تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه کمپوت گلابی در دو روش خانگی و صنعتی

طرز تهیه کمپوت گلابی در دو روش خانگی و صنعتی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کمپوت گلابی را آماده کرده ایم

انواع دسر و مربا در سایت انسان شاد

طرز تهیه کمپوت گلابی,کمپوت گلابی,کمپوت,کمپوت گلابی خانگی,کمپوت گلابی صنعتی,روش تهیه کمپوت گلابی

 مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی

گلابی :◊: 2 کیلو گرم

شکر :◊: 3 لیوان

آبلیمو :◊: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کمپوت گلابی,کمپوت گلابی,کمپوت,کمپوت گلابی خانگی,کمپوت گلابی صنعتی,روش تهیه کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی

گلابی های رسیده اما سفت را انتخاب کنید. گلابی هایی که انتخاب می کنید نباید له باشند یا لکه داشته باشند.

گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید آن ها را کنار بگذارید.

با استفاده از چاقوی تیز، گلابی ها را به صورت ورقه های ضخیم برش دهید. سپس هسته ها و تخمه های آنها را بیرون بیاورید و گوشت گلابی را به اندازه های یکسان برش دهید.

:◊: هنگامی که گلابی ها را برش دادید کمی آبلیمو روی ان ها بریزید تا گلابی تا زمان پخت سیاه و تیره نشوند :◊:

درون قابلمه ای 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

حسابی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

طرز تهیه کمپوت گلابی به روش صنعتی

گلابی را تمیز شسته و به قطعات دلخواه تقسیم کنید.

قطعه های گلابی را داخل ظرف های شیشه ای در فلزی استریل شده بریزید .

در یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاد .

پس از جوشیدن آب آن را از روی حرارت برداشته و در این مرحله شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا جایی که شکر دیگر در آب حل نشود.

وقتی که محلول کاملاً آماده و سرد شد آن را روی گلابی های درون شیشه می ریزیم تا لب به لب شود.

طرز تهیه ته چین بسیار خوشمزه بادمجان و قارچ

طرز تهیه ته چین بسیار خوشمزه بادمجان و قارچ


در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع ته چین در سایت انسان شاد

ته چین بادمجان,ته چین بادمجان و قارچ,طرز تهیه ته چین بادمجان,ته چین,طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ

مواد لازم برای تهیه ته چین قارچ و بادمجان

برنج :◊: 3 پیمانه

بادمجان پوست کنده و حلقه شده :◊: نیم کیلو گرم

تخم مرغ :◊: 2 عدد

قارچ :◊: 5 عدد

ماست چکیده :◊: نصف لیوان

زعفران دم کشیده شده :◊: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

خلال پسته، بادام و زرشک :◊: برای تزیین

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

 بادمجان‌ها را بعد از پوست کندن و حلقه‌ حلقه کردن کمی نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.

پس از یک ساعت بادمجان‌ ها را بشویید و خشک کنید.

در تابه ای کمی روغن بریزید و بادمجان ها را کاملا سرخ کنید تا هر دو طرف آن ها طلایی شوند.

برنج را از چند ساعت قبل درون مقداری آب و نمک خیس کنید.

در قابلمه ای مناسب آب را به جوش بیاورید و برنج خیس شده را داخل آن می ریزیم.

هنگامی که برنج پخته شد آن را با آب ولرم آب کشی کنید.

:◊:برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد :◊:

برنج آبکش شده را کنار بگذارید تا سرد شود.

در این فاصله قارچ ها را پوست بگیرید و داخل تابه ای با کمی روغن و آبلیمو و نمک تفت دهید

تا آب قارچ کشیده شود.

مدل های زیبا از ماشین عروس با گل های طبیعی.سری اول

مدل های زیبا از ماشین عروس با گل های طبیعی


در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان ژورنال عکس ماشین عروس را گرد اوری کرده ایم.

گالری عکس در سایت انسان شاد.


