آرد سفید یا آرد گندم :◊: 3 لیوان
شیر ولرم :◊: 1/2 لیوان
آب ولرم :◊: 1/4 لیوان
روغن مایع :◊: 5 قاشق غذاخوری
شکر :◊: 3 قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه :◊: 1 قاشق غذا خوری سر صاف
نمک :◊: به میزان لازم
پنیر و گردو :◊: به اندازه دلخواه
این نان بسیار مناسب برای صبحانه یا میان وعده بچه ها در مدرسه میباشد.
به نقل از انسان شاد برای تهیه نان با مغز پنیر ابتدا باید یک قاشق شکر در شیر ولرم بریزید و آن را مخلوط کنید تا شکر لح شود.
پودر خمیر مایه را به شیر اشافه کنید و کمی هم بزنید.در ظرف را ببندید و اجازه دهید خمیر به مدت 10 دقیقه در ظرف بماند تا خوب عمل بیاید.
در یک ظرف برزگ مناسب باقی مانده شکر،روغن،نمک و آب ولرم را بریزید و مخلوطشان کنید.
خمیر مایه را هم که عمل آمده را به ان اضافه کنید و باهم خوب مخلوطشان کنید.
آرد را الک کنید و کم کم اضافه کنید که خمیر به دستتان نچسبد.خمیرتان را خوب ورز بدهید و صد زبه به آن بزنید.
حال خمیر بدست آمده را در یک ظرف تمیز بگذارید و روی آن را با یک پارچه نم دار بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یک محیط گرم قرار دهید تا استراحت کند و حجم بگیره.
پف خمیر را به وسیله ورز دادن بگیرید.خمیرتان را به تعداد دلخواه چانه کنید و وسط آنها را گود کنید.
حال به اندازه ای که دوست دارید پنیر و گردو خرد شده داخل خمیر نان بریزید.
:◊: مثلا 1 قاشق غذاخوری. :◊:
روی خمیر نان را بپوشانید تا مواد میانی نان بیرون نریزد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه نان کدو حلوایی مخصوص شب یلدا را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع نان در سایت انسان شاد
کدو حلوایی پخته شده و پوره شده :♥: 1 پیمانه
آرد :♥: 5 پیمانه حدود 700 گرم
شیر :♥: 3/4 پیمانه
شکر سفید :♥: 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای :♥: 1/3 پیمانه
تخم مرغ :♥: 1 عدد
کره :♥: 120 گرم
نمک :♥: 1 قاشق چایخوری
رویه نان بعد از پختن :
کره ذوب شده :♥: 1/4 پیمانه
گردو نصف شده :♥: 15 عدد
عسل :♥: مقداری
رومال نان :
سفیده تخم مرغ :♥: 1 عدد
به نقل از انسان شاد طرز تهیه نان کدو حلوایی به این صورت است که ابتدا باید
خمیر مایه را عمل بیاورید.
خمیر مایه ، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت 5 الی 15 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خوب عمل بیاید.
اگر خمیر زیاد بماند بوی ترشیدگی به خود میگیرد.
شیر را در یک ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.داغ بودن شیر بسیار مهم است ولی نباید شیر جوش بیاید.
کره را به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت شیر کره آب شود.
بعد از اینکه کره آب شد نمک، شکر سفید، شکر قهوه ای و پوره کدو حلوای را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
بعد از مخلوط شدن و یکدست شدن مواد خمیر مایه را که آماده کرده اید به آن اضافه کنید.
تخم مرغ را هم اضافه کنید بعد از کمی مخلوط کردن بلافاصله آرد را هم اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و در همان موقع با قاشق چوبی مایه را مخلوط کنید.
آرد باید کم کم اضافه شود و زمانی که آرد و مایه به خورد یکدیگر رفتند شروع کنید به ورز دادن خمیر تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را حدود 15 دقیقه با دست ورز بدهید.
خمیر بدست آمده را در یک ظرف چرب شده بگذارید و روی ظرف را سلفون بکشید و پارچه نازکی روی آن بگذارید و
در محیط گرمی به مدت 1 ساعت بگذارید تا خمیر خوب استراحت کند.
بعد از گذشت زمان استراحت خمیر حجم خمیر 2 برابر خواهد شد و یک خمیر خوش رنگ با حجم مناسب خواهید داشت.
برای خالی شدن هوای داخل خمیر با مشت خمیر را ورز دهید و نهایت آن را با ورز دادن در ظرف گرد کنید.
