپس تخم مرغ ها را به صورت تک تک به موادتان اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
در این مرحله پودر هل را نیز به بقیه مواد اضافه کنید و اندکی هم بزنید.
اکنون در یک ظرف مناسب آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را ریخته و با هم مخلوطشان کنید.
در نهایت آرد های مخلوط شده را 3 بار الک کنید تا آرد نهایی خوب نرم و لطیف شده باشد،
الک کردن آرد تاثیر بسیاری در کیفیت نهایی شیرینی دارد پس به این نکته توجه بسیاری کنید.
حالا کم کم آردی را که الک کردید را به بقیه مواد اضافه کنید و آن را خوب با دست وزر دهید.
خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
سپس آن را درون نایلون بگذارید و برای اینکه استراحت کند آن را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از استراحت خمیر آن را از یخچال بیرن بیاورید و نایلون را از سطح باز کنید و خمیر را روی همان نایلون باز کنید.
اکنون نایلون دیگری را روی خمیر بگذارید و به وسیله وردنه خمیر را پهن کنید.
بعد از پهن کردن خمیر نایلون روی خمیر را بردارید و خمیر را به شکل دراز تقریبا مانند شیرینی زبان قالب بزنید.
حال نایلون را دوباره روی شیرینی پادرازی بگذارید و با کمک کفگیر روی آنها کمی فشار بدهید تا پهن شوند.
خمیر های شیرینی را که آماده کرده داخل سینی فر چرب شده یا روی کاغذ روغنی درون سینی فر بگذارید.
سپس 1 عدد تخم اضافه برای تزیین را به همراه زعفران دم کرده در ظرفی جدا ریخته و با هم مخلوط کنید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.
حال این مخلوط را به کمک برس روی شیرینی پادرازی بکشید تا در نهایت خوش رنگتر شود.
به وسیله چنگال شیار های عمودی ایجاد کنید و روی آنها کنجد به اندازه دلخواه بپاشید.
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس شیرینی ها را درون فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
زمانی که روی شیرینی پادرازی طلایی رنگ شده آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود.
بسته به سلیقه خودتان میتوانید زنجبیل سایده شده را جایگزین هل کنید.
البته از وانیل هم میتوان به جای هل استفاده کرد.
می توانید برای خوش رنگ تر شدن شیرینی مقداری زعفران درون خمیر آن بریزید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان نکاتی در مورد کاربرد جوش شیرین در نظافت منزل را آماده کرده ایم.
جوش شیرین یا همان بی کربنات سدیم دارای کاربردهای بسیار زیادی در منزل است.
جوش شیرین به عنوان پاک کننده همه ی سطح ها البته به جز سطوح چوبی کاربرد فراوانی دارد.
انسان شاد در این مقاله به همه ی این کاربرد ها اشاره می کند.با ما همراه باشید:
برای گرفتن و حذف بوی داخل یخچال و یا فریزر جوش شیرین را درون یک ظرف سر باز بریزید و درون یخچال قرار دهید.
جوش شیرین را هر 2 ماه یکبار تجدید کنید.
با استفاده از جوش شیرین می توانید کاشی و سرامیک،روشویی ،وان حمام و سرویس بهداشتی را برق بیندازید.
برای از بین بردن سخت ترین لکه ها جوششیرین را با کمی آب ترکیب کنید و به شکل خمیر در آورید.
خمیررا به مدت نیم ساعت روی لکه باقی بگذارید بماند سپس با اسفنج آن را تمیز کنید.
برای از بین بردن جرم هایی که در کنار حمام ایجاد شده اند می توانید پاک کننده قوی را از ترکیب نمک، آب و جوش شیرین بسازید.
کمی جوش شیرین را با آب مخلوط کنید و این مخلوط راداخل اسپری بریزید و آن را روی گاز بپاشید.
بعد از 24 ساعت حتی سخت ترین جرم ها با کشیدن اسفنج مرطوب به راحتی کنده میشود.
از جوش شیرین در پاک کردن روزانه ماشین ظرف شویی و ماشین لباس شویی نیز استفاده می شود.
بعد از چند بار استفاده از این دستگاهها ، مقداری جوششیرین روی قسمت استیل ماشین بپاشید تا بوی بهتری بدهد،و از رشد کپکها جلوگیری کند.
جوش شیرین بدون ایجاد خش، باعث برق و درخشش ظروف استیل میشود.
