در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه قرص آهن خانگی را فراهم کرده ایم.
خواص مواد غذایی در سایت انسان شاد.
شیره انگور :◊: به میزان لازم
شیره خرما :◊: به میزان لازم
شیره توت :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه قرص آهن خانگی ابتدا باید یک ظرف مناسب انخاب کنید و از هر کدام از شیره ها به اندازه مساوی درون آن بریزید.
شیره ها را خوب با هم مخلوط کنید و سپس آن را درون یخچال بگذارید.
این معجون مقوی و سر شار از آهن را هر 8 ساعت در طول شبانه روز یک وعده استفاده کنید.
میزان مصرف معجون ( قرص آهن خانگی ) برای کودکان یک قاشق مربا خوری و برای برزگسالان یک قاشق غذا خوری میباشد.
این معجون فوق العاده بسیار مفید برای کم خونی،بی حسی ،بی حالی و درمان تیروئید میباشد.
اگر دائم احساس خستی و بی حالی و خوابالودگی دارید حتما از این معجون مصرف کنید.
شیره انگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفید است.
شیرهها جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد،
بهترین غذا محسوب میگردند. از جمله این شیرهها، شیره خرما میباشد.
مولد خون صالح, باز کننده گرفتگی ها, رطوبت دهنده دماغ, اصلاح کننده جگر و طحال,
تقویت کننده نیروی جنسی, تقویت چربی های محیطی کلیه, افزاینده ادرار, ملین دستگاه گوارش
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه آش بادمجان را آماده کرده ایم
آش بادمجان یکی از غذا های اصیل و سنتی کرمانشاه است.با این که کمی درست کردنش سخت و پر زحمت است ولی مزه فوق العاده عالی دارد.
بادمجان :♦: 1 کیلو گرم
گوشت سردست بدون استخوان :♦: نیم کیلو گرم
حبوبات شامل عدس ، نخود ، لوبیاسفید :♦: از هر کدام نصف پیمانه
برنج :♦: 1 پیمانه
پیاز :♦: 2 عدد
سیر :♦: 3 حبه
کشک :♦: 1 لیوان
:♦: اصل این آش به مزه کشک آن می باشد.هرچه کشک بیشتر باشد آش خوشمزه تر است :♦:
نعناع :♦: 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه :♦: به مقدار لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه آش بادنجان ابتدا
از شب فبل نخود و لوبیا سفید را در آب بخیسانید و هر چند ساعت آب آن را عوض کنید تا نفاحی حبوبات از بین بروند.
گوشت را به صورت تکه های خورشتی درشت خرد کنید.
حبوبات را به همراه گوشت داخل قابلمه بریزید و یکی از پیاز ها را 4 قاچ کنید و داخل مواد بریزید.
:♦: وقتی که گوشت پخت پیاز را حتما از داخل آش بیرون بیاورید :♦:
روی مواد آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا بپزند.
در این فاصله که گوشت و حبوبات در حال پختن هستند بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید ،در آب و نمک بخیسانید تا تلخی آن ها از بین برود.
بعد آن ها را خشک کنید و در روغن سرخ کنید.
وقتی دو طرف بادمجان طلایی شد روی آن ها یک لیوان آب جوش بریزید تا با حرارت ملایم بپزند.
برنج را نیز بعد از اینکه خوب شستید درون آب با 1 لیوان آب بپزید.1 قاشق مربا خوری نمک به برنج اضافه کنید.
:♦: برنج باید کاملا پخته و له شود چون لعاب این آش به خاطر وجود برنج است :♦:
وقتی که برنج پخت عدس را به برنج اضافه کنید و بگذارید درون آب چند جوش بخورد و بپزد.
هنگامی که گوشت ها پختند و نرم شدند آن ها را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید.
برنج و عدس و نصفی از بادمجان و نصفی از گوشت ریش شده را به قابلمه ای که نخود و لوبیا دارد اضافه کنید.
:♦: نصف دیگر بادمجان و گوشت را کنار بگذارید تا در هنگام کشیدن آش در کاسه از آن ها استفاده کنید :♦:
پیاز و سیر را خرد کنید و داخل آش بریزید.
:♦: اگر احساس کردید آب آش کم است کمی آب جوش اضافه کنید :♦:
بعد از اینکه آش چند جوش خورد کشک را اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید آش جا بیفتد.
وقتی کشک درون آش جوشید نمک و فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید.
در هنگام کشیدن آش بادمجان داخل کاسه ابتدا از گوشت و بادمجانی که کنار گذاشته اید داخل هر ظرف بریزید سپس روی آن آش بریزید.
