تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی بسیار آسان و خوشمزه با خواص بسیار زیاد

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی بسیار آسان و خوشمزه با خواص بسیار زیاد

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کمپوت گیلاس را آماده کرده ایم.

آموزش انواع دسر و مربا در سایت انسان شاد

کمپوت ، کمپوت گیلاس ، طرز تهیه کمپوت گیلاس ، cherry compote

مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس

گیلاس :♥: 1 کیلوگرم

آب :♥: 4 پیمانه

شکر :♥: 350 گرم

طرز تهیه کمپوت گیلاس

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کمپوت گیلاس به این صورت است که ابتدا باید

چوب های گیلاس ها را جدا کنید و آنها را تمیز بشورید.

یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آب را به همراه شکر درون آن بریزید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.

حالا قابلمه را روی گاز بگذارید و اجازه دهید تا آب درون آن بجوشد.

بعد از اینکه مقداری جوش خورد آن را از روی حرارت بردارید و به وسیله صافی صافش کنید.

بعد از رد کردن شهد دوباره آن را درون قابلمه ریخته و روی اجاق قرار دهید.

بعد از به جوش آمدن دوباره آب و شکر گیلاس های شسته شده را درون آن بریزید و اجازه دهید با دمای پایین به صورت آرام بپزند تا نرم شوند.

بگذارید مقداری از آب کمپوت گیلاس تبخیر شود و سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید کمپوت کمی حرارت خود را از دست بدهد.

بعد از خنک شدن کمپوت گیلاس آن را در ظرفی در دار و تمیز بریزید و درون یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود و بعد میل کنید.

کمپوت ، کمپوت گیلاس ، طرز تهیه کمپوت گیلاس ، cherry compote

خواص گیلاس :

گیلاس تسکین دهنده اعصاب و مرتب کننده دستگاه هاضمه می باشد.

مصرف گیلاس برای تقویت و سلامت چشم بسیار مفید می باشد.

از دیگر فواید گیلاس می توان به تصفه کننده خون و بر طرف کننده سموم بدن اشاره کرد.

گیلاس منبع فراوان آنتی اکسیدان می باشد و به همین دلیل بسیار مناسب برای جلو گیری از روند پیری پوست می باشد.

میوه گیلاس علاوه بر تقویت قوای فکری به هضم غذا و افزایش سوخت و ساز بدن نیز کمک می کند.

شما میتوانید با تهیه ماسک گیلاس از گیلاس های بزرگ و گوشتی به نرمی پوست خود کمک کنید و باعث باز شدن رنگ رخسار شوید.

برای اینکار فقط کافیس گوشت گیلاس را برای مدتی روی صورت بمالید و بعد دور بریزید.

کمپوت ، کمپوت گیلاس ، طرز تهیه کمپوت گیلاس ، cherry compote

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی بسیار آسان و خوشمزه با خواص بسیار زیاد

آموزش و طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی آسان و خوشمزه در منزل

آموزش و طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی آسان و خوشمزه در منزل

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی سیب زمینی :

سیب زمینی بزرگ :◊: 1 عدد

زرده تخم مرغ :◊: 1 عدد

پیازچه ریز خرد شده :◊: 2 عدد

روغن مایع :◊: 3 قاشق غذاخوری

خمیر مایه :◊: 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده :◊: 4 قاشق غذاخوری

کره یا کره طعم دار :◊: 2 الی 3 قاشق غذاخوری

شکر :◊: 1 قاشق چایخوری

آرد :◊: 2 پیمانه

آب :◊: 2/3 پیمانه

پنیر فتا :◊: 1/3 پیمانه

نمک :◊: به میزان لازم

فلفل :◊: به میزان لازم

تخم خشخاش :◊: مقداری

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه پیراشکی سیب زمینی ابتدا باید سیب زمینی را آب پز کنید.

سیب زمینی پخته شده را به همرا کره یا کره طعم دار داخل ظرفی بریزید و له کنید.