از جوششیرین همچنین برای تمیز کردن سینکهای استیل و خوشبو کردن آن استفاده نمایید.
کمی جوش شیرین را با آب مخلوط کنید و آن را روی ظروف استیل یا سینک بریزید.
نیم ساعت صبر کنید بعد با یک دستمال مرطوب لکه را تمیز کنید.
جوش شیرین برای جلا بخشیدن وسایلی از جنس نقره نیز بسیار مفید است و لکه های روی آنها را به راحتی از بین می برد.
در صورتی که زیور آلات طلای شما کدر شده است با یک مسواک و کمی جوش شیرین مثل روز اول درخشان می شود.
مشکل گرفتگی چاه با مخلوط جوششیرین و سرکه حل میشود.
ابتدا نصف پیمانه جوششیرین و سپس به آرامی نصف پیمانه سرکه اضافه کنید. بعد از نیم ساعت روی آنها آب داغ بریزید.
برای باز کردن و رفع گرفتگی سینک آشپزخانه و یا هر لوله ای کافیست یک چهارم فنجان جوش شیرین را با نمک ترکیب کنید و
درون آن ها بریزید و سپس آب جوش روی آن خالی کنید.
با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری جوش شیرین به 3 لیتر آب یک ماده ضدعفونی کننده بسیار مناسب برای میوه و سبزی به دست می آید.
برای شستن و تمیز کردن برس و شانه های خود ابتدا مقداری آب درون تابه ای بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید.
سپس یک فنجان جوش شیرین به آن اضافه کنید.
برس و شانه خود را به مدت 10 دقیقه درون تابه بجوشانید.
سپس زیر آب داغ بگیرید و آن ها را آب بکشید.
:♦: مراقب باشید که آب جوش شانه و برس شما را ذوب نکند:♦:
برای رفع بوی بد پا یک لگن را با آب ولرم و کمی جوش شیرین پر کنید و پاها را 10 دقیقه درون آن قرار دهید.
با پاشیدن کمی جوش شیرین به داخل کفش ها به راحتی بوی بد آن از بین می رود.
برای از بین بردن بوی دست ها پس از خرد کردن پیاز و سیر و یا تمیز کردن ماهی، کافی است دست های خود را با آب و کمی جوش شیرین شست و شو دهید.

:♦: زمانی که لباس ورزشی سفید شما در اثر انداختن با پیراهن صورتی داخل ماشین لباسشویی رنگ گرفته است، چاره کار
خیس کردن آن داخل جوششیرین، پودر شوینده، نمک و آب است که حکم سفیدکننده را خواهد داشت:♦:
:♦: زمانی که لباسهای شما بوی گریس، روغن یا بنزین میدهد، آنها را داخل کیسه زباله گذاشته، رویشان جوششیرین بپاشید.
در کیسه را دو روز ببندید تا مانع انتشار و باعث از بین رفتن بو شده، سپس طبق معمول بشویید:♦:
:♦: برای از بین بردن بوی سیگار از روی لباس، نصف پیمانه جوششیرین را تقریبا داخل 4 لیتر آب حل کنید.
لباس را قبل از شستشو یک ساعت داخل آن خیس کنید تا خوشبو شود. از این روش برای لباسهایی که بوی کلر و عرق میدهند نیز استفاده کنید:♦:
:♦: اگر جزو افرادی هستید که سبد لباسهای کثیف را تا زمان شستشو داخل کمد میگذارید،
برای از بین رفتن بوی نامطبوع و بو نگرفتن لباسهای تمیز، مقداری جوششیرین روی آنها بپاشید:♦:
:♦: به جای خرید نرمکنندههای آماده، نصف پیمانه جوششیرین در دور آبکشی به ماشین لباسشویی اضافه کنید تا لباسها نرمتر شده، بوی تازهتری دهند:♦:
:♦: به پودر لباسشویی نصف پیمانه جوششیرین اضافه کنید تا هم حکم نرمکننده را داشته و هم قدرت پاککنندگی پودر بیشتر شود:♦:
چرم جیر با مسواک نرم و جوششیرین تمیز میشود.
کمی جوششیرین را روی جیر بپاشید و اجازه دهید مدت کوتاهی روی چرم بماند سپس با مسواک آن را تمیز کنید.
برای تمیز کردن چرمی که در اثر ریختن جوهر لک شده، کمی جوششیرین روی لکه بپاشید، بگذارید آن را جذب کند.
