در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد اندونزی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع سالاد در سایت انسان شاد

کلم سفید و کلم قرمز :♥: 300 گرم
سیب زمینی :♥: نیم کیلو گرم
گوجه فرنگی :♥: 2 عدد متوسط
کالباس یا کالباس خانگی :♥: 300 گرم
خیار شور :♥: 300 گرم
هویج پخته شده :♥: 250 گرم
نخود فرنگی پخته شده :♥: 200 گرم
سس مایونز :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و آبلیمو :♥: به میزان لازم

به نقل از انسان شاد برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا باید خوب سیب زمینی ها را بشورید و سپس آنها را آب پز کنید.
بعد از پختن سیب زمینی ها آنها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.
در ظرفی مناسب گوجه را خرد کنید و سپس خیار شور و کالباس را هم خرد کرده و به آن اضافه کنید.
هویج پخته شده و گل کلم را هم خرد کنید و به بقیه مواد سالاد اضافه کنید.
اکنون نخود فرنگی را هم به بقیه مواد اضافه کنید و آن را مخلوط کنید.
در مرحله آخر سس مایونز را با کمی آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید و خوب آن را مخلوط کنید و سپس دورن یخچال قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید از مقداری روغن زیتون هم روی سالاد اضافه کنید تا سالاد رژیمی اندونزی داشته باشید.
اگر تمایل داشته باشید می توانید از کلم بروکلی نیز در تهیه سالاد اندونزی استفاده کنید.
سالاد را حتما برای حداقل 5 ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد میل بفرمائید.
تزیین سالاد اندونزی را هم می توانید مانند سالاد ماکارونی یا سالاد الویه به سلیقه خود انجام دهید.
نوش جان.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی دانمارکی را آماده کرده ایم.


شیرینی دانمارکی، نوعی شیرینی خشک که در تهیه آن از آرد سفید، شیر، شکر، تخم مرغ، کره یا مارگارین، مایه خمیر، وانیل و نمک استفاده میشود.
پس از جنجال ناشی کاریکاتور محمد، پیامبر اسلام در روزنامه دانمارکی یولاندز پستن، یکی از اسرای سابق ایرانی جنگ ایران و عراق،
در نامهای خطاب به وزارت بازرگانی، خواستار تغییر نام «شیرینی دانمارکی» به «شیرینی گلمحمدی» شد.
برای تهیه شیرینی دانمارکی علاوه بر خمیر اصلی به کرم هم برای قسمت میانی شیرینی احتیاج داریم.
موادی که برای تهیه خمیر این شیرینی احتیاج دارید:
آرد سفید :♥: 3 پیمانه معادل 700 گرم
پودر خمیر مایه فوری :♥: 3 قاشق غذا خوری
شیر :♥: 1 پیمانه
تخم مرغ :♥: 3 عدد
شکر :♥: 4 قاشق غذا خوری
کره یا روغن مایع :♥: یک پیمانه
وانیل :♥: یک هشتم قاشق چای خوری
نمک :♥: به مقدار کم ( یک چهارم قاشق چای خوری)
موادی که برای تهیه کرم داخل شیرینی احتیاج دارید:
شیر :♥: 1 پیمانه
گلاب :♥: 1 پیمانه
شکر :♥: 1 پیمانه
آرد :♥: نصف پیمانه
زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد (برای برس کشیدن روی شیرینی)

به نقل از انسان شاد برای تهیه شیرینی دانمارکی ابتدا باید
کرمی که داخل خمیر می گذاریم را آماده کنیم:
آرد و شکر و وانیل را در ظرفی مخلوط کنید و به تدریج شیر و گلاب رو به آن اضافه کنید.
وقتی مخلوط یکدست شد،ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
آرد را 3 مرتبه الک کنید و درون ظرفی بریزید.
سپس پودر خمیر مایه و نمک را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
درون کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا مایه کم رنگ و کش دار شود.وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید.
حالا شیر و روغن مایع (یا کره نرم شده) را به تخم مرغ اضافه کنید.
بعد از اینکه خوب مخلوط کردید آن ها را آرام آرام به آرد و پودر خمیر مایه اضافه کنید.
حالا باید خمیری داشته باشید.
خمیر را کمی با دست ورز دهید و روی آن را پلاستیک بکشید و در کناری قرار دهید تا عمل بیاید (یا پف کند).