حال پیازچه و جعفری را زیر خرد کنید و آنها را به سیب زمینی اضافه کنید و پنیر فتا را هم به آنها بیفزاید و خوب مخلوطشان کنید.

خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و شکر را هم به همراه 1/4 لیوان آب گرم به آن اضافه کنید و اجازه دهید خمیر پف کند.

بعد از پف کردن خمیر، آرد ،کره ،آب و روغن را هم به آن اضافه کنید و خوب مخلوطشان کنید.

:◊: در صورت استفاده از خمیر مایه نیازی به اضافه کردن آب گرم و پف کردن نیست و بطور مستقیم با آرد مخلوط شود. :◊:

خمیر را ورز دهید تا لطیف شود و به دست نچسبد.اگر خمیر به دست چسبید مقداری آرد به آن اضافه کنید و آن را ورز دهید تا درست شود.

حال روی خمیری که درست کردید یک حوله بکشید و آن را در مکانی گرمی برای 1 ساعت قرار دهید تا حجم آن 2 برابر شود.

بعد از حجم گرفتن خمیر آن را به قسمت های کوچک اندازه نارنگی تقسیم کنید و آنها را گرد کنید.

اکنون هر کدام از خمیر ها را باز کنید و 1 قاشق از مواد سیب زمینی داخل آن بریزید و لبه های خمیر را محکم بهم بچسبانید تا کاملا بسته شود.

حال روی پیراشکی سیب زمینی زرده تخم مرغ برس کنید و مقداری تخم خشخاش روی آنها بریزید.

کف سینی فر را یک فویل بگذارید و پیراشکی سیب زمینی را درون آن بچینید.

فر را از قل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

بعد از گرم شدن فر پیراشکی ها را درون فر قرار دهید و اجازه دهید برای 25 دقیقه درون فر باشند تا کاملا بپزند و روی آنها طلایی شود.

اگر علاقه مند باشید میتوانید پیراشکی سیب زمینی را در مقدار بالا درست کنید و بعد از آماده شدن آنها را درون زیپلاک درون فریزر قرار دهید و

در مواقعی که دوست دارید درون ماکروفر گرم کنید و نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی سیب زمینی,پیراشکی

آموزش و طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی آسان و خوشمزه در منزل

علت اینکه آرد را باید 3 مرتبه در کیک ها و شیرینی ها الک کرد چیست؟

علت اینکه آرد را باید 3 مرتبه در کیک ها و شیرینی ها الک کرد چیست؟

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان علت الک کردن آرد را توضیح داده ایم.

آموزش شیرینی پزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

علت الک کردن آرد,الک کردن آرد,آرد

علت الک کردن آرد

حتما هنگامی که دستور یک کیک یا شیرینی را مطالعه می کنید به این نکته برخورد کرده اید که

آرد را حتما 3 مرتبه الک کنید.ما در این مقاله از انسان شاد برای شما به طور مفصل توضیح می دهیم که چرا باید آرد را قبل از استفاده حتما الک کرد.

علت الک کردن آرد,الک کردن آرد,آرد

علت الک کردن آرد :

:♦: چون رطوبت هوا باعث میشه که دانه های آرد به هم بچسبند و به عبارتی آرد گلوله گلوله بشه:♦:

اگر بدون الک کردن آرد، اون رو داخل موادتان بریزین، این گلوله ها هرچند هم کوچک باشند با بقیه مواد ترکیب نمیشن و

به همین شکل داخل بافت کیک باقی می مونند.

به همین ترتیب هم پخته میشن!

یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت.

هر چه قدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت

خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه.

پس توصیه انسان شاد به شما اینه که همیشه آردتون رو قبل از استفاده الک کنین.