این کار را چند بار تا زمان پاک شدن لکه تکرار کنید.
:♦: با ریختن کمی جوش شیرین در جا سیگاری منزل می توانید بوی سیگار آن را از بین ببرید:♦:
:♦: برای دفع سوسک، در زیر سینک و زیر پنجره و ورودی ها مقداری جوش شیرین بریزید:♦:
:♦: برای خلاص شدن از شر مورچه ها نیز کافیست در مسیر حرکت آنها جوش شیرین بپاشید:♦:
:♦: برای تمیز کردن سطل زباله جوش شیرین در آن بپاشید و بعد از چند دقیقه آن را بشورید:♦:
:♦: برای تمیز کردن شیشه شیر بچه، آن را با آب داغ مخلوط کنید و شیشه را بشویید:♦:
:♦: برای رفع غذاهای سوخته و چسبیده به ظرف، ظرف را به مدت 10 دقیقه درون محلول جوش شیرین قرار داده سپس آن را بشویید:♦:
:♦: برای نابود کردن کک های فرش به نسبت مساوی نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کرده و روی فرش بپاشید و 24 ساعت بگذارید بماند.
روز بعد فرش را با جارو برقی کاملا از جوش شیرین و نمک پاک کنید.البته این کار را در روزهای بارانی و یا در مناطق مرطوب انجام ندهید:♦:
:♦: جوش شیرین را درون یک کیسه کوچک مانند کیسه چای کیسه ای قرار داده و آن را درون کمد، دراور و گنجه لباس قرار دهید تا به عنوان رطوبت گیر از لباسهای شما محافظت کند:♦:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی نعلی را آماده کرده ایم.
با نزدیک شدن به ایام عید نوروز ما سعی بر این داریم که آموزش انواع شیرینی های خوشمزه ،پر کاربرد و آسان را برای شما دوستان آماده کنیم.
آرد :◊: 120 گرم
پودر شکر :◊: 50 گرم
کره یا کره طعم دار :◊: 70 گرم
تخم مرغ :◊: 1 عدد
سفیده تخم مرغ :◊: 1 عدد
پودر هل :◊: نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای :◊: به میزان لازم
پودر پسته :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه شیرینی نعلی ابتدا باید کره یا کره طعم دار را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.
بعد از نرم شدن کره آن را در ظرفی بریزید و پودر شکر را به آن اضافه کنید و آنها را با هم زن خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
برای اینکه پودر شکر کاملا در کره حل شوند توصیه میکنیم که برای 5 الی 7 دقیقه آنها را خوب مخلوط کنید.
حال تخم مرغ را هم به بقیه مواد درون ظرف اضافه کنید و برای چند دقیقه مخلوطشان کنید.
آرد را برای 3 بار الک کنید تا کاملا یکدست و نرم شود و بعد آرام آرام به مواد اضافه کنید و آن را مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
در آخرین مرحله اضافه کردن آرد بعد از اینکه خمیر تقریبا سفت شده همزن را کنار گذاشته و شروع به مخلوط کردن خمیر با دست کنید.
حال کاملا آرد را اضافه کنید و خوب آن را ورز دهید و سپس آن را درون نایلون بگذارید و آن را برای نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از گذشت زمان و استراحت خمیر آن را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از آن را جدا کنید و
روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و آن را رول کنید،سپس به شکل نعل در بیاورید.
حال سینی فر را با کاغذ روغنی کاملا بپوشانید یا کف آن را چرب کنید و شیرینی نعلی رو داخل آن بچینید.
اکنون سفیده تخم مرغ را خوب با همزن بزنید تا کف کند و سپس ان را به وسیله برس روی شیرنی نعلی آماده شده بکشید.
در صورتی که تمایل دارید روی شیرینی نعلی مقداری پودر پسته یا بادام بریزید.
فر را از چند دقیقه قبل روشن کنید و دامی آن را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
سینی حاوی شیرینی ها را درون فر قرار دهید و منتظر بمانید تا قسمت زیر شیرینی کاملا طلایی رنگ شود.
روی شیرینی نیازی به تغییر زنگ زیادی ندارد.
بعد از پخته شدن شیرینی نعلی آن را از فر بیرون بیاورید و برای نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.
حال شکلات تخته ای را آب کنید و نوک شیرینی نعلی ها را درون آن بزنید و دوباره آنها را درون یخچال بگذارید.
