کراکت سیب زمینی از دسته غذاهای فرانسوی است و جزء فست فود ها محسوب می شود.
ترکیب اصلی این غذا سیب زمینی هست.
که بعد از غلتوندن توی آرد سوخاری باید درون روغن داغ سرخ بشه.
سیب زمینی :◊: 2 عدد
تخم مرغ :◊: 2 عدد
جعفری خرد شده :◊: 2 قاشق غذا خوری
آرد :◊: نصف لیوان
به نقل از انسان شاد برای تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر چدار ابتدا
سیب زمینی ها رو آب پز کنید بعد پوستشون رو بگیرید و آن ها رو با گوشکوب له کنید.
سپس یک عدد از تخم مرغ ها را درون سیب زمینی ها می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
جعفری و نمک و فلفل و پنیر چدار رو به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید.
پـــــســر بــایــد بــاشــی تــا بــفــهمــی پــول گــرفــتــن ازپــدر
چــقــدرســخــتــه ...
پسر بــایــد بــاشــی تــابــفــهــمــی 2 ســال
تــنــهــای تــنــهــا غــربـت ســربــازی کــشــیــدن چــقــدرسـخـتـه...
پــســربــایــد بــاشــی تــابــفــهــمــی دلــهــره ی شــغــل آیــنــده
داشــتــن چــقــدرســخــتــه ...
پــســربــایــدبــاشــی تــابــفــهــمــی از
دســت دادنِ عــشــقــت بــخــاطــرپــول چــقــدر ســخــتــه ...
پــســربــایــد بــاشــی تابــفــهــمــی بــوق زدن پــشــت مــاشــیــنِ
عــروسِ عــشــقـــت چـــه حــالــی داره ...
پــســربــایــد بــاشــی تــابــفــهــمــی خــوردنِ
بــُغــض بــرای ایــنــکـــه مــســخــرت نــکــنـــن کـــه داره گــریــه
میـــکــنــه چــــــــقــــــدر ســــخـــــتـــــه
ﭘﺴﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﻓﻘﻂ ﺗﺎ آﺧﺮ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺗﻦ ﺑﻌﺪﺵ
ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﺰﺭﮔﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ..
ﭘﺴﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﺳﺎﻝ ﻭﻗﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺸﯽ..
ﭘﺴﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻌﺪ 18 ﺩﯾﮕﻪ ﯾﺎ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﯾﺎ ﺳﺮﺑﺎﺭ..
" ﭘﺴﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﯽ ﭘﻮﻝ ﻋﺎﺷﻖ ﻧﺸﯽ "
ﭘﺴﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺣﺮﻓﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ﺗﻮ ﺩﻝ
ﭘﺴﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﯾﻌﻨﯽ " ﻣﺮﺩ ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ "
ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘـــــــــــــــﯽ ﻫﻤﻪ ﭘﺴﺮﺍ
من یک دخترم
وقتی خسته ام
وقتی کلافه ام
وقتی دلتنگم
بشقاب ها را نـــمی شکنم.
شیشه ها را نـــمی شکنم.
غرورم را نـــمی شکنم
دلت را نـــمی شکنم
در این دلتنگی ها
زورم به تنها چیزی که میرسد
این بغـــض لعنتی ست!
دختر خلقـــــــــت عجـــیبــی اسـت !
چشــــم هــایــش را کــه مــیبنــدی،
دیــد دلــش بــیشتــر مــی شــود…
دلــش را کــه مــی شــکنــی،
باران لــطـافتـــ از چــشمــ هــایش ســرازیــر…
انــگار درسـتــــ شــده تــا…
روی عـشـق را کــم کــند
مــــن دخــــتر شدم…
تا با تــــمام وجودم عاشـق یه نـــفر باشم، فقط یه نفر…
من دخــــتر شدم…
تا با احســاسات قشــنگم آرومــش کنم…
من دخـــــتر شدم…
تا تکــــیه گاه خســــتگی های یه مــــرد باشم…
من دخـــــتر شدم…
تا به یـــه نوزاد زنــــدگی ببخـــــشم…
به ســـلامتی دخــــترای سرزمینــــــم
برگ نعنا :◊: 6 الی 8 عدد
چای کیسه ای :◊: 1 تا 2 عدد
به نقل از انسان شاد برای تهیه دمنوش زمستانی یا چای لیمویی ابتدا باید تمامی مواد را در یک ظرف در بسته بریزید.
از نظر طب سنتی قدیم ایران نعنا طبیعتی گرم و خشک دارد.
از لحاظ خواص دارویی نعنا از پونه قوی تر میباشد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کیک هل و گلاب را آماده کرده ایم.


آرد :♥: 2 و نیم پیمانه
روغن مایع :♥: سه چهارم پیمانه
شیر :♥: نصف پیمانه
شکر :♥: 1 پیمانه
گلاب :♥: نصف پیمانه
هل :♥: 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر :♥: 1 قاسق غذاخوری
تخم مرغ :♥: 3 عدد
نمک :♥: یک چهارم قاشق مربا خوری


به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک هل و گلاب به این صورت است که ابتدا باید
در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را شکسته و شکر و هل را به آن اضافه کنید.
سپس با همزن برقی یا دستی آن را برای مدت زمان 8 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
بعد از یکدست شدن مایه شیر و گلاب را کم کم اضافه کرده و در همون حین مخلوط کنید.
اکنون روغن را هم به مواد کیک اضافه کنید و کمی آن را هم بزنید تا روغن نیز با مواد ترکیب شود.
حالا آرد را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید و برای 2 بار الک کنید تا نرم تر شود.
آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آن را با لیسک خوب مخلوط کنید تا کاملا بخورد مواد برود.
در آخر فر رای با دمای 180 درجه سانتی گراد ( یا 350 درجه فارنهایت) روشن کنید و
بگذارید مقداری گرم شود سپس کیک هل را دورن فر به مدت 30 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
برای تزیین کیک هل و گلاب میتوانید از خامه زده شده یا شکلات آب شده هم استفاده کنید.

