در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه شامی کباب را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
گوشت چرخ کرده تازه :◊: 500 گرم
آرد نخودچی :◊: 300 گرم
پیاز :◊: 2 عدد متوسط
سیب زمینی پخته :◊: ( در صورت تمایل ) 1 عدد
نمک :◊: به میزان لازم
فلفل سیاه :◊: به میزان لازم
زرد چوبه :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه شامی کباب ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و آن را خوب بشورید و سپس رنده کنید.
گوشت چرخ کرده را درون ظرفی مناسب بریزید و پیاز رنده شده را به همراه آرد نخودچی ، نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
:◊: توجه داشته باشید که قبل از اضافه کردن سیب زمینی و پیاز به گوشت چرخ کرده باید آب آنها را که در زمان رنده کردن می اندازند را بگیرید. :◊:
حسابی گوشت چرخ کرده را ورز دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
در اینجا بستگی به سلیقه خودتان دارد که سیب زمینی پخته شده را هم اضافه می کنید یا نه.
اگر به اضاف کردن سیب زمینی تمایل دارید آن را هم چرخ یا رنده کنید و با بقیه مواد شامی کباب ورز دهید.
حال روی ظرف مایه شامی کباب یک نایلون بکشید و آن را برای حداقل نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
یک تابه نچسب مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود.
سپس از مایه شامی کباب به اندازه های کوچک برداشته و آن را با کف دست شکل یک دایره پهن کنید و فشارش دهید تا قطر آن حدود نیم سانت شود
که بهتر پخته شود.در آخر با انگشت یک سوراخ کوچک وسط شامی کباب ایجاد کنید و درون تابه بریزید تا سرخ شوند.
البته می توانید به سلیقه خود شامی کباب را با قالب های مختلف نیز درست کنید تا زیبا تر شود.
در آخر شامی ها را برگردانید تا هر دو سمت آن به خوبی سرخ شود.
شامی کباب ها را درون ظرف مورد نظرتان بچینید و با پیاز حلقه شده و کوجه و سبزیجات تزیین کنید و نوش جان فرمایید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان ترکیب رنگ سال 2017 و 1396 را آورده ایم.
مد و زیبایی در سایت انسان شاد
رنگ سال و ست کردن لباس ها با همدیگر طبق رنگ سال سنتی است که چندین سال است بین مردم رواج پیدا کرده است.
قبل از فرا رسیدن کریسمس و در ماه سپتامبر کمپانی های معتبر تعیین کننده رنگ مد سال رنگهای
پیشنهادی خود را اعلام می کنند و در یک نظرسنجی رنگ منتخب اعلام می شود.
کمپانی پنتون یکی از مطرح ترین اعضای این گروه است که تقریبا بیشترین رای را به رنگهای منتخب خود در سالهای گذشته اختصاص داده است
اما 2016 و 2017 این عنوان به کمپانی بنجامین مور رسیده است و
به نوعی Benjamin Moore در این زمینه از پنتون پیشی گرفته است.
دو کمپانی پنتون و بنجامین انتخاب کننده های رنگ سال 1396 و 2107 هستند.
ابتدا مختصری در مورد این دو کمپانی برای شما توضیح می دهیم:
پانتون یا پنتون ( Pantone) شرکتی است واقع در شهر کارلستات نیو جرسی که به
خاطر سیستم رنگ پانتون (PMS) که فضایی رنگی و اختصاصی است و
در صنایع بهویژه چاپ استفاده میشود، شناخته میشود. از این سیستم گاهی نیز در تولید رنگ، قماش و پارچه و پلاستیک نیز استفاده میشود.
سیستم تطبیق رنگ پانتون سیستمی برای تولید رنگ استاندارد است.
با استفاده از این استاندارد رنگ، تولیدکنندگان مختلف در مکانهای مختلف میتوانند به سیستم پانتون مراجعه کنند تا
مطمئن شوند رنگ مورد استفاده آنها، همان رنگی است که میخواهند بدون آنکه با رنگ تماس داشته باشند.
این شرکت همینطور به عنوان تعیینکننده غیررسمی رنگ سال، شهرت جهانی دارد.
بنجامین مور اند کو( Benjamin Moore & Co.) که با نامهای بنجامین مور پینتس( Benjamin Moore Paints) و
بنجامین مور( Benjamin Moore) نیز شناخته میشود،
شرکت شیمیایی آمریکایی فعال در تولید رنگ و پوششهای سطحی است که در سال 1883 میلادی تاسیس شد.
دفتر این شرکت در مونتویل، نیوجرسی واقع شده و مالکیت آن در اختیار شرکت خوشهای برکشایر هاتاوی است.
امسال این موسسه تصمیم گرفته بود تا رنگی متفاوت با رنگ سفید صدفی که سال پیش پیشنهاد کرده بود را معرفی کند و همینطور هم شد.
رنگ امسال بنفش گل شاه پسند است ، رنگ سال2017 از ترکیب رنگ خاکستری و بنفش به دست امده است که
البته برخی وب سایت ها این رنگ را از ترکیب یاسی و بنفش حاصل دانستند اما
وب سایت رسمی کمپانی بنجامین ترکیب اصلی رنگ سال 96 را خاکستری و بنفش اعلام کرد.