::البته میتوانید به هر شکلی که دوست دارید شیرینی ها را تزیین کنید.::
می توانید روغن مایع را در پخت شیرینی جایگزین کره کرد.
شیرینی نعلی را میتوانید کاکائویی هم تهیه کنید به صورتی که به ازای هر قاشق 1 قاشق پودر کاکائو که اضافه میکنید 1 قاشق آرد از مواد اولیه کم کنید.
میتوانید خمیر تهیه شده را به هر شکلی که دوست دارید با قالب های مورد نظر شکل دهید و شیرینی های با اشکال مختلف درست کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه رولت سوپرایز قلبی را آماده کرده ایم.
سفیده تخم مرغ :♥: 2 عدد
شکر :♥: 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید :♥: یک سوم پیمانه
:♥: اگر تمایل دارید این خمیر شکلاتی مانند شود 2 قاشق چای خوری پودر کاکائو به آرد اضافه کنید :♥:
کره :♥: 2 قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی :♥: صورتی
:♥: از رنگ های طبیعی مثل شربت آلبالو یا امثال این رنگ نیز می توانید استفاده کنید :♥:
پودر کیک آماده با طعم وانیل یا طعم دلخواه :♥: یک و سه چهارم پیمانه
تخم مرغ :♥: 2 عدد
کره آب شده :♥: 50 گرم
شیر :♥: نصف پیمانه
وانیل :♥: یک هشتم قاشق چای خوری
رنگ خوراکی :♥: صورتی
پودر کیک آماده با طعم وانیل یا طعم دلخواه :♥: یک و سه چهارم پیمانه
روغن :♥: 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ :♥: 2 عدد
آب :♥: یک چهارم پیمانه
وانیل :♥: یک هشتم قاشق چای خوری
رنگ خوراکی :♥: صورتی
پودر شکر یا پودر قند :♥: مقداری (برای رول کردن کیک)
مواد لازم برای مواد پرکننده داخل کیک:
پنیر خامه ای سرد :♥: نصف پیمانه
:♥: اگر از پنیر کم چرب استفاده کنید خیلی بهتر است.میزان کالری کمتری هم دارد :♥:
شکر :♥: نصف پیمانه
وانیل :♥: نصف قاشق چای خوری
خامه زده شده سنگین یا پرچرب و سرد :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه رولت سوپرایز قلبی ابتدا
احتیاج به الگوی قلبی دارید.
:♥: الگوی قلبی شامل کاغذی است که روی آن طرح قلب تکرار شده است :♥:
این الگوی قلبی را از زیر دانلود کنید و پرینت بگیرید:
2 نسخه از این الگو را پرینت بگیرید و داخل یک سینی فر به ابعاد 25 در 38 سانتی متر قرار دهید.
سپس روی این الگو، یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی یا کاغذ پوستی شفاف بیاندازید.
بهتر است لبه های کاغذ الگو و کاغذ روغنی را به سینی بچسبانید تا موقع کار حرکت نکنند.
در کاسه ای کوچک سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و پودر کاکائو را بریزید و با هم مخلوط کنید.
:♥: اگر می خواهید که قلب ها قهوه ای باشند از پودر کاکائو استفاده کنید در غیر این صورت از رنگ خوراکی دیگری استفاده کنید :♥:
کره را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود و به دمای محیط برسد.
سپس آن را به موادتان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید.
خمیر آماده شده را داخل یک قیف قنادی متصل به ماسوره گرد کوچک بریزید.
با استفاده از قیف،به آرامی از روی الگوی قلبها که قبلا داخل سینی فر قرار داده اید،خطوط قلبها را دنبال کنید و این خمیر را روی قلبها و کاغذ روغنی بریزید.
سینی فر را برای مدت یک ربع داخل یخچال بگذارید تا قلب ها خودشان را بگیرند و سفت شود.
در این فاصله که سینی را داخل یخچال قرار می دهید شروع به آماده کردن بقیه مواد کیک تان بکنید.
درون کاسه ای 2 عدد تخم مرغی را که داشتید بشکنید و حسابی با چنگال یا هم زن برقی هم بزنید تا مایه کش دار و کم رنگی حاصل شود.