عکس ماشین عروس,ماشین عروس,ماشین عروس با گل طبیعی,ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل طبیعی

عکس های بسیار زیبا از ماشین عروس با گل های طبیعی

گالری عکس در سایت انسان شاد

عکس ماشین عروس,ماشین عروس,ماشین عروس با گل طبیعی,ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل طبیعی

عکس های بسیار زیبا از ماشین عروس با گل های طبیعی

گالری عکس در سایت انسان شاد

عکس ماشین عروس,ماشین عروس,ماشین عروس با گل طبیعی,ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل طبیعی

عکس های بسیار زیبا از ماشین عروس با گل های طبیعی

گالری عکس در سایت انسان شاد

عکس ماشین عروس,ماشین عروس,ماشین عروس با گل طبیعی,ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل طبیعی

عکس های بسیار زیبا از ماشین عروس با گل های طبیعی

گالری عکس در سایت انسان شاد

عکس ماشین عروس,ماشین عروس,ماشین عروس با گل طبیعی,ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل رز,عکس ماشین عروس با گل طبیعی

عکس های بسیار زیبا از ماشین عروس با گل های طبیعی

گالری عکس در سایت انسان شاد

بادام زمینی را بهتر بشناسید.آشنایی با مضرات و خواص بادام زمینی

بادام زمینی را بهتر بشناسید.آشنایی با مضرات و خواص بادام زمینی

خواص بادام زمینی,بادام زمینی,مضرات بادام زمینی

در این مطلب از سایت انسان شاد شما عزیزان را با،خواص بادام زمینی آشنا میکنیم.

خواص مواد غذایی در سایت انسان شاد.

مواد مغذی موجود در بادام زمینی: مقدار در 28 گرم

کالری :◊: 166

پروتئین:◊: 7/6گرم

کربوهیدرات:◊: 1/6 گرم

فیبر:◊: 3/2 گرم

چربی:◊: 14 گرم

ویتامین:◊: E 2/2 میلی گرم

ویتامین:◊: B3 8/3 میلی گرم

به نقل از انسان شاد یکی از نشانه های حساسیت به بادام زمینی سرگیجه و افت فشار ناگهانی می باشد.

معمولا آلرژی افراد به بادام زمینی، در دوران کودکی ظاهر می شود.

طبق مطالعات انجام شده بیشترین پروتین موجود در بین مغرها در مغز بادام زمینی میباشد.

چربی های موجود در بادام زمینی از نوع اسید های چرب مفید و غیر اشباع هستند.

این نوع چربی ها در حفظ سلانتی قلب و عروق و سیستم عصبی انسان نقش بسیار موثری ایفا میکنند.

بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان نیز می باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند.

تحقیقات انجام شده در آمریکا نشان می دهند بادام زمینی با اتساع رگ های خونی و تسهیل جریان خون از ایجاد لخته و سکته مغزی پیشگیری می کند.

طبق تحقیقات انجام شده مصرف 50 تا 100 گرم بادام زمینی در روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف تقریبا 5 قاشق چایخوری کره بادام زمینی

خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد کم میکند.

طرز فرم دادن به خامه صبحانه و فوت و فن های فرم دادن.مناسب برای تزیین کیک

طرز فرم دادن به خامه صبحانه و فوت و فن های فرم دادن

 

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز فرم دادن به خامه صبحانه را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع کیک در سایت انسان شاد.

فرم دادن به خامه,فرم دادن به خامه صبحانه,خامه صبحانه,خامه قنادی,خامه کیک

مواد لازم برای فرم دادن به خامه

خامه صبحانه :◊: 1 بسته

:◊:خامه معمولی (خامه صبحانه) که به صورت بسته بندی در بازار موجود هست 24 % درصد چربی داره.
 اگه تونستید مارکی پیدا کنید که بیشتر چربی داشت،خیلی بهتر است.
 دقت کنید که درصد چربی از این کمتر نباشه.
کلا خامه های غلیظ تر برای این کار مناسب تر هستن:◊:

شکر یا پودر قند :◊: نصف لیوان

:◊:اگر 200 گرم خامه داریم، 50 گرم پودر قند یا شکر اضافه می کنیم:◊:

طرز فرم دادن به خامه

بسته خامه رو باز کرده و شیر اضافی آن رو خارج می کنیم.

شکر را به خامه اضافه کنید و با قاشق کمی آن ها را مخلوط کنید.

بهتر است از ظرف استیل استفاده کنید تا سرما رو به خوبی منتقل کنه.

از ظرف بزرگ استفاده کنید چون وقتی خامه را می زنید حجم خامه 2 برابر می شود.

 مخلوط خامه و شکر رو به مدت 4 تا 5 ساعت درون فریزر قرار داده و بعد از فریزر خارج می کنیم.

:◊:تا زمانی که بتوانید رگه های یخ را درون خامه ببینید داخل فریزر قرار دهید:◊:

وقتی که یخ مخلوط باز شد و کمی نرم شد با کمک یک قاشق آن را له کنید.

محیطی که در آن خامه را هم می زنید باید خنک باشد.مثلا کنار اجاق گاز نباشه یا وقتی که فر روشنه، توی آشپزخونه که گرم شده، خوب فرم نمیگیره.