روی آش را با پیاز داغ ، سیر داغ ، کشک ، نعناع داغ و … تزیین و سرو کنید.نوش جان
:♦: برای تهیه نعناع داغ میتوانید نعناع را با مقداری روغن روی حرارت ملایم 1 دقیقه تفت دهید :♦:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کباب سرداشی را آماده کرده ایم
کباب سرداشی از کباب های مخصوص همدان است که همراه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی در تنور کباب می شده است.
کباب سرداشی یکی از غذاهای سنتی استان همدان است
سرداشی نوع کباب است که مواد آن را گوشت گوسفندی، سیب زمینی، پیاز و در صورت تمایل فلفل سبز تشکیل میدهد
در قدیم این غذا را در تنور نون سنگکی می گذاشتند تا برای آنها به اصطلاح بگذارد سر داش؛ اما امروزه این غذا در فر پخته میشود
گوشت چرخ کرده گوسفندی :♦: نیم کیلو گرم
پیاز :♦: 2 عدد
سیب زمینی :♦: 3 عدد
گوجه فرنگی :♦: 2 عدد
فلفل سبز تند :♦: 1 عدد
:♦: یا فلفل قرمز تند نصف قاشق چایخوری :♦:
پودر دارچین :♦: نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کشیده :♦: 1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه :♦: به مقدار لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه کباب سرداشی ابتدا باید
2 عدد از سیب زمینی ها و پیاز ها را درون گوشت چرخ کرده رنده کنیم
:♦: حتما آب سیب زمینی و پیاز را بگیرید :♦:
وقتی مواد را رنده کردیم حسابی ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
:♦: برای چسبندگی بیشتر می توانید به جا رنده کردن پیاز و سیب زمینی آن ها را به همراه گوشت داخل چرخ گوشت بریزد و دو مرتبه چرخ کنید :♦:
نمک و فلفل و زعفران و ادویه ها را اضافه کنید و خوب مواد را با هم ورز دهید.
ظرف نچسبی را انتخاب کنید ته ان را با روغن کمی چرب کنید.
سپس مواد گوشتی بالا را داخل ظرف پهن کنید.
سیب زمینی و گوجه فرنگی را ورقه ورقه کنید و روی کباب پخش کنید.
ظرف کباب سرداشی را به مدت 1 تا 2 ساعت درون فر با دمای 140 درجه سانتی گراد ( 300 درجه فارنهایت ) قرار دهید تا کباب مغز پخت شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان راهکار های ماندگار کردن بوی عطر و ادکلن را آماده کرده ایم.
سلامت و زیبایی در سایت انسان شاد
:♥: 1 - اگر می خواهید بوی عطرتان ماندگارتر باشد نباید عطر هایتان را در جاهایی مانند حمام و یا دیگر جاهای مرطوب و گرم نگهداری کنید:♥:
:♥: 2 - به نقاط نبض دار خود وازلین بزنید و سپس عطر بزنید تا ماندگاری آن بیشتر شود.
روغن بوی عطر را بیشتر از اسپری کردن روی پوست خشک نگاه می دارد:♥:
وازلین مولکولهای عطر را به دام میاندازد.
کافی است یک لایه خیلی نازک از وازلین را روی نقاطی بمالید که میخواهید عطر بزنید یعنی روی نبضها و بعد عطر بزنید.
با این کار مولکولهای عطر به جای اینکه جذب پوست شوند در میان لایه نازک وازلین گیر کرده و در نتیجه بوی بیشتری از خود متصاعد میکنند.
:♥: 3 - یک لوسیون بی بو پیش از عطر زدن بزنید.
ترکیبات روغنی عطر را طولانی تر نگاه می دارد، اول مرطوب کننده بزنید تا عطر روی شما قفل شود!:♥:
:♥: 4 - اسپری را درست بعد از دوش و قبل از لباس پوشیدن بزنید.
رطوبت روی بدن شما به حفظ بوی عطر کمک خواهد کرد.
این کار همچنین از لک دار شدن لباس ها و جواهرات ظریف با عطر جلوگیری خواهد کرد:♥:
هنگامی که عطر را مستقیما روی پوست خود بزنید، عطر ماندگاری بیشتری نسبت به زمانی که روی لباس خود بزنید خواهد داشت
چون بیشتر عطرها برای به کار بردن روی پوست طراحی شدهاند و نکته مهم این است که نوع پوست روی رایحه منعکس شده از عطر تاثیر دارد.
به عبارت دیگر برای هر پوستی باید عطر مناسب خودش را انتخاب کرد.
تفاوت پوستهای مختلف عمدتا در میزان چربی، رنگ پوست و اسیدیته آنهاست.
مثلا پوست را بر اساس میزان چربی به چهار نوع چرب، خشک، نرمال و ترکیبی تقسیمبندی میکنند
پوستهای چرب عطر را بهتر و مدت زمان زیادتری در خود نگه میدارند.