خمیرتان را با چاقو تقریبا به 15 قسمت تقسیم کنید.
هر قسمت خمیر را با دست گرد کنید و کمی با کف دست فشار دهید.
سپس بوسیله یک کارد تیز 8 برش به خمیر بزنید تا شبیه گل شود.
با انگشت یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.با استفاده از ته قلمو نیز میتوان این کار را کرد.
در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و نان ها را در سینی بگذارید.
یک پارچه نازک مانند تنزیف روی نان ها بگذارید و اجازه استراحت به مدت 30 الی 40 دقیقه را به آنها در یک محیط گرم بدهید.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت زمان 20 دقیقه روشن کنید تا گرم شود.
سفیده تخم مرغ را خوب بزنید و بعد از استراحت نان ها روی آنها به وسیله قلمو بمالید.
این کار باعث میشود روی نان بعد از پخت طلایی شود.نان ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر بگذارید.
بلافاصله بعد از اینکه نان ها را از فر در آوردید وسط آنها گردو نصف شده را بگذارید و برای براق شدن نان ها کمی کره آب شده یا عسل رقیق شده با کمی آب بمالید.
برای تهیه خمیر مایه حتما از آب ولرم استفاده کنید نه آب داغ. داغ بودن بیش از حد آب از فعالیت خمیر مایه جلوگیری می کند.
کدو حلوایی را بعد از پخته شدن در صافی بگذارید تا آب آن کاملا خارج شود.
تخم مرغ ها را بهتر است قبل از اضافه کردن کمی با چنگال بزنید.
زمان استراحت تقریبی است گاهی بین یک تا 2 ساعت طول می کشد.ملاک ما فقط یک ساعت نیست و توجه به تغییر شکل ظاهری خمیر نیز مهم است.
تعداد نان بستگی به اندازه گلوله هایی دار د که انتخاب میکنیدو چانه میگیرید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه فاج انار با نوتلا را آماده کرده ایم.
ترکیب طعم انار و شکلات و نوتلا کاملا همخوانی دارند و یک دسر بسیار خوشمزه رو برای شب یلدا شما تشکیل میده.
خامه :♥: 120 گرم
شکلات :♥: 100 گرم
نوتلا :♥: 4 قاشق غذا خوری
انار دان شده :♥: 1 لیوان
وانیل یا اسانس :♥: نصف قاشق چایخوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه فاج انار به این صورت است که ابتدا باید
خامه را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید و گرم کنید.
حواستان باشد خامه را قبل از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید.
حال زمان اضافه کردن وانیل به مایه می باشد.
شکلات ها را خرد کنید و داخل خامه داغ بریزید.
به وسیله قاشق شکلات ها را در داخل خامه فرو کنید و 3 دقیقه منتظر بمانید.
نوتلا را هم اضافه کنید و مایع را به آرامی هم بزنید.
کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغنی بگذارید و فاج انار را داخل آن بریزید.
:◊: میتوانید برای تهیه این دسر از قالب های سیلیکونی کوچک هم استفاده کنید که در نهایت نیازی به برش دادن فاج نداشته باشید :◊:
دانه های انار را روی فاج در داخل قالب بریزید و با انگشت آن ها را در مواد فرو ببرید.
به مدت زمان 1 ساعت فاج را در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود.
بعد از سفت شدن آن را از فریزر خارج کرده و با کارد به اندازه دلخواه برش دهید .
فاج انار رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
به نقل از انسان شاد برای تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ابتدا باید تمام مواد بجز بیسکویت را در یک ظرف مناسب ریخته و
آن را روی بخار قابلمه ای که در حال جوش است میگذاریم تا مواد آب شوند.
مواد داخل کاسه را دائم هم بزنید تا کاملا آب شود.
:◊: برای آب شدن مواد از ماکرویو هم میتوان استفاده کرد.:◊:
بیسکویت ها را در اتدازه های بزرگ خرد کنید.
شکلات آب شده را از روی حرارت کنار بگذارید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
به آرامی بیسکویت های خرد شده را با شکلات آب شده مخلوط کنید.
داخل یک ظرف مستطیل شکل مثل ظرف کیک نایلون یا سلفون بکشید و لبه آن را بلند بگیرید طوری که روی قالب را بپوشاند.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه توپ نارگیلی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد
شیر عسلی :♥: 400 گرم
روغن یا کره آب شده :♥: به میزان لازم
پودر نارگیل :♥: نصف فنجان
شکلات نیمه تلخ :♥: 100 گرم