در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه شنیسل ماهی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
شنیسل نام یکی از غذاهای سنتی شهر وین اتریش است.
این غذا معمولا از گوشت کوبیده شده، آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری تهیه و در روغن سرخ میشود.
در تهیه شنیسل در کشورهای مختلف از گوشتهایی همچون گوسفند، گوزن، مرغ، خوک، گوساله، گاو و بوقلمون استفاده میشود.
این غذا شباهت بسیار نزدیکی با غذای فرانسوی اسکالوب دارد.
نام شنسیل یک نام آلمانی میانه است و برای اولین بار در سال 1845 برای این نوع غذا استفاده شده است.
طرز تهیه شنیسل ماهی خیلی خوشمزه و متفاوت به سبک و روش رستورانی ها
ماهی قزل آلا :♥: 1 عدد
:♥: از هر نوع ماهی دیگری هم می توانید استفاده کنید :♥:
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
آبلیمو :♥: نصف فنجان
تخم مرغ :♥: 2 عدد
سس سویا :♥: 1 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری :♥: به میزان لازم
زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
کنجد :♥: به میزان لازم
طرز تهیه شنیسل ماهی خیلی خوشمزه و متفاوت به سبک و روش رستورانی ها
:♥: شنیسل در اصل با گوشتی که بدون استخوان است تهیه می شود پس تا جایی که می توانید از ماهی بدون استخوان استفاده کنید :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شنیسل ماهی به این صورت است که ابتدا
ماهی را پاک کنید و داخل شکم آن را تمیز کنید و خوب بشورید.
:♥: اگر توانستید تیغ های ماهی را یک جا بیرون بیاورید :♥:
:♥: می توانید ماهی را به حالت فیله ای برش بزنید :♥:
درون ظرفی ماهی را قرار دهید و پیاز و سیر را رنده کنید و روی ماهی بریزید.
سپس آبلیمو و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
زعفران و سس سویا را هم روی ماهی بریزید و همه جای ماهی را به این مواد آغشته کنید.
ماهی را به مدت 1 ساعت درون یخچال بگذارید تا بوی بد ماهی توسط آبلیمو و پیاز از بین برود.
بعد از این که ماهی ها را مزه دار کردیم آن ها را بین دو پلاستیک قرار بدید و با بیفتک کوب بکوبید.
:♥: اگر هم بیفتک کوب ندارید می توانید با ضربه زدن با پشت کارد فیله ها رو بکوبید :♥:
در یک ظرف تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید.
در ظرفی دیگر آرد سوخاری را با کمی نمک و فلفل و کنجد مخلوط کنید.
حالا باید ماهی ها را اول داخل آرد سوخاری بغلتانید و سپس در تخم مرغ قرار دهید و بلافاصله خارج کنید.
تمام ماهی هایی که آماده کرده بودید را در آرد سوخاری و مایع تخم مرغ بغلتانید.
ماهی هایی که آماده کرده اید را دورن روغن سرخ کنید.
برای شنیسل باید روغن داغ داغ باشد.
حرارت را ملایم کنید تا ماهی ها کاملا مغز پخت شوند.
وقتی یک طرف ماهی ها سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به همین صورت سرخ شود.
شنیسل ماهی را با سس قرمز یا سس قارچ سرو کنید.
طرز تهیه شنیسل ماهی خیلی خوشمزه و متفاوت به سبک و روش رستورانی ها
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه کباب شیشلیک را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
شیشلیک نوعی کباب محبوب در کشورهای ایران، اتحاد جماهیر شوروی سابق، اسرائیل، مغولستان و بخشهایی از اروپای مرکزی است.
در اصل شیشلیک از گوشت بره تهیه می شود اما با توجه به علایق محلی و ترجیحات مذهبی ممکن است گوشت مورد استفاده متفاوت باشد (در بعضی مناطق گوشت خوک و یا گاو).
سیخهای شیشلیک یا تماماً از قطعات گوشت یا چربی و یا به طور متناوب (یک در میان) تکههای گوشت و چربی و سبزیجاتی مانند فلفل، پیاز و گوجه فرنگی تشکیل میشوند.
گوشت شیشلیک معمولاً به مدت یک شب در موادی مانند سرکه یا میوههای ترش مزه به اضافه سبزیجات و ادویهجات خوابانده میشود.
این در حالی است که دیدن شیشلیک در منوی رستورانها امری غیرعادی نیست،
معمولاً در غرب آسیا سیخهای شیشلیک توسط فروشندگان خیابانی روی چوب یا زغال کباب میشوند و به فروش میرسند.
شیشلیک معمولاً بر روی منقل، پخته میشود.
به عنوان مثال در کشور لهستان، یک غذای فست فود بسیار محبوب است که معمولاً در منوی رستورانهای شلوغ به چشم میخورد.