:♥: در ابتدا خمیر کمی سفت است ولی کمی که ورز دهید خمیر لطیفی حاصل می شود که به دست نچسبد :♥:
:♥: اگر احساس کردید خمیر بعد از ورز دادن هنوز سفت است 2 قاشق غذا خوری آب به آن اضافه کنید :♥:
:♥: ولی اگر احساس کردید که خمیر بعد از ورز دادن خیلی شل است 2 قاشق غذا خوری آرد به آن اضافه کنید و باز ورز دهید :♥:
بعد از این که خمیر استراحت کرد روی میز کار کمی آرد بپاشید تا خمیر به آن نچسبد.
بعد خمیر را به کمک وردنه به شکل مستطیل پهن کنید.
:♥: دور تا دور خمیر را با چاقو مرتب کنید :♥:
از کرمی که درست کرده بود داخل یک ضلع مستطیل بریزید و طرف دیگر خمیر را روی مواد کرم جمع میکنیم.
خمیر را داخل سینی فر قرار می دهیم.آن را به مستطیل های کوچک برش دهید.
سپس روی شیرینی ها زرده تخم مرغ بمالید.
:♥: اگر تمایل دارید مقداری کنجد هم روی شیرینی ها بپاشید :♥:
سینی فر را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
شیرینی شما بعد از این مدت زمان آماده است.نوش جان.
:♥: می تواننید خمیر را به هر سایزی که دوست دارید قالب بزنید سپس از مایه کرم به اندازه یک قاشق بردارید . داخل خمیر بریزید و خمیر را جمع کنید :♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان نحوه ساخت ژل مو خانگی را آماده کرده ایم.
سلامت و زیبایی در سایت انسان شاد
یکی از کارهای که بسیار زیاد انجام میدهیم و به آن توجه زیادی داریم خرید اسپری مو می باشد که سر شار از مواد شیمیایی و نگهدارنده می باشد.
همین اسپری را شما میتوانید با هزینه بسیار کم تر و در زمان کوتاهی در منزل بطور طبیعی و بدون مواد شیمیایی درست کنید.
دستور های که در این مطلب برای شما آماده کرده ایم کاملا ثابت شده و مطمئن می باشند.
این محصولات طبیعی به خوبی از موهای شما مراقبت می کنند و همانند همان محصولاتی که میخرید عمل می کنند.
این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که بخاطر دارا بودن مواد طبیعی در ژل و اسپری خانگی ،در بلند مدت برای مو بسیار مفید و بهتر هستند.
در کل مجبور هم نیستید که هر روز مواد شیمایی بد بو را به موهای خود اسپری کنید.
به نقل از انسان شاد برای تهیه اسپری مو خانگی ابتدا باید یک فنجان آب را درون یک ظرف مناسب مانند قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.
بعد از جوش آمدن آب زیر حرارت را خاموش کنید و 4 قاشق شکر در آن بریزید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
حال برای به عنوان نگهدارنده یک قاشق الکل درون آب بریزید و چند قطره روغن گیاهی مطابق سلیقه خود درون آن بریزید.
صبر کنید تا مایع سرد شود و آن را درون یک بطری اسپری بریزید و در یخچال بگذارید.
اسپری مو خانگی شما آماده شد،به همین آسونی.
:◊: توجه داشته باشید که زمان مصرف از این اسپری باید مقداری کمی از آن را اسپری کنید،در حد یک لایه نازک. :◊:
:◊: بعد اسپری کردن اجازه دهید تا لایه کامل خشک شود و سپس لایه بعدی را اسپری کنید. :◊:
با مقداری شکری که در اسپری مو میریزید می توانید میزان قدرت نگهداری آن را کم یا زیاد کنید.
شکر درخشش زیادی به مو می دهد، ولی اگر استفاده از شکر کمی برای شما چسبندگی ایجاد می کند
میتوانید از نوع دیگری اسپری مو استفاده کنید که برای مو های رنگ روشن بجای شکر از لیمو استفاده می کنند و برای موهای تیره از پرتغال.
در این روش تهیه اسپری مو خانگی باید میوه را قارچ کنید و آنها را درون 2 فنجان آب بگذارید و روی حرارت بالای اجاق قرار دهید.
اجازه دهید آب بجوشد تا مایع بخار شود و فقط نیم از آن باقی بماند.
بعد از بخار شدن باقی مانده مایه را از صافی بگذرانید و مانند روش قبلی به آن الکل و اسانس گیاهی مورد نظرتان را اضافه کنید.
برای تهیه ژل مو خانگی ابتدا باید یک بسته ژلاتین بدون بو تهیه کنید.
:◊: این نوع ژلاتین را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه بفرمائید. :◊:
1/2 از پودر ژلاتی را درون یک فنجان آب گرم بریزید و آن را مخلوط کنید تا حل شود.
برای خوش بو کردن ژل می توانید چند قطره روغن گیاهی خوش بو طبق سلیقه خودتان اضافه کنید.