  :♦: در ضمن هرقدر محلی که در اون زندگی میکنین شرجی تر و با رطوبت بالاتری باشه، الک کردن آرد هرچه بیشتر و بیشتر مهم میشه چون

گلولهای آرد بزرگتر و بزرگتر میشن و حتی میتونین این گلوله ها رو ببینین:♦:

علت الک کردن آرد,الک کردن آرد,آرد

علت اینکه آرد را باید 3 مرتبه در کیک ها و شیرینی ها الک کرد چیست؟

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری خیلی خوشمزه و آسان در منزل با قارچ و پنیر پیتزا

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری خیلی خوشمزه و آسان در منزل با قارچ و پنیر پیتزا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کرپ مرغ پنیریcrepe ) را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری , کرپ مرغ پنیری و قارچ , طرز تهیه کرپ مرغ پنیری و قارچ , کرپ مرغ

مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ پنیری

موادی که برای تهیه خمیر کرپ احتیاج دارید:

آرد سفید :♥: 1 لیوان معادل 125 گرم

شیر :♥: 1 لیوان

تخم مرغ :♥: 2 عدد

کره یا روغن مایع :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

 

موادی که برای داخل کرپ احتیاج دارید:

سینه مرغ :♥: 1 عدد

قارچ :♥: 10 عدد

پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم

پیاز :♥: 1 عدد

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری , کرپ مرغ پنیری و قارچ , طرز تهیه کرپ مرغ پنیری و قارچ , کرپ مرغ

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری و قارچ

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کرپ مرغ پنیری و قارچ به این صورت است که ابتدا

سینه مرغ را با 1 عدد پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه و کمی آب در قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا مرغ بپزد.

بعد از حدود نیم ساعت که مرغ پخته شد آن را ریش ریش کنید و کنار قرار دهید تا خنک شوند.

حالا باید خمیر کرپ را آماده کنید.

تخم مرغ ها را درون ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا مایه کرم رنگ و کشداری حاصل شود.

سپس 1 لیوان شیری را که داشته اید به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.

آرد را حتما 3 مرتبه الک کنید.

بعد از الک کردن آرد آن را آرام آرام به شیر و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود.

مقداری نمک و فلفل سیاه به خمیر کرپ بزنید.

درون تابه ای مقداری کره یا روغن مایع بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

:♥: مواظب باشید که مقدار زیادی روغن نریزید چون باعث پاره شدن خمیر کرپ می شود.در حدی روغن بریزید که تابه چرب شود :♥:

به اندازه یک ملاقه از مواد را بردارید و وسط تابه بریزید .

تابه را کمی جا به جا کنید تا مایه کرپ در همه جای ماهیتابه پخش شود.

پس از اینکه کرپ خودش را گرفت مرغ های ریش ریش شده ،قارچ های خرد شده و تفت داده شده ،

پنیر پیتزا و کمی نمک و فلفل سیاه را روی کرپ بریزید و دو طرف کرپ را روی آن بیاورید.

کمی که گذشت و پنیر آب شد داخل ظرف بگذارید و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

همه ی کرپ ها را به همین صورت آماده کنید .

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری , کرپ مرغ پنیری و قارچ , طرز تهیه کرپ مرغ پنیری و قارچ , کرپ مرغ

از روش دیگری برای گذاشتن مواد داخل کرپ نیز می توانید استفاده کنید.به این صورت که:

دو طرف خمیر کرپ را داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس آن را از ماهیتابه بیرون بیاورید و به کمک قالب آن ها را به قسمت های کوچکتری تبدیل کنید.

مرغ های ریش شده را با قارچ های خرد شده درون تابه ای تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

سپس پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید تا پنیر آب شود و کشدار شود.

بعد از موادی که آماده کرده اید (مرغ و قارچ و پنیر) داخل کرپ بگذارید و کرپ را به سلیقه خودتان جمع کنید و تزیین کنید.

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری , کرپ مرغ پنیری و قارچ , طرز تهیه کرپ مرغ پنیری و قارچ , کرپ مرغ

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری خیلی خوشمزه و آسان در منزل با قارچ و پنیر پیتزا