سپس به تخم مرغ ها کره و وانیل و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
:♥: کره حتما باید به دمای محیط رسیده باشد و نرم شده باشد :♥:
سپس پورد کیک تان را آرام آرا به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
بعد از این که مواد را حسابی با هم مخلوط کردید رنگ خوراکی صورتی را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ در همه جای مواد پخش شود.
یک قالب چهار گوش 20 در 20 بردارید و کف آن را با با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی هم آن را چرب کنید تا کیک بعد از پخت به آن نچسبد.
خمیر را داخل قالب بریزید.
فر را روشن کنید و روی 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) بگذارید.
قالب را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
:♥: بعد از این مدت زمان یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید تا
از پخت کامل کیک مطمئن شوید.اگر خمیری به خلال دندان بچسبد کیک هنوز
کامل نپخته است و باید آن را برای مدت کوتاهی دوباره درون فر بگذارید :♥:
هنگامی که کیک پخته شد بگذارید کمی خنک شود و آن را از قالب بیرون بیاورید.
:♥: به دلیل داشتن کاغذ روغنی کیک به آسانی از قالب بیرون می آید :♥:
:♥: کیک حتما باید سرد شده باشد چون به راحتی بتوان آن را قالب زد و خرده کیک کمتری نیز تولیدخواهد شد :♥:
با استفاده از یک قالب قلبی شکل، تا جایی که می توانید کیک را به شکل قلب های کوچک برش دهید.
طرز تهیه رولت سوپرایز قلبی در سایت انسان شاد
مقداری از مخلوط پنیر و خامه پرکننده داخل کیک را (در ادامه طرز تهیه آن آمده است) را بردارید و کمی از رنگ خوراکی صورتی داخل آن بریزید تا به رنگ کیک درآید.
یک تکه کاغذ روغنی بلند را زیر دستتان بیاندازید و شروع به کار کنید.
مقدار کمی از مخلوط پنیر و خامه را روی یک سطح از کیک قلبی شکل تان بمالید و سپس تکه قلب دیگر را به آن بچسبانید.
همینطور به افزودن خامه و پنیر چسباننده و اضافه کردن تکه های کیک قلبی شکل ادامه دهید تا همه کیک های قلبی شکل کوچک به هم بچسبند.
کاغذ روغنی را دور لوله قلبی شکل حاصل شده از کیک بپیچید و آن را داخل فریزر به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا سفت تر شود و کار با آن در مراحل بعد آسانتر گردد.
درون کاسه ای 2 عدد تخم مرغ را بشکنید و خوب با چنگال یا هم زن برقی هم بزنید تا مایه کش دار و کم رنگی حاصل شود.
سپس روغن ،آب ،وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد پودر کیک تان را به آرامی اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
بعد از این که مواد را حسابی با هم مخلوط کردید رنگ خوراکی صورتی را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ در همه جای مواد پخش شود.
سینی فری را که روی آن الگوی قلبی قرار داده بودیم و خمیر شکلاتی روی آن ریخته بودیم را از یخچال بیرون بیاورید و
الگوهای کاغذی را به آرامی از زیر کاغذ روغنی بیرون بکشید.
خمیر کیک را سریعا روی کاغذ روغنی که دارای قلب های شکلاتی است بریزید.
با استفاده از یک کف گیر یا لیسک خمیر را بطور یکنواخت روی قلب ها و داخل سینی فر و حتی گوشه های سینی فر نیز پخش کنید.
:♥: اگر گوشه های ظرف با خمیر پوشیده نشده باشد، ممکن است فلب های کاکائویی در اثر حرارت آب شده و پخش شوند :♥:
فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
سینی را حدود 10 دقیقه داخل فر بگذارید.
:♥: مراقب باشید کیک بیش از حد در فر باقی نماند چون در این صورت موقع رول کردن کیک ترک خواهد برداشت :♥:
بعد از پخت کیک آن را از قالب برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
روی یک دستمال حوله ای تمیز کمی پودر قند یا پودر شکر بپاشید و کیک را روی آن برگردانید طوری که الگوی قلبی دیده نشود.
با استفاده از این دستمال، به آرامی کیک را شبیه به تنه درخت رول کنید.
دستمال نیز باید همراه با کیک رول شود. در همان حالتی که دستمال دور کیک است، اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
زمانی که کیک خنک شد، به آرامی رول کیک را باز کنید و داخل آن را با مخلوط خامه و پنیر پرکننده (دستور تهیه آن در ادامه آمده است)، پر کنید.