موسسه پانتون، رنگ سال2017 میلادی را اعلام کرد.
این رنگ که Greenery نامیده شده است، رنگ سبزی است که کمی هم زرد دارد.
برجسته ترین خصوصیت این رنگ مفهوم محیط زیست است چرا که کد مروبط به آن مختص رنگ سبزی است که هنگام جوانه زدن دیده می شود ،
با این مضمون پنتون سعی داشته تا رنگ خاص تازه شده را برای سال 2017 میلادی معرفی کند.
در آلبوم رنگهای پنتون رنگ سبز با کد 15-0343 سمبل آغاز دوباره و تازه شدن می باشد.
پنتون با معرفی 10 ویژگی خاص رنگ سبز معرفی شده به عنوان رنگ سال تاثیرات مثبت آن را در روحیه و ارتقا دکوراسیون داخلی را بیان کرده است .
” آیزمن ” مدیر اجرایی موسسه پنتون در این رابطه می گوید :
رنگ سبز ترکیب شده با زرد ما را به یاد طبیعت می اندازد و احاطه شدن با حس خوب و تازگی به
سبک زندگی طبیعت هیجان و احساس خوش سرزندگی را منتقل می سازد.
این رنگ زنده و تازه با رنگ های آبی دریایی، طلایی، بژ، مشکی و قهوه ای ست می شود.
بنابراین به راحتی می توانید این رنگ را همراه با لباس ها و لوازم جانبی دیگری که دارید ست کنید.
مد و زیبایی در سایت انسان شاد
مد و زیبایی در سایت انسان شاد
مد و زیبایی در سایت انسان شاد

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان نکاتی در مورد تمیز کردن پنجره ها را آماده کرده ایم.
تمیز کردن شیشه پنجره ها کاری است که اکثر انسان ها تمایلی به انجام آن ندارند چون همیشه جای رفت و برگشت دستمال روی
شیشه می ماند و آن طور که می خواهیم شیشه تمیز نمی شود.
ولی در روز های پایانی سال همه به فکر تمیز کردن پنجره ها میوفتند.
پنجره ها چون در معرض باران و برف و آلودگی هوا هستند خیلی زود کثیف می شوند و پاک کردنشان خیلی مشکل می شود.
در این مقاله از سایت انسان شاد نکته هایی را برای شما عزیزان یادآوری کرده ایم که با انجام
این موارد مطمئن باشید شیشه هایی کاملا تمیز بدون آثار جای دستمال خواهید داشت.
پس با ما همراه باشید:
اولین نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که به زمان تمیز کردن پنجره ها باید دقت کنید.
بهترین زمان برای تمیز کردن پنجره ها روزهای آخر زمستان است.
در روز های آفتابی و داغ پنجره ها را تمیز نکنید چون گرمی آفتاب باعث می شود ماده شوینده و آب به سرعت روی شیشه خشک شود و اثر
نامطلوبی روی پنجره بگذارد.
:♣:هم چنین از شستن پنجره ها در هنگام ظهر و زمانی که خورشید در بالاترین وضعیت خود قرار دارد خودداری کنید :♣:
درون ظرفی مقداری آب گرم بریزید 2 قطره مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید سپس مقداری سرکه سفید یا آمونیاک به آن اضافه کنید.
:♣:سرکه یک محصول طبیعی است و در صورت استنشاق یا خورده شدن، کاملا بی خطر می باشد سرکه به چربی ها و دوده نفوذ کرده و آن ها را پاک می کند:♣:
:♣:2 یا 3 قاشق سرکه به آب اضافه کنید:♣:
سپس با یک اسفنج محلول را به پنجره ها بمالید و سعی کنید به همه ی گوشه ها و شکاف ها برسد.
پس از آن محلول را با یک پارچه ی خشک یا روزنامه پاک کنید و توسط یک حوله ی تمیز خشک نمایید.
:♣:از پارچه های بدون پرز و کرک استفاده کنید:♣:
:♣:مواظب باشید چون بعضی روزنامه جوهر پس می دهند و باعث کثیف تر شدن شیشه می شود:♣:
:♣:یک طرف شیشه را عمودی خشک کنید و یک طرف شیشه را به طور افقی خشک کنید.این طور تمیز کردن باعث می شود :♣:
که جای لکه های باقی مانده را ببینید
:♣:می توانید درون شیشه های اسپری محلول فوق را بریزید وآن را روی شیشه اسپری کنید:♣:
:♣: استفاده از دستمال های میکروفایبر و نرم برای تمیز کردن شیشه ها بسیار مناسب است:♣:
یک چهارم فنجان سرکۀ سفید، یک چهارم فنجان آمونیاک خانگی، 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت، 2 فنجان آب ولرم و یک بطری آب فشان.
همه ی مواد بالا را در یک سطل بریزید و خوب مخلوط کنید.
حال این محلول را در یک بطری آب فشان بریزید و روی شیشه ها اسپری کنید و بعد با یک حولۀ کاغذی آن را پاک کرده و خشک کنید.
