در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه رولت بستنی را آماده کرده ایم.
انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد
بستنی :♥: نیم کیلو گرم
تخم مرغ :♥: 2 عدد
شکر :♥: 5 قاشق غذاخوری
آرد :♥: 5 قاشق غذاخوری
وانیل :♥: نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو :♥: 1 قاشق چایخوری
شکلات ، خامه ، بستنی ، پسته ، میوه و... :♥: برای تزیین
به نقل از انسان شاد طرز تهیه رولت بستنی به این صورت است ک ابتدا باید
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
برای اینکه کیک خوب پف کند و حالت پفکی داشته باشد دقت کنید زرده به هیچ وجه داخل سفیده باقی نماند.
سفیده تخم مرغ را که جدا کردید درون ظرفی با همزن برقی با دور کند هم بزنید .
سپس با دور تند هم بزنید تا بصورت پنبه ای دربایید و از ظرف نریزد.
حالا در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را ریخته و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کشدار و روشن رنگ شود.
رزده را به سفیده اضافه کنید و خیلی آرام مخلوط کنید تا پف آن نخوابد . توجه داشته باشید که نباید زیاد هم بزنید.
آرد را الک کنید و در 2 تا 3 مرحله به آرامی اضافه کنید و هم بزنید.
مایه کیک را به صورت مستطیل روی کاغذ روغنی کف سینی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
به این دلیل که نوع کیک مصرفی کیک اسفنجی می باشد برای اینکه راحت از کف سینی جدا شود، کف سینی کاغذ روغنی بگذارید و مقداری آرد روی آن بپاشید.
سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید برای 35 دقیقه درون فر باشد.
سینی کیک را از فر خارج کنید و به وسیله یک حوله مرطوب همراه با کاغذ رول کنید.
در زمانی که کیک را رول می کنید کاغذ را کم کم جدا کنید و و همان کاغذ را در اطراف رول درون یخچال بگذارید تا سرد شود.
بعد از خنک شدن کیک را از یخچال بیرون آورده و یک لایه بستنی روی آن بکشید.
حالا بستنی و کیک رول شده را درون فریزر بگذارید.
آخرین مرحله تزیین کیک می باشد. با یک لایه بستنی از نوع رنگی و غیر از بستنی داخل کیک روی سطح رول را بپوشانید.
حالا روی بستنی را با شکلات آماده شده ،خامه، پسته یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.
برای برش دادن رولت بستنی حتما کارد را درون آب خیس کرده و بعد برش دهید.
بهتر است سر و ته رولت بستنی که نامنظم می باشد را برش دهید و بعد میل بفرمیاید.
رولت بستنی را بسته به ضخامت برش میتوان به 8 تا 10 قسمت تقسیم کرد و برای پذیرایی مهمان آماده کرد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه ترشک آلبالو خانگی را آماده کرده ایم
به نقل از انسان شاد با تهیه و میل کردن ترشک آلبالو خانگی بسیار خوشمزه شما هرگز ترشک آلبالو را نخواهید خرید.
در کل میتوان گفت که با این کار شما هم شربت آلبالو خواهید داشت و هم ترشک آلبالو.
با اینکه تمامی دوستان طرز تهیه شربت آلبالو را بلد هستند ولی ما به اختصار نکاتی را توضیح میدهیم.
ابتدا باید خوب آلبالو ها را شسته و چوب آنها را جدا کنید.
بعد از آماده شدن شیره آلبالو ها را درون آن ریخته و بگذارید در حال جوش برای چند دقیقه ای بماند و خوب جوش بزند.
برای انجان این کار بهتر است که از یک قابلمه سایز بزرگ استفاده کنید و مدام کف روی آن را بگیرید.
بعد از اینکه آلبالو ها خوب رنک پس دادن آنها را از قابلمه بیرون بیاورید و درون یک صافی بریزید و حتما زیر آن یک ظرف بگذارید تا شیره اضافی آنها دربیاید.
اکنون به سراغ شربت رفته و حواستان باشد که شربت سر نرود.زمانی که شربت قوام دار شد شعله زیر آن را خاموش کنید.
اکنون آن شیره که از آلبالو ها خارج شدند را دوباره به قابلمه برگردانید.
بعد از اینکه آلبالو ها کاملا خنک شدند آنها را درون یک سینی یا سفره پهن کنید و
مقداری نمک به سلیقه خودتان و مقداری جوهر لیمو به آنها بزنید و اجازه دهید 1 روز هوا بخورند.
بعد از گذشت یک روز ترشک آلبالو ها را جمع کنید و آنها را درون یک نایلون یا ظرف در بسته ریخته و نگهداری کنید.
بسته به میل خودتان میتوانید ترشک آلبالو را هم با هسته و هم بدون هسته تهیه کنید.
ترشک آلبالو بدست آمده را درون یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید بعد از اینکه شیره آلبالو را کشید آنها را زیر آب سرد گرفته
و اجازه دهید کاملا آب آن خارج شود و بعد جوهر لیمو و نمک اضافه کنید.
بیوگرافی حسن جوهرچی در سایت انسان شاد
حسن جوهرچی بازیگر سینما و تلویزیون صبح امروز ( جمعه 15 بهمن ) دار فانی را وداع گفت.
