در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه لواشک آلبالو را آماده کرده ایم.
آلبالو :◊: 1 کیلو
نمک :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه لواشک آلبالو ابتدا باید خیلی تمیز و خوب آلبالو ها را بشورید و در زمانی که آلبالو ها خیس هستند روی آنها مقداری نمک بپاشید.
بعد از پاشیدن نمک روی آلبالو ها آنها را درون یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا خوب پخته شوند.
زمانی که آلبالو ها پخته شدند آنها را از ضافی رد کنید تا تمام گوشت آلبالو از هسته آن جدا شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دسر آلبالو را آماده کرده ایم.
پنیر خامه ای :◊: 250 گرم
پودر ژله آلبالو :◊: 1 بسته
به نقل از انسان شاد برای تهیه دسر آلبالو ابتدا باید یک ظرف انتخاب کرده و آن را کمی به وسیله اسپری آشپزی چرب کنید.
پودر ژله آلبالو را درون آب جوش ریخته و آن را کاملا حل کنید به صورتی که هیچ ژلاتینی درون آن حل نشده نماند.
پنیر را درون یک کاسه بزرگ بریزید و حسابی هم بزنید تا زمانی که کاملا نرم و یکدست شود.
خیلی آرام بصورت کم کم ژله را به ظرف پنیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا کامل با هم مخلوط شوند.
اکنون خامه زده شده را هم به بقیه مواد دسر آلبالو اضافه کنید و تا زمانی که کاملا مواد با هم مخلوط شوند آنها را مخلوط کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دسر یخچالی را آماده کرده ایم.
شیر :♥: 2 لیوان
شکر :♥: 1 لیوان
پودر کاکائو :♥: 3 قاشق غذاخوری
آرد :♥: 2 قاشق غذاخوری
کره :♥: 50 گرم
بیسکویت پتی بور :♥: 2 الی 3 بسته
طرز تهیه دسر یخچالی بسیار خوشمزه و عالی برای مهمانی با بیسکویت
به نقل از انسان شاد برای تهیه دسر یخچالی ابتدا باید
در یک ظرف مناسب شیر را ریخته و شکر و کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس آرد الک شده را هم به آن بیفزاید.
بعد از اضافه کردن آرد مواد را خوب با همزن برقی یا دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
حال مواد را روی حرارت اجاق قرار دهید و با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بجوشد و مانند فرنی سفت شود.
بعد از سفت شدن مواد کره را هم به آن اضافه کنید و بعد از آب شدن کره آن را از روی گاز بر دارید.
درون یک ظرف پیرکس مستطیلی شکل یک ردیف بیسکویت بچینید.
مایع دسر را بصورت داغ روی بیسکویت ها ریخته و دوباره یک لایه بیسکویت دیگر بچینید و مجددا همین کار را ادامه دهید.
عمل بالا را تا زمانی که مواد دسر تمام شود انجام دهید و توجه داشته باشد که آخرین لایه باید شکلات باشد.
در آخر چند بیسکویت را خرد کرده و روی دسر بپاشید و آن را برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
اگر زمان لازم را دارید اجازه دهید دسر برای 1 روز درون یخچال بماند تا کاملا جا بیوفتد.
توجه داشته باشد که مایع شکلات حتما باید داغ باشد بنابراین باید در تهیه دسر یخچالی سرعت عمل بالای داشته باشید .
اگر شکلاتتان سرد شد آن را برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید.
دسر یخچالی مانند شیرینی های تر بسیار خوشمزه و نرم می شود.
طرز تهیه دسر یخچالی بسیار خوشمزه و عالی برای مهمانی با بیسکویت
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دسر پان اسپانیا را آماده کرده ایم.
وانیل :◊: 1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت :◊: 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو :◊: 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید :◊: 1/2 پیمانه
گردو خرد شده :◊: 1/2 پیمانه
خامه :◊: 150 گرم
به نقل از انسان شاد برای تهیه دسر پان اسپانیا ابتدا اول باید تخم مرغ را در یک ظزف مناسب شکسته و با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
شیر را در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید و نشاسته را در مقداری شیر سرد حل کنید و به شیر روی اجاق اضافه کنید.
اکنون آرد را هم الک کرده و به شیر بیفزاید.شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و در مخلوط شیر بریزید.
مواد را روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خوب غلیظ شود.
اکنون کره و وانیل را هم به بقیه مواد اضافه کنید.
زمانی که شعله اجاق را خاموش کردید خامه را نیز به بقیه مواد دسر اضافه کنید.
میتوانید دسر پان اسپانیا را با اضافه کردن کاکائو قهوه ای نیز درست کرد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان آموزش تصویری از مدل بستن شال و روسری را آماده کرده ایم.
آموزش تصویری و مرحله به مرحله از بستن شال و روسری چهارگوش مدل جدید
آموزش تصویری و مرحله به مرحله از بستن شال و روسری چهارگوش مدل جدید
آموزش تصویری و مرحله به مرحله از بستن شال و روسری چهارگوش مدل جدید
آموزش تصویری و مرحله به مرحله از بستن شال و روسری چهارگوش مدل جدید