در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان فرمول رنگ موی نسکافه ای بدون دکلره را آماده کرده ایم.
سلامت و زیبایی در سایت انسان شاد.
رنگ مو نسکافه ای یکی از پرطرفدارترین رنگ موها می باشد ولی برای رسیدن به این رنگ زیبا باید موهایتان را دکلره کنید.
همان طور که خودتان می دانید دکلره عواقب خیلی بدی دارد ولی
انسان شاد در این مطلبی که در اختیارتان قرار می دهد بدون دکلره کردن مو شما به رنگ نسکافه ای می رسید.با ما همراه باشید :
:♥: رنگ موی 000 برای بی رنگ کردن مو :♥:
:♥: رنگ موی بلوند نسکافه ای شماره 6 :♥:
:♥: رنگ موی بلوند کاپوچینو شماره 8 :♥:
:♥: واریاسیون نقره ای :♥:
:♥: اکسیدان 9% :♥:
رنگ 000 را با اکسیدان 9% مخلوط کنید .
تمام موهایتان را به رنگ آغشته نمایید اجازه دهید 45 دقیقه رنگ روی موی شما باشد.
در این مدت چند بار موهایتان را چک کنید تا از آسیب رساندن به مو جلوگیری شود و به پایه مورد نظر که 7 باشد برسد.
سپس موهایتان را بشویید.
:♦: رنگ موی 000 ضعیف تر از دکلره است اما همان کار را انجام می دهد و موهایتان را تا پایه 7 روشن می کند :♦:
سعی کنید بعد از این که رنگ 000 را روی موهایتان گذاشتید به مدت 24 الی 48 ساعت صبر کنید تا
کمی مو هایتان استراحت کنند و از سوختن آن ها جلوگیری کنید.
در کاسه ای پلاستیکی و غیرفلزی مقدار 2/3 از تیوپ رنگ موی بلوند نسکافه ای شماره 6 را خالی کنید.
سپس مقدار یک سوم از تیوپ رنگ موی بلوند کاپوچینو شماره 8 را به رنگ قبلی اضافه کنید و با اکسیدان 9% مخلوط کنید.
به اندازه 3 سانت واریاسون نقره ای روی رنگ ها بریزید و با هم مخلوط کنید.
:♦: واریاسیون نقره ای، ضد زردی است و زردی مو را از بین برده و موها را براق می کند :♦:
همه موهایتان را به این رنگ آغشته کنید و بعد از مدت 45 دقیقه موهایتان را بشورید.
:♦: هنگامی که رنگ را روی موهایتان گذاشتید چند بار موهایتان را شانه کنید تا رنگ روی مو هایتان
حالت ماسیدگی پیدا نکند و همین طور هوا به لایه های زیر موهایتان راه پیدا کند :♦:
بعد از رنگ موهای تان را با آب سرد یا آب ولرم آبکشی کنید؛ این روش تا حدی از ریزش مو ها جلوگیری می کند.
:♦: بعد از رنگ کردن حداقل 48 ساعت نباید موها را شامپو زد و شست تا رنگ بتواند به خوبی در هر ساقه مو نفوذ کند :♦:
در زیر فرمول چند رنگ موی دیگر را هم برایتان آورده ایم که روش کار به صورت بالا می باشد :
بلوند شکلاتی تیره ۶.۷ : ۱/۲ تیوپ
قهوه ای شکلاتی : ۴.۷ : ۱/۳ تیوپ
بلوند مسی تیره ۶.۴۴ : ۲۰ سانت
اکسیدان نمره ۱ : ۶۰ سی سی
فرمول رنگ موی قهوه ای نسکافه ای
بلوند نسکافه ای تیره با شماره ۶.۴۷
بلوند طلایی خیلی روشن G8 : 1/3 تیوپ
اکسیدان ۲ : نسبت اکسیدان به رنگ ۱/۵ برابر رنگ مو
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه املت اسفناج و قارچ را آماده کرده ایم.
املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخممرغ و قارچ منبع غنی از آهن و پروتئین است.
اسفناج :♥: نیم کیلو گرم
تخم مرغ :♥: 4 عدد
قارچ :♥: 5 عدد
پودر پاپریکا :♥: نصف قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه املت اسفناج و قارچ به این صورت است که ابتدا باید
اسفناج ها را تمیز بشورید و درشت خرد کنید.
سپس آن ها را در مقداری آب و نمک بجوشانید.