کیک قلبی شکل را از فریزر بیرون بیاورید و بطور عمودی در وسط کیک رولی که از خامه پرشده است قرار دهید.
:♥: طوری لوله قلبی را روی خامه ها قرار دهید که قلب بر عکس باشد :♥:
حال یک طرف از کیک را روی مغز قلبی رول کنید و سپس طرف دیگر را روی آن رول کنید.
رولت را برگردانید تا شکل قلب از دو طرف دیده شود.
:♥: برای زیبایی بیشتر یک لایه از دو طرف رولت ببرید :♥:
کیک را برگردانده و داخل دیس یا بشقاب مخصوص سرو قرار دهید.
:♥: برش نازکی از دو لبه انتهایی کیک بزنید تا ظاهری صاف و منظم داشته باشد :♥:
برای مخلوط کردن خامه و پنیر خامه ای بهتر است از همزن برقی استفاده کنید.
داخل کاسه، پنیر خامه ای و شکر پودر شده را بریزید و با همزن برقی شروع به هم زدن کنید تا به خوبی نرم و یکدست شوند.
سرعت همزن را کم کنید و در حالی که با این سرعت مواد را هم می زنید، وانیل و خامه را به مواد قبلی اضافه کنید.
سپس سرعت همزن را زیاد کرده و بگذارید تا وقتی که مخلوطی سفت حاصل شود.
اکنون ماده پرکننده کیک رولی آماده است. می توانید این مخلوط را برای درست کردن هر کیک دیگری نیز به کار ببرید.
طرز تهیه رولت سوپرایز قلبی در سایت انسان شاد
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان اس ام اس تبریک روز مهندس را آماده کرده ایم.
انواع اس ام اس در سایت انسان شاد.
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
راز یک زندگی زیبا در این است که
امروز با “خدا” گام برداری و برای فردا به او اعتماد کنی.
مهندس، روزت مبارک!
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
سعی کنید هر موفقیتی کسب می کنید از آن لذت ببرید ولی به آن راضی نشوید.
روز مهندس بر مهندسین عزیز هم میهنی مبارک
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
من که فسفر به مغزم نرسید و مهندس نشدم اما این روز رو به همه مهندسین تبریک میگم!!
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
به امید روزی که مهندسان عزیزمان از شغلهای کاذب و کنج های خانه رهایی یابند و به تعلقات خود بازگردند
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
خدا به دادت برسه مهندس!
ریاضی که مسلط شدی و سر از دو دوتا چهارتا در آوردی خیلی کارت سخته!
خلاصه روزت مبارک مهندس!
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس بر تمامی مهندس ها مبارک باد . به امید پیشرفت روز افزون کشور عزیزمان ایران .
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
به تمام کسانی که مهندسی را درک کردند ، به تمام کسانی که پلی ساختند از انتهای بن بست کوچه ی رفاه تا بیکران ،
به تمام کسانی که خود را شبانه روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند ،
به تمام کسانی که لذتش را فهمیدند نه آنان که تنها به نامش خوانده شدند . . .
روز مهندس مبارک باد .
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
پنجم اسفند ماه ، روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصرالدین طوسی و روز مهندس ،
به شما دوست گرامی هیچگونه ارتباطی نداره !
هرموقع که از این خراب شده فارغ التحصیل شدی ،
اون موقع این روز رو بهت تبریک میگم !!
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
راز یک زندگی زیبا در این است که
امروز با “خدا” گام برداری و برای فردا به او اعتماد کنی.
مهندس، روزت مبارک!
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
سعی کنید هر موفقیتی کسب می کنید از آن لذت ببرید ولی به آن راضی نشوید.
روز مهندس بر مهندسین عزیز هم میهنی مبارک
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
من که فسفر به مغزم نرسید و مهندس نشدم اما این روز رو به همه مهندسین تبریک میگم!!
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
به امید روزی که مهندسان عزیزمان
از شغلهای کاذب و کنج های خانه رهایی یابند و به تعلقات خود بازگردند
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
خدا به دادت برسه مهندس!
ریاضی که مسلط شدی و سر از دو دوتا چهارتا در آوردی خیلی کارت سخته!
خلاصه روزت مبارک مهندس!
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
دو راه برای خانم مهندس شدن هست:
1. اینقدر درس بخونی تا خانم مهندس شی
2. یا اینکه یه شوهر مهندس پیدا کنی
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦
♦♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♦