تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه ته چین مرغ را آماده کرده ایم.

آموزش انواع مرغ و ماهی در سایت انسان شاد

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ و قارچ , ته چین مرغ

 


موادلازم برای تهیه ته چین مرغ :


    برنج آبکش شده :◊: سه لیوان

    زرده تخم مرغ :◊: دو عدد

    ماست :◊: نصف لیوان

    زعفران دم کرده :◊: نصف لیوان

  سینه مرغ پخته و ریش شده :◊: 1 عدد

  قارچ خرد شده :◊: به مقدار دلخواه

    نمک و دارچین و فلفل :◊:  به مقدار لازم

     روغن مایع :◊: به مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ و قارچ , ته چین مرغ

 

     طرز تهیه ته چین مرغ:

به نقل از انسان شاد برای تهیه ته چین مرغ ابتدا باید

گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند, آب مرغ را جدا کنید .

  پس از درآوردن استخوانهای آن, مرغ را ریش ریش کنید.

برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید.

  :◊: برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد :◊:

زعفران رو در آب جوش میریزیم و میگذاریم تا حدود نیم ساعت دم بکشه.

قارچ ها را با آب لیمو و روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ و قارچ , ته چین مرغ

ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم.

بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده  و قارچ سرخ شده رو روی ته چین مرغ میچینیم.

 روی اون رو یک لایه از برنج و زعفران میریزیم و روی اون رو مرغ های ریش شده و قارچ میچینیم و اونقدر این کارو تکرار میکنیم تا مرغ و برنجمون تموم شه.

بعد روش رو کاملا با قاشق فشار میدیم تا مواد فشرده بشه . روی حرارت ملایم میگذاریم تا ته چین مرغ دم بکشه.

هنگامی  که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شه پشت قابلمه رو کمی آب سر میزنیم و بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین مرغ کامل و یکدست برگرده.

  :◊:میتونید روش رو با زرشک و خلال بادام و پسته خیس کرده و تفت داده تزیین کنید :◊:

اکنون ته چین مرغ شما آماده نوش جان کردن است

نکاتی در مورد تهیه ته چین مرغ :

یکی از مهمترین نکات در تهیه ته چین رعایت کردن نسبت ماست و تخم مرغ می باشد.

توجه داشته باشید اگر که میزان ماست بیش از حد باشد باعث شل شدن و وا رفتن ته چین می شود.

اگر تخم مرغ هم زیاد باشد باز ، باعث وا رفتن ته چین می شود

برای اینکه بوی تخم مرغ درون ته چین حس نشود و از بین برود از ترکیب زعفران و گلاب درون ته چین استفاده کنید.

می توانید مرغ را با کمی پیاز تفت داده و سپس بپزید.

انسان شاد امید وار است که طرز تهیه این ته چین خوشمزه برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن در کنار دوستان و خانواده خود ببرید

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ و قارچ , ته چین مرغ

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

آموزش و طرز تهیه خورش قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات مهم

آموزش و طرز تهیه خورش قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات مهم

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه خورش قورمه سبزی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش قورمه سبزی , خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی

خورش قورمه‌ سبزی یا قُرمه‌ سبزی از نامی‌ترین و مردم‌ پسندترین خورش‌های فارسی زبانان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است و در افغانستان نیز این نوع غذا رایج و پرطرفدار می باشد.

این خورش از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی آماده می‌شود. واژه قرمه با توجه به اندازه برش گوشت به این خورش اطلاق می گردد.

مزهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو٬ به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد.

برای جا افتادن خورش قورمه سبزی زمان زیادی نیاز است.

آموزش و طرز تهیه خورش قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات مهم

بیش از حد سرخ کردن سبزی باعث می شود که رنگ آن تیره شود و خاصیت خود را از دست بدهید

طرز تهیه خورش قورمه سبزی , خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی:


گوشت مغز ران گوسفند با قلم یا راسته  /گوساله :◊: نیم کیلو

سبزی قورمه :◊: 1 کیلو گرم

:◊: سبزی قرمه شامل تره، جعفری، کمی برگ چغندر یا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شنبلیله :◊: 

:◊: سبزی قورمه سبزی شامل تره 500 گرم ، جعفری 600 گرم ، گشنیز150 گرم ، اسفناج 150 گرم و شنبلیله 50 گرم است :◊:

:◊:شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود :◊:

:◊:اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود:◊:

لوبیا چیتی :◊: یک سوم لیوان

پیاز :◊: 2 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذا خوری

لیمو عمانی :◊: 4 عدد

سیر :◊: به دلخواه

روغن :◊: به میزان لازم

نمک ، فلفل و زردچوبه :◊: به میزان لازم

آموزش و طرز تهیه خورش قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات مهم

گوشت داخل خورشت را نباید زیر خرد کنید

طرز تهیه خورش قورمه سبزی , خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی:


به نقل از انسان شاد برای تهیه خورش قورمه سبزی ایتدا باد

 پیاز را ریز خرد کرده در روغن زیاد سرخ کنید.