به همین راحتی ژل مو خانگی شما آماده شد.آن را درون یک تیوب ژل قدیمی بریزید و همانند ژل های دیگر استفاده کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه توپ های سیب زمینی رنگی را آماده کرده ایم.
به نقل از انسان شاد برای تهیه توپ های سیب زمین رنگی ابتدا باید پوره سیب زمینی درست کنید.
طرز تهیه کوتاه پوره سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و بعد پوست آن ها را می کنیم.
سیب زمینی ها را له می کنیم و سبزیجات معطر و ادویه و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم.
بعد از دست کردن پوره سیب زمینی باید میتوانید برای رنگی کردن آنها از ترکیبات زیر استفاده کنید.
برای بنفش کردن پوره سیب زمینی آن را با مقداری لبو یا ترشی له شده چغندر مخلوط کنید.
میتوانید برای تهیه توپ های سیب زمینی نارجی از هویج پخته شده و لح شده استفاده کنید.
با اضافه کردن زرد چوبه به پوره سیب زمینی توپ های رنگی سیب زمینی زرد خواهید داشت.
برای داشت توپ های سیب زمینی رنگی با رنگ سبز کافیست پوره سیب زمینی را با سبزی های مانند شوید و اسفناج ترکیب کنید.
در نهایت پوره های رنگی شده را به صورت توپ در بیاورید و در ظرف مورد نظر برای پذیرایی بگذارید.
میتوانید بجای گرد کردن پوره های رنگی سیب زمینی آنها را با استفاده از قالب های گوناگون و دلخواه قالب بزنید و به طرح خای زیبا در بیاورید.
انسان شاد امید وار است که طرز تهیه توپ های رنگی سیب زمینی برای شما دوستان مفید باشد و با تهیه این دسر لحظات خوبی در کنار دوستان و خانواده خود داشته باشید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه دمنوش عناب را آماده کرده ایم
عناب :◊: 4 الی 6 عدد برای هر نفر
:◊: در صورت تمایل و بسته به نوع ذائقه میتوان تعداد آن را کم یا زیاد کنید. :◊:
عناب میوه ای بسیار خوش طعم وشیرین است.
از نام های دیگر عنان می توان به خرمای چینی و خرمای قرمز اشاره کرد.
عناب به عقیده ابو علی سینا طب کمی سرد دارد ولی از نظر طب سنتی ایران طبیعتی معتدل دارد.
به نقل از انسان شاد برای تهیه دمنوش عناب ابتدا بایدخوب عناب ها را بشورید و آنها را برای مدتی بخیسانید.
سپس بعد از خیس خوردن عناب ها هسته آنها را در بیاورید و خردشان کنید.
بعد خرد کردن عناب ها آنها را درون یک قوری بریزید و آب جوش با دمای 80 درجه سانتی گراد روی آنها بریزید.
زیر حرارت اجاق را ملایم کنید و اجازه دهید دمنوش عناب برای 15 دقیقه روی حرارت باشد تا خوب دم بکشد.
به این دلیل که میوه عناب خودش شیرین هست نیازی به شیرین کردن دمنوش نیست.
می توانید در صورت دلخواه چند قطره آب لیموترش به دمنوش عناب اضافه کنید تا خوش رنگ و خوشطعم تر شود.
دمنوش عناب برای رفع استرس و اضطراب بسیار پیشنهاد شده.
عناب بسیار مناسب برای رفع پیری پوست به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدانها است.
دمنوش عناب بخاطر داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه و ملین سات.
همچنین در کاهش فشار خون تاثیر گذار است.
عناب به هضم غذا کمک شایانی میکند و تصفیه کننده خون می باشد.
دمنوش عناب برای تقویت دستگاه گوارشی بسیار مفید بوده و گرفتی صدا را رفع می کند.
با توجه بر تحقیقات و مطالعات جدید پژوهشگران عصاره عناب در مهار کردن سلول های سرطان خون بسیار مفید بوده است.
عناب بخاطر داشت آنتی اکسیدان و ویتامین C مانع از رشد و حرکت رادیکال های آزاد میشود.
پس می توان نتیجه گرفت که عناب در کنترل رشد تومور و سلول های سرطانی کمک بسیاری می کند.
مصرف دمنوش عناب با مشورت پزشک برای افرادی که نفخ پیش از حد دارند و انگل های روده ای و خلط بیش از حد دارند مجاز می باشد.
همچنین مصرف عناب برای زنان باردار نیز باید با توجه به نظر پزشک انجام گیرد.
برای افرادی که دارای غلظت خون بالای هستند نیز مصرف عناب و دمنوش عناب توصیه نمی شود.