گوشت راسته گوسفندی :♥: 1 کیلو گرم
:♥: برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود :♥:
دنبه :♥: 100 گرم
پیاز :♥: 3 عدد
ماست :♥: نصف پیمانه
آبلیمو یا لیموی تازه :♥: 2 عدد
:♥: برای هر 100 گرم گوشت 1 قاشق غذا خوری آبلیمو احتیاج است :♥:
گوجه فرنگی :♥: به میزان لازم
زعفران :♥: 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون :♥: به میزان لازم
:♥: می توانید از روغن مایع هم استفاده کنید :♥:
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
:♥: برای نرم و مزه دار کردن گوشت از کیوی هم می توانید استفاده کنید .فقط مواظب باشید که وقتی کیوی را روی گوشت ریختید 2 ساعت
بعد گوشت ها را کباب کنید چون کیوی به دلیل خاصیت اسیدی که دارد باعث می شود بافت گوشت خیلی نرم شود :♥:
به نقل از انسان شاد برای تهیه کباب شیشلیک ابتدا
گوشت را خرد می کنیم.تقریبا به قطر 2 سانتی متر هر قطعه باید باشد.
گوشت را بشورید و آن را درون قابلمه یا ظرف در داری قرار دهید.
پیاز ها را روی گوشت رنده کنید.
روغن زیتون را روی گوشت می ریزیم و همه جای گوشت را حسابی به روغن آغشته می کنیم.
سپس آبلیمو و فلفل سیاه و زعفران را اضافه کنید.
:♥: حتما اول همه جای گوشت را با روغن چرب کنید سپس آبلیمو را اضافه کنید چون این کار باعث می شود روغن مانع نفوذ
به داخل گوشت شود و از سفت شدن گوشت در حین کباب کردن جلوگیری می کند :♥:
در آخر ماست را به روی گوشت ها بریزید و کاملا مخلوط کنید.
درب ظرف را بگذارید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا گوشت حسابی مزه دار شود.
برای اینکه گوشت حسابی مزه دار شود حداقل 12 ساعت باید داخل یخچال بماند.
هنگامی که گوشت ها را از یخچال در آوردید و خواستید به سیخ بکشید نمک را روی گوشت ها بپاشید.
:♥: اضافه کردن نمک در اول کار باعث سفت شدن کباب خواهد شد :♥:
برای سیخ کردن گوشت ها ابتدا یک عدد گوشت سپس یک عدد دنبه خرد شده سپس یک حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم.
منقل را آماده کنید تا شیشلیک را کباب کنید.
:♥: آتش خیلی نباید تند و تیز باشه بلکه خیلی ملایم باشه :♥:
:♥: موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را آماده کنید :♥:
در هنگام کباب کردن تند تند باد نزنید چون کباب شیشلیک باید با حرارت ملایم مغز پخت بشه.
کباب شیشلیک شما آماده است.نوش جان
:♥: یادتان باشد هی چگاه کباب را داخل نان قرار ندهید چون نان باعث می شود آب کباب گرفته شود و در حین خوردن کباب سفت به نظر برسد :♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد سزار را آماده کرده ایم.
انواع سالاد در سایت انسان شاد.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
کاهو تازه :◊: 1 عدد
نان تست :◊: 3 الی 4 عدد
روغن زیتون درجه 1 :◊: 150 میلی لیتر
پنیر پارمزان :◊: 100 گرم
سرکه سفید یا سرکه سیب :◊: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :◊: 1 عدد
سیر :◊: 2 حبه
آب لیموی تازه :◊: 2 قاشق غذا خوری
سس وسرتر شایر :◊: 2 قاشق غذاخوری
به نقل از انسان شاد برای تهیه سالاد سزار ابتدا باید قسمت های که کاملا تازه و سالم هستن از کاهو را جدا کنید و خوب بشورید.
بعد از شستن آن ها را درن صافی قرار دهید تا آب آنها برود و خشک شوند.
اکنون دور تا دور نان های تست را مانند یک قالب ببرید و کنار بگذارید.
:◊: دور نان به دلیل خشک بودن باعث می شود که سس و دیکر مواد سالاد سزار بهتر جذب آن شوند. :◊:
:◊: برای همین است که ما دور نان را کاملا جدا می کنیم و از بقیه قسمت نان استفاده می کنیم. :◊:
حال قسمت های سفید نان که حالت اسفنجی دارند را جدا کنید و به اندازه مربع های 1 سانتی متری برش بدهید.
یک تابه نچسب انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود و بعد سیر ها را لح کنید و
داخل تابه بریزید و تکه های نان را هم به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تست کنید.
مرحله بعدی آماده کردن سس سالاد سزار می باشد که با آب پز کردن تخم مرغ به همراه آبلیمو ادامه می یابد.
:◊: مدت 1 دقیقه برای آب پز کردن کافی می باشد. :◊:
حال سرکه سفید یا سرکه سیب را با سس ورسترشایر مخلوط کنید و مقداری نمک ، فلفل به آن بیفزاید و درون همزن یا غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.
