گلابی :◊: 2 کیلو گرم
شکر :◊: 3 لیوان
آبلیمو :◊: 2 قاشق غذا خوری
گلابی های رسیده اما سفت را انتخاب کنید. گلابی هایی که انتخاب می کنید نباید له باشند یا لکه داشته باشند.
گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید آن ها را کنار بگذارید.
با استفاده از چاقوی تیز، گلابی ها را به صورت ورقه های ضخیم برش دهید. سپس هسته ها و تخمه های آنها را بیرون بیاورید و گوشت گلابی را به اندازه های یکسان برش دهید.
:◊: هنگامی که گلابی ها را برش دادید کمی آبلیمو روی ان ها بریزید تا گلابی تا زمان پخت سیاه و تیره نشوند :◊:
درون قابلمه ای 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
حسابی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
گلابی را تمیز شسته و به قطعات دلخواه تقسیم کنید.
قطعه های گلابی را داخل ظرف های شیشه ای در فلزی استریل شده بریزید .
در یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاد .
پس از جوشیدن آب آن را از روی حرارت برداشته و در این مرحله شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا جایی که شکر دیگر در آب حل نشود.
وقتی که محلول کاملاً آماده و سرد شد آن را روی گلابی های درون شیشه می ریزیم تا لب به لب شود.
برنج :◊: 3 پیمانه
بادمجان پوست کنده و حلقه شده :◊: نیم کیلو گرم
تخم مرغ :◊: 2 عدد
قارچ :◊: 5 عدد
ماست چکیده :◊: نصف لیوان
زعفران دم کشیده شده :◊: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم
خلال پسته، بادام و زرشک :◊: برای تزیین
بادمجانها را بعد از پوست کندن و حلقه حلقه کردن کمی نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.
پس از یک ساعت بادمجان ها را بشویید و خشک کنید.
در تابه ای کمی روغن بریزید و بادمجان ها را کاملا سرخ کنید تا هر دو طرف آن ها طلایی شوند.
برنج را از چند ساعت قبل درون مقداری آب و نمک خیس کنید.
در قابلمه ای مناسب آب را به جوش بیاورید و برنج خیس شده را داخل آن می ریزیم.
هنگامی که برنج پخته شد آن را با آب ولرم آب کشی کنید.
:◊:برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد :◊:
برنج آبکش شده را کنار بگذارید تا سرد شود.
در این فاصله قارچ ها را پوست بگیرید و داخل تابه ای با کمی روغن و آبلیمو و نمک تفت دهید
تا آب قارچ کشیده شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان ژورنال عکس ماشین عروس را گرد اوری کرده ایم.
کالری :◊: 166
پروتئین:◊: 7/6گرم
کربوهیدرات:◊: 1/6 گرم
فیبر:◊: 3/2 گرم
چربی:◊: 14 گرم
ویتامین:◊: E 2/2 میلی گرم
ویتامین:◊: B3 8/3 میلی گرم
به نقل از انسان شاد یکی از نشانه های حساسیت به بادام زمینی سرگیجه و افت فشار ناگهانی می باشد.
معمولا آلرژی افراد به بادام زمینی، در دوران کودکی ظاهر می شود.
طبق مطالعات انجام شده بیشترین پروتین موجود در بین مغرها در مغز بادام زمینی میباشد.
چربی های موجود در بادام زمینی از نوع اسید های چرب مفید و غیر اشباع هستند.
این نوع چربی ها در حفظ سلانتی قلب و عروق و سیستم عصبی انسان نقش بسیار موثری ایفا میکنند.
بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان نیز می باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند.
تحقیقات انجام شده در آمریکا نشان می دهند بادام زمینی با اتساع رگ های خونی و تسهیل جریان خون از ایجاد لخته و سکته مغزی پیشگیری می کند.
طبق تحقیقات انجام شده مصرف 50 تا 100 گرم بادام زمینی در روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف تقریبا 5 قاشق چایخوری کره بادام زمینی
خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد کم میکند.
خامه صبحانه :◊: 1 بسته
شکر یا پودر قند :◊: نصف لیوان
:◊:اگر 200 گرم خامه داریم، 50 گرم پودر قند یا شکر اضافه می کنیم:◊:
بسته خامه رو باز کرده و شیر اضافی آن رو خارج می کنیم.
شکر را به خامه اضافه کنید و با قاشق کمی آن ها را مخلوط کنید.
بهتر است از ظرف استیل استفاده کنید تا سرما رو به خوبی منتقل کنه.
از ظرف بزرگ استفاده کنید چون وقتی خامه را می زنید حجم خامه 2 برابر می شود.
مخلوط خامه و شکر رو به مدت 4 تا 5 ساعت درون فریزر قرار داده و بعد از فریزر خارج می کنیم.
:◊:تا زمانی که بتوانید رگه های یخ را درون خامه ببینید داخل فریزر قرار دهید:◊:
وقتی که یخ مخلوط باز شد و کمی نرم شد با کمک یک قاشق آن را له کنید.
محیطی که در آن خامه را هم می زنید باید خنک باشد.مثلا کنار اجاق گاز نباشه یا وقتی که فر روشنه، توی آشپزخونه که گرم شده، خوب فرم نمیگیره.