نصف فنجان آب لیموی خالص را با 2 فنجان آب ولرم مخلوط کنید.
محلول به دست آمده را در یک بطری آب فشان بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شود.
سپس آن را بر روی شیشه اسپری کنید و بعد با یک دستمال تمیز آن را خشک کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه کوفته قلقلی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم
آرد نخود چی :◊: 300 گرم
پیاز :◊: 1 عدد بزرگ 1 عدد ریز
تخم مرغ :◊: 1 عدد
گوجه فرنگی :◊: 2 عدد
آب :◊: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی :◊: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی و غوره :◊: به میزان لازم
آبلیمو :◊: به میزان لازم
نمک :◊: به میزان لازم
فلفل :◊: به میزان لازم
زرد چوبه :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه کوفته قلقلی ابتدا باید در ظرفی مناسب گوشت چرخ کرده را ریخته و
پیاز را رنده کنید و به آن اضافه کنید و مخلوطشان کنید.
بعد نمک ، فلفل و زرد چوبه را هم به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و
مقداری مخلوط کنید سپس تخم مرغ را هم به آنها اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ مایه کوفته قلقلی را کمی مخلوط کنید و
بعد آرد نخودچی را درون گوشت بریزید و آن را خیلی خوب ورز دهید.
بعد کمی آب هم به گوشت اضافه کنید و آن را مخلوط کنید تا ترکیبی شبیه به ماست به دست آید.
یک نایلون روی مایه کوفته بکشید و آن را برای حداقل نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
حال درون یک تابه نچسب مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و بگذارید تا داغ شود.
دست هایتان را بشورید و مقداری از مایه کوفته بردارید و به شکل توپ های کوچک در بیاورید و درون روغن بیندازید و سرخ کنید.
اجازه دهید تا کوفته قلقلی ها خوب سرخ شده و بعد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم خوب سرخ شوند.
این روند را ادامه دهید تا تمام مایه را سرخ کنید.
حال در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز کوچک را بصورت ریز خرد کنید و به همراه کمی رب گوجه فرنگی درون تابه بریزید و تفتشان بدهید.
اکنون گوجه فرنگی ها را هم خرد کنید و درون تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن آبلیمو و غوره را به همراه مقداری آن درون تابه بریزید.
الان کوفته قلقلی های که از قبل سرخ کردید را هم داخل تابه بریزید و اجازه دهید همراه دیگر مواد یک قل بخورد تا طعم مواد را به خود بگیرد و خوش طعم تر شود.
اجازه دهید که تابه کمی روی حرارت باشد تا مقداری از آب درون آن تبخیر شود.
کوفته قلقلی شما آماده میل کردن است آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و تزیین کنید.
نوش جان.
![]()
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فصل را آماده کرده ایم.
انواع سالاد در سایت انسان شاد.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
کاهو کوچک :◊: 2 عدد
خیار متوسط :◊: 3 عدد
گوجه فرنگی :◊: 3 عدد
هویج :◊: 2 عدد
کلم قرمز کوچک :◊: 1 عدد
سس مایونز :◊: 1 پیمانه
آبلیمو یا آب نارنج تازه :◊: به میزان لازم
نمک به :◊: میزان دلخواه
شکر :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه سالاد فصل ابتدا باید کلم و کاهو را برگ برگ کنید و برای چند دقیقه در آب بخوابانید و سپس خوب بشورید.
یک ظرف مناسب برای تهیه سالاد فصل انتخاب کنید.
بعد از اینکه آب کاهو رفت آن را خوب خرد کنید.هر چه ریز تر خرد کنید زیابیی سالاد شما بیشتر خواهد.
کلم قرمز را هم به همان شکل بعد از رفتن آب آن ریز خرد کنید و در یک طرف ظرف سالاد بریزید.
اکنون خیار و گوجه را به شکل حلقه ای یا هر شکلی که مد نظر خودتان است خرد کنید.
میتوانید برای زیبایی سالاد فصل تان خیار و گوجه را به یک قطر برش بدهید.
بعد از اینکه خیار و گوجه را خرد کنید آنها را هم قبط سلیقه خود در ظرق مخصوص سالاد فصل بچینید.
حال هویج را روی سالاد فصل رنده کنید ، طوری که خیلی درشت نباشد.
هویج با رنگ متمایز خود باعث جلوه دار شدن سالاد می شود و زیبای آن را بیشتر می کند.
سس مایونز را در ظرفی بریزید و کمی نمک به همراه آبلیمو شکر به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.
اضافه کردن سس به سالاد کاملا به نظر شما بستگی دارد که آن را روی سالاد بریزید و یا بعد سرو کنید و به سالاد اضافه کنید.
این نکته را هم مد نظر داشته باشید که اگر سس را به صورت جدا گانه سرو کنید بهتر است چون هر فردی به میزان دلخواه از سس استفاده می کند.
تزیین سالاد فصل نیز کاملا سلیقه ای می باشد ، و شما می توانید مثل سالاد ماکارونی و سالاد الویه سالاد را به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید.
تزیین سالاد و زیابیی آن به مهارت ها و ایده های که دارید بستگی دارد.