اجازه دهید حدود 5 دقیقه مخلوط شود و کم کم به آرامی روغن را به آن اضافه کنید تا سس حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.
در نهایت برای سرو سالاد سزار فقط کافیست برگ های تازه کاهو را خرد کنید و درون ظرفی مناسب بریزید و
نان های تست شده به همراه سیر اضافه کنید و پنیر پارمزان را رنده کنید و روی سالاد بریزید و در آخر هم سس ورسترشایر را به آن بیفزاید
اکنون سالاد سزار شما آماده میل کردن است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه چلو گوشت را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
گوشت گردن گوساله :◊: 1 عدد
پیاز :◊: 2 عدد
رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش :◊: 1 قاشق غذاخوری
برگ بو :◊: به میزان لازم
چوب دارچین :◊: به میزان لازم
نمک :◊: به میزان لازم
فلفل :◊: به میزان لازم
زعفران :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه چلو گوشت اولین کاری که باید انجام داد این است که پوست پیاز را بکنید و آن را بشورید و به شکل نگینی ریز روی تخته خرد کنید.
حال کمی روغن سرخ کردنی درون یک قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا روغن مقداری گرم شود.
بعد از گرم شدن روغت پیاز ها را درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا زمانی که نرم شوند.
مقداری فلفل یا ادویه دلخواه روی گوشت گردن گوساله بریزید و
آن را درون قابلمه بگذارید و به همراه پیاز ها کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد رب گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و با یکدیگر تفتشان بدهید.
اکنون به میزان لازم آب درون قابلمه بریزید و 2 حبه سیر و برگ بو و
یک عدد چوب دارچین در صورت موجود بودن به آن بیفزاید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.
برای مغز پخت شدن کاملا گوشت چیزی حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز هست، پس لطفا عجله نکنید.
توجه داشته باشید که در زمان پخت چلو گوشت مدام به قابلمه سر بزنید که مبادا آب آن تمام یا کم شده باشد و
در صورت نیاز به آب حتما آب جوش روی آن بریزید.
برای اینکه چلو گوشت شما رنگ بهتری و همچنین طعم عالی به خود بگیرد تقریبا در آخرای پخت چلو گوشت زعفران و نمک را به آن اضافه کنید.
وقتی که چلو گوشت کاملا پخته می شود درون قابلمه به اندازه یک پیمانه آبگوشت غلیظ باقی می ماند که در آن زمان باید زیر اجاق را حاموش کنید.
آن یک پیمانه آبگوشت را هم در زمان سرو چلو گوشت درون کاسه گوشت بریزید و میل کنید.
در آخر چوب دارچین را از قابلمه بیرون بیاورید و چلو گوشت آماده شده را درون ظرف مورد نظر بکشید و
با لیمو ترش و ترشی کلم قرمز و سبزیجات تزیین کنید و
به همراه باقالی پلو نوش جان بفرمایئید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه ترشی کلم قرمز راآماده کرده ایم.
کلم قرمز :◊: به اندازه دلخواه
سرکه :◊: به میزان لازم
نمک :◊: به اندازه لازم
فلفل سیا و و قرمز :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا باید خوب گلم قرمز را بشورید تا کاملا تمیز شود سپس آن را از وسط با چاقو دو نیم کنید.
کلم قرمز را در صافی بگذارید تا آب اضافه آ برود و بعد آن را روی تخته گوشت گذارید و خرد کنید.
هر چه کلم قرمز را ریز تر خرد کنید در نهایت ترشی کلم قرمز شما زیبا تر می شود.
کلم های خرد شده را درون دبه یا یک ظرف شیشه ای بریزید.
سرکه را درون ظرفی مناسب بریزید و مقداری نمک و فلفل سیاه و قرمز به آن بیفزاید و خوب هم بزنید نمک و فلفل کاملا در سرکه حل شوند.
حال سرکه را درون ظرف یا شیشه روی کام قرمز بریزید و باقی مانده سرکه را هم روی آن بریزید تا کاملا روی کلم قرمز ها را بپوشاند.
در ظرف ترشی کلم قرمز را ببندید و آن را دورن جای سرد و خشک مثل یخچال بگذارید.
ترشی کلم قرمز برای آماده شدن به 4 الی 7 روز زمان نیاز دارد و اگر بعد از این مدت در ترشی را باز کنید خواهید دید که رنگ سرکه قرمز شده و کلم قرمزها کاملا نرم شده اند.
اگر تمایل به آماده شدن ترشی کلم قرمز دارید بعد از اینکه کلم ها را خرد کردید آنها را با مقداری آب و کمی سرکه درون قابلمه بریزید و روی شعله اجاق قرار دهید
تا قل بخورد و بجوشد تا کلم قرمزها سریع نرم و در ادامه بقیه مراحل را انجام دهید.
می توانید با ترشی کلم قرمز سالاد فصل و یا سالاد کاهو را تزیین کنید و همچنین همراه با ساندویچ فلافل میل کنید.