وی به دلیل بیماری و عارضه کبدی در بخش آی سیو بستری بود و امروز به دلیل ایست قلبی درگذشت.
حسن جوهرچی متولد سال 1347 در یک خانواده اردبیلی در تهران متولد شد.
لیسانس عکاسی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دارد.
بازی در سینما را در سال 1367 با «فیل در تاریکی» که بعد از پانزده سال کامل شد شروع کرد.
اولین بازی مطرح او در سینما در سال 1370 با فیلم «برخورد» به کارگردانی سیروس الوند بود.
حسن جوهرچی با بازی در سریال در پناه تو به کارگردانی حمید لبخنده در سال 1373 به شهرت رسید.
همسر او مهناز بیات، چهره پرداز است و دو فرزند به نامهای علی و آوا دارد.
مهناز بیات در سال 1349 در تهران متولد شد.
وی همسر حسن جوهرچی می باشد.
او فارغ التحصیل دوره دو ساله چهره پردازی را از حوزه هنری سال (1372) دریافت کرد. و کار چهره پردازی را در سینما از سال 1372 با همکاری جعفر سیمایی آغاز کرد.
بیوگرافی حسن جوهرچی در سایت انسان شاد
بیوگرافی حسن جوهرچی در سایت انسان شاد
عکسی از آخرین تولد 48 سالگی مرحوم حسن جوهرچی
بیوگرافی حسن جوهرچی در سایت انسان شاد
بیوگرافی حسن جوهرچی در سایت انسان شاد
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه ماهی شکم پر را آماده کرده ایم
ماهی شکمپر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوههای مختلف پخته میشود.
این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویههایی که به کار میرود، برمیگردد.
مثلاً در جنوب معمولاً ماهی سنگسر و حلوا سیاه به شکل شکمپر تهیه و بیشتر برای طبخ آنها از شنبلیله استفاده میشود و برای طعمدار کردن آن هم ادویه کاری و تمبرهندی به کار میرود.
در حالی که در مناطق شمالی، ماهی سفید را شکمپر تهیه میکنند و سبزیهایی مانند گشنیز، سیر و جعفری و ادویههایی مانند زردچوبه و زعفران به آن میافزایند.
ماهی قزل آلا :◊: 1 عدد
:◊:برای تهیه ماهی شکم پر ماهی سنگسر، صبور و سفید جزئ بهترین انتخاب ها هستند ولی ما در اینجا از ماهی قزل آلا استفاده کردیم:◊:
پیاز:◊:2 عدد
سیر:◊:2 حبه
سبزی معطر خرد شده:◊:4 قاشق غذا خوری
:◊:سبزی معطر شامل جعفری و گشنیز و شوید :◊:
رب انار:◊:3 قاشق غذا خوری
مغز گردو:◊:نصف لیوان
به نقل از انسان شاد برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا
ماهی را داخل ماهی را تمیز کنید و بشورید.
درون ظرفی یکی از پیاز ها و سیر ها را رنده کنید ماهی را داخل پیاز و سیر قرار دهید.
آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران را روی ماهی بریزید .
ماهی را خوب با مواد آغشته کنید تا مزه دار شود سپس به مدت یک تا 2 ساعت درون یخچال بگذارید .
پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
سپس گردو های ریز شده و رب انار و زرشک را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا گردو ها حالت خامیشان را از دست بدهند.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان گلچینی از اشعار مولانا را فراهم آورده ایم.
اشعار عاشقانه و بسیار زیبا در سایت انسان شاد
من غلام قمرم، غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخن شمع و شکر هیچ مگو
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور ازین بی خبری رنج مبر هیچ مگو
دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت
آمدم، نعره مزن، جامه مدر هیچ مگو
گفتم ای عشق من از چیز دگر می ترسم
گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
من به گوش تو سخن های نهان خواهم گفت
سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
قمری، جان صفتی در ره دل پیدا شد
در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
گفتم ای دل چه مه ست این دل اشارت می کرد
که نه اندازه توست این بگذر هیچ مگو
گفتم این روی فرشته ست عجب یا بشر است
گفت این غیر فرشته ست و بشر هیچ مگو
گفتم این چیست بگو زیر و زبر خواهم شد
گفت می باش چنین، زیر و زبر هیچ مگو
ای نشسته تو درین خانه پر نقش و خیال
خیز ازین خانه برو رخت ببر هیچ مگو
گفتم ای دل پدری کن نه که این وصف خداست
گفت این هست ولی جان پدر هیچ مگو
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
ای دوست قبولم کن وجانم بستان
مستــم کـــن وز هر دو جهانم بستان
بـا هـــر چـــه دلم قـــرار گیـــرد بــی تـــو
آتش بــه مـــن انـــدر زن و آنـــم بستـان...
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
ای عاشقان ، ای عاشقان ، من از کجا ، عشق از کجا
ای بیدلان ، ای بیدلان ، من از کجا ، عشق از کجا
گشتم خریدار غمت ، حیران به بازار غمت
جان داده در کار غمت ، من از کجا ، عشق از کجا
ای مطربان ، ای مطربان ، بر دف زنید احوال من
من بیدلم ، من بیدلم ، من از کجا ، عشق از کجا
عشق آمده است از آسمان ، تا خود بسوزد بی گمان
عشق است بلای ناگهان ، من از کجا ، عشق از کجا
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