بعد از گذشت حدود 15 دقیقه وقتی که اسفناج ها نرم و پخته شدند آن ها را از آب بیرون بیاورید و
داخل یک آبکش کمی آن ها را فشار دهید تا آب آن ها خارج شود.
در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال حسابی آن ها را هم بزنید.
حالا اسفناج ها و ادویه ها را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و به صورت ورقه ای خرد کنید.
سپس قارچ را هم به مواد املت اضافه کنید.
تابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا روغن داغ شود.
مواد املت را به صورت یکجا درون روغن داغ بریزد و درب تابه را بگذارید تا املت بپزد و سرخ شود.
هنگامی که یک طرف املت سرخ و طلایی شد به کمک یک کفگیر آن را برگردانید تا طرف دیگر املت هم سرخ شود.
املت اسفناج و قارچ شما حاضر است آن را برش دهید و نوش جان کنید.
در صورت تمایل می توانید مواد املت را داخل ظرف پیرکس بریزید و آن را برای 15 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد و روی املت طلایی شود.
در صورت ریختن پنیر پیتزا روی این املت مزه ی فوق العاده ای را احساس می کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان ژورنال عکس مدل مانتو مجلسی را آماده کرده ایم.
ژورنال عکس مدل های متفاوت از مانتو زنانه و دخترانه اسپرت
ژورنال عکس مدل های متفاوت از مانتو زنانه و دخترانه اسپرت
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه حلوای آلبالو را آماده کرده ایم.
اگر تا الان حلوا با شیره خرما را نوش جان کرده اید و از مزه آن خوشتان آمده حتما از حلوای آلبالو نیز لذت خواهید برد.
شکر :◊: 300 گرم
آلبالو بدون هسته :◊: 300 گرم
کره :◊: 225 گرم
آرد سفید :◊: 200 گرم
آرد سنگک :◊: 75 گرم
آب :◊: 350 میلی لیتر
به نقل از انسان شاد برای تهیه حلوای آلبالو ابتدا باید شربت را تهیه کرد.
برای تهیه شربت در یک قابلمخ مناسب آب را بریزید و شربت آلبالو شکر،آلبالو و جوهر لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید.
آرد سنکگ را در تابه ای نچسب بریزید و تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود و بعدآن را کنار بگذارید.
حال آرد سفید را تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
در در یک تابه دیگر کره را بیندازید تا ذوب شود سپس آردها را الک کنید و در تابه به کره اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
در این مطلب از سایت از انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مربای آلبالو را آماده کرده ایم.
آلبالو :♥: 1 کیلو گرم
شکر :♥: 1 کیلو گرم
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری
گلاب :♥: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل سبز : :♥: 1/4 قاشق چایخوری
برای مربای آلبالو به دلیل ترش بودن آلبالو مقدار شکر رو به اندازه آلبالو ها بریزید.
یعنی اگر مثلا دو پیمانه آلبالو داشتم دو پیمانه هم شکر می ریزیم و یک پیمانه آب البته آب رو بعدا باید اضافه کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه مربای آلبالو به این صورت است که ابتدا باید
تمام چوب آلبالو ها را از آنها جدا کنید و سپس خوب آنها را بشورید.
بعد از شستن به وسیله هسته گیر هسته های آلبالو را در بیاورید.
در یک ظرف مناسب شکر را ریخته و پودر هل را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
اکنون یک قابلمه در دار انتخاب کنید و درون آن یک لایه آلبالو بریزید و روی آن را یک لایه از مخلوط شکر و پودر هل سبز بریزید.
در مرحله آخر گلاب را نیز درون قابلمه ریخته و به بقیه مواد اضافه کنید و ظرف را برای یک روز درون یخچال قرار دهید تا آلبالو ها کاملا آب بیندازند.
بعد از گذشت یک روز مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلبالو ها بپزند.
مدام مربا را با قاشق چوبی هم بزنید چون این مربا سریع سر می رود.
در اواخر پخت که مربا غلیظ شد آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بجوشد تا غلیظ شود و به اصطلاح قوام بیاید.
وقتی کاملا آۀبالو ها پختند و مربا خوشرنگ شد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مربا را بعد از خنک شدن داخل ظرف شیشه ای پلاستیکی تمیزی بریزید و در یخچال نگه داری کنید.
برای اینکه مربای شما کپک نزند آن را با یک قاشق کاملا پاک و تمیز هم بزنید وبرای هر بار هم زدن مربا آلبالو از قاشق تمیز و شسته شده استفاده کنید.
برای اینکه آلبالو کم رنگ و له نشود سعی کنید آن را زیاد نجوشانید.