همچنین افرادی که پوست روشن و بلوند دارند بهتر است از رایحه گل استفاده کنند و
پوستگندمیها از رایحههای مشرق زمینی.
:♥: 5 - بعد از اسپری عطر روی مچ دست آن را به هم نمالید. اگر مچ دست های خود را به هم بمالید،
نقطه قوی عطر را زودتر از بین می برید در نتیجه ماندگاری آن کمتر می شود:♥:
:♥: 6 - نقاط نبض دار و محل های گرم روی بدن را برای عطر زدن نشانه بگیرید.
برای ماندگاری بیشتر عطر باید چند نقطه را نشانه بگیرید(نه همه آنها را در یک مرتبه).
نقاط گرم نیز باعث پخش کردن عطر به نقاط دیگر بدن خواهد شد و اسپری کردن آنها به قوزک و ساق پا، عطر را در سراسر روز حفظ می کند:♥:
نقاط مناسب عطر زدن: 1: مچ دست ها 2: داخل بازوها 3: بین زیر سینه و بالای ناف 4: پشت زانوها 5: روی ساق پا و قوزک پا
زدن عطر بر روی محل نبضها (مانند: مچدست، مچ پا، پشت زانوها و نبض گردن) باعث متصاعد شدن رایحه عطر شده و کلا خوشایند است اما
پزشکان توصیه میکنند به گردنتان عطر نزنید چرا که این کار، احتمال بیماریهای پوستی را در این ناحیه افزایش میدهد.
:♥: 7 - برای داشتن رایحه ملایم عطر، آن را روی هوا اسپری کنید و به آرامی از آن فضا عبور کنید.
اسپری به طور مساوی در کل بدن پخش می شود و تنها یک رایحه ملایم از عطر روی شما باقی خواهد ماند،
این روش برای وقت هایی که نمی خواهید بوی عطر قوی باشد مناسب است:♥:
:♥: 8 - اسپری کردن عطر به طور مستقیم روی موها ممکن است باعث خشکی آنها شود،
در عوض عطر را روی برس بزنید و سپس با آن روی موها بکشید.
با این روش موها رایحه ملایم عطر گرفته بدون آنکه آسیب ببیند:♥:
:♥:در جمع های دوستانه و صمیمی، از عطرهای سرد و ترش استفاده کنید:♥:
عطر سرد به عطری میگویند که حس خنکی و تازگی را القا کند.
استشمام این عطرها معمولا باعث میشود که طعم میوههایی مانند خیار و هندوانه را به خاطر بیاوریم.
عطر ترش به عطری میگویند که طعم مرکبات را به خاطر بیاورد. عطرهای ترش نیز القاکننده حس طراوت و شادمانیاند.
عطرهای سرد و ترش باعث آرامش روحی و رفع خستگی نیز میشوند.
:♥:در مکانهای رسمی از رایحههای تلخ، گرم، شیرین و تند استفاده کنید:♥:
عطرهای شیرین و گرم هم عطرهایی هستند که از بو و طعم شکلات و میوههای تابستانی برخوردارند.
:♥:در فصل بهار از عطرهای ملایم استفاده کنید:♥:
عطرهای ملایم و بهاری را معمولا از گلهای بنفشه، تمشک و مگنولیا می گیرند.
:♥: در فصل گرم، استفاده از رایحههای خنک و ترش، تلخ و سرد، جنگلی و وحشی بسیار خوشایند است:♥:
استفاده از رایحه های خنک و ترش در فصل تابستان، سرمای خوشایندی را به شما و اطرافیانتان منتقل میکند و
در نتیجه از حس گرمای محیط میکاهد تا به یک حس تعادل دمایی برسید.
:♥:ماندگاری عطرها در هوای سرد بیشتر است:♥:
یعنی در پاییز و زمستان با توجه به دمای پایین هوا، الکل موجود در عطر دیرتر تبخیر میشود.
:♥:در فصلهای سرد سال، بهتر است از رایحههای سنگین مانند عطرهای شیرین، تند و تلخ استفاده کنید:♥:
:♥: اگر پوستتان چرب است، خوشحال باشید چون دوام و ماندگاری عطرها بر روی پوستهای چرب و تیره بیشتر است:♥:
:♥:عطر برای پوستهای روشن و خشک، در حکم یک مرطوبکننده است و دوام زیادی روی این پوستها ندارد:♥:
:♥: اگر پوستتان روشن و خشک است و می خواهید ماندگاری عطرتان بیشتر شود،
بهتر است پیش از استفاده از عطر، از لوسیونهای مرطوب کننده بدون بو استفاده کنید:♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما آموزش تزیین دستمال سفره را آماده کرده ایم