هنگامی که پیاز ها طلایی شدند گوشت های خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید.

لوبیا چیتی را از قبل در آب خیسانده و بگذارید تا کمی بجوشد ، سپس آب آن را خالی کنید.تا نفخ آن گرفته شود.

 سبزی را پاک کرده ، ریز خرد کرده و هنگامی که گوشت ها سرخ شد به مواد اضافه کنید و سرخ کنید.

:◊: بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود:◊:

هر چه سبزی خورشت قورمه سبزی ریز تر باشد خورش بهتر جا میوفتد

طرز تهیه خورش قورمه سبزی , خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی

در حدی  سرخ کنید که آبش کشیده شده و صدای سرخ شدن سبزی به گوش برسد ولی سیاه نشود.

سپس به آن رب گوجه , زرد چوبه و نمک و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

لوبیا ها را به گوشت و پیاز و سبزی اضافه کرده و مقداری آب اضافه میکنیم تا مواد بپزند.

:◊: آب را به صورت یک جا به خورش قورمه سبزی اضافه نمایید :◊:

لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم.

وقتی مواد نیم پز شدند لیمو های عمانی را اضافه میکنیم.

همراه با لیمو عمانی ها 2 حبه سیر پوست گرفته شده را داخل آب خورشت قورمه سبزی می اندازیم.

اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم کاملا پخته شود و جا بیفتد.

آموزش و طرز تهیه خورش قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات مهم

بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی , خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی

آموزش و طرز تهیه خورش قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات مهم

طرز تهیه اکبر جوجه اصل با سس انار بسیار خوشمزه.غذای شمالی

طرز تهیه اکبر جوجه اصل با سس انار بسیار خوشمزه.غذای شمالی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه اکبر جوجه را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ و ماهی در سایت انسان شاد

اکبر جوجه , طرز تهیه اکبر جوجه , روش تهیه اکبر جوجه اصل

در سال ۱۳۲۳ در جاده قدیم شهرستان گلوگاه، واقع در شرق استان مازندران قهوه خانه کوچکی توسط علی اکبر کلبادی نژاد تاسیس گردید.

اکبر جوجه لقب ابداع کننده این غذا است که شعبه های زیادی در شمال کشور دارد.

اکبرجوجه اصل بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. اکبر جوجه با پلو سرو می شود و بسیار لذیذ است.

 


مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه :


جوجه مرغ :◊: ۱ کیلوگرم

 رب انار :◊: ۲ پیمانه

 روغن مایع :◊: ۳ پیمانه

 لیمو ترش :◊: ۱ کیلوگرم

نمک :◊: به مقدار لازم

طرز تهیه اکبر جوجه اصل با سس انار بسیار خوشمزه.غذای شمالی

ترش یا شیرین بودن رب انار مورد استفاده کاملا بسته به سلیقه شما دارد.

اکبر جوجه , طرز تهیه اکبر جوجه , روش تهیه اکبر جوجه اصل

 

طرز تهیه اکبر جوجه :


به نقل از انسان شاد برای تهیه اکبر جوجه ,  ابتدا باید جوجه ها را تکه تکه کرده و در مقداری آبلیمو ترش و نمک بخوابانید.

هرچه جوجه ها بیشتر در آبلیمو و نمک خوابانده شود، جوجه ها خوشمزه تر و لذیذتر خواهند شد.

مقداری روغن در تابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.

تکه های جوجه را درون روغن بچینید و حرارت را ملایم کنید.

ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند، اجازه دهید آب جوجه ها تبخیر شود.

سپس دو طرف جوجه ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. جوجه ها را درون ظرف مناسب قرار داده و با رب انار آن ها را تزیین کنید.

اکبرجوجه اصل را درون روغن سرخ می کنند.

این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه تر می شود.

انسان شاد امید وار است که طرز تهیه این غذا فوق العاده برای شما دوستان گرامی مفید بوده باشد و نایت لذت را از تهی و میل کردن آن ببرید.

طرز تهیه اکبر جوجه اصل با سس انار بسیار خوشمزه.غذای شمالی

اکبر جوجه , طرز تهیه اکبر جوجه , روش تهیه اکبر جوجه اصل

 

نکات مهم در تهیه اکبر جوجه  :


اکبر جوجه بر خلاف اسمش و جوجه کباب زعفرانی اصلا پیاز و زعفران ندارد.

ولی اگر تمایل داشته باشید اضافه کردن آنها اشکالی ندارد.

اصل غذا درون روغن داغ سرخ شده و درون سس مخصوص گذاشته می شود ولی در اکثر رستورانها به دلیل کمبود وقت آنها را به سیخ می کشند و کباب می کنند.

در اصل این غذای خوش طعم و عالی را با پلو زعفرانی میل می کنند در صورتی که با پلو سفید هم خالی از لطف نیست.

طرز تهیه اکبر جوجه اصل با سس انار بسیار خوشمزه.غذای شمالی