در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه چیز کیک شکلاتی را آماده کرده ایم.
بیسکویت شکلاتی کرم دار :♥: 250 گرم
خامه :♥: 200 گرم
پنیر خامه ای :♥: 200 گرم
کره :♥: 100 گرم
شکلات تخته ای :♥: 100 گرم
شیر :♥: دو سوم لیوان
پودر ژلاتین :♥: 1 قاشق غذاخوری
پودر قند :♥: 1 قاشق غذاخوری
بجای 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میتوانید از 2 ورقه ژلاتین بزرگ یا 4 ورقه ژلاتین کوچک استفاده کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه چیز کیک شکلاتی به این صورت است که ابتدا باید
بیسکویت های کرم دار کاکائویی را به همراه پودر قند و کره داخل میکسر بریزید و خوب مخلوطشان کنید تا یکدست شوند.
یک قالب مناسب انتخاب کنید و کف آن را کاغذ روغنی پهن کنید و سپس روی کاغذ را به همراه دیواره قالب کامل چرب کنید.
اکنون مخلوط بیسکویتی درون میکسر را داخل قالب بریزید و ته قالب خوب پهن کنید.
مواد را ته قالب خوب فشار دهید و پرس کنید تا کاملا منسجم و یکدست شوند.
اکنون قالب را به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد خوب سفت شود.
حالا شیر را به همراه شکلات داخل یک کاسه بریزید و آن را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود.
ژلاتین را هم داخل کاسه بریزید و چند قاشق آب روی آن بریزید و آن را اصلا هم نزنید.
حالا ظرف ژلاتین را هم روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
میتوانید ژلاتین را داخل ماکروویو گذاشته تا آب شود.
پنیر خامه ای را در ظرفی مناسب بریزید و آن را با همزن برقی یا دستی بزنید تا کاملا یکدست شود.
سپس مخلوط شیر و شکلات را هم به پنیر خامه ای اضافه کنید و کمی آن را هم بزنید و سپس ژلاتین حل شده را هم به آن اضافه کنید.
اکنون خامه را بصورت جدا درون ظرفی بریزید تا خودش را بگیرد و بعد آن را به مایه چیز کیک اضافه کنید.
قالب چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید و مایه کیک را روی بیسکویت های سفت شده درون قالب بریزید.
به وسیله قاشق چوبی مایه چیز کیک را صاف کنید و دوباره برای مدت 3 تا 5 ساعت قالب را در یخچال قرار دهید تا کیک خودش را بگیرد.
بعد از گذشت زمان و بیرون آوردن قالب از یخچال چیز کیک شکلاتی را از قالب خارج کنید.
برای خارج کردن چیز کیک شکلاتی از قالب ابتدا دور تا دور کیک را با چاقو از قالب جدا کنید ،سپسپ کیک را بیرون بیاورید.
چیز کیک شکلاتی را با فندق و شکلات آب شده به شکل دلخواه تزیین کنید و نوش جان کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شیرینی گردویی شکلاتی را آماده کرده ایم.
مغز گردو پودر شده :◊: 200 الی 250 گرم
مغز فندق :◊: 20 الی 30 عدد
خرمای بدون پوست و هسته :◊: 10 تا 15 عدد
ویفر شکلاتی پودر شده :◊: 2 بسته
پودر نارگیل برای تزیین :◊: به میزان دلخواه
کنجد در صورت دلخواه :◊: یک قاشق غذاخوری
به نقل انسان شاد برای تهیه شیرینی گردویی شکلاتی ابتدا باید در یک ظرف مناسب گردو پودر شده را ریخته و ویفر خرد شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس خرمای لح شده را هم به آنها اضافه کنید و با دست حسابی ورز دهید تا روغن گردو به خوبی در بیایید و مواد جمع شود.
در این مرحله اگر دوست داشته باشید میتوانید کنجد را هم به بقیه مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خوب کنجد با بقیه مواد قاطی شود.
اکنون مواد شیرینی گردویی شکلاتی آماده است.حال مواد را به صورت توپ های هم اندازه در بیاورید و وسط هرکدام از آنها یک مغز فندق بگذارید.
در مرحله آخر پودر نارگیل را روی توپ های شکلاتی که درست کرده اید بپاشید و آنها را تزیین کنید.
اکنون شیرینی گردویی شکلاتی را برای چند ساعت درون یخچال بگذارید و بعد میل کنید.
این شیرینی بسیار مقوی و سرشار از انرژی میباشد و بسیار مناسب برای فصل امتحانات و همچنین برای ورزشکاران میباشد.
شیرینی گردویی شکلاتی را میتوانید درون ظرف در بسته برای 2 هفته دورن یخچال نگهداری کنید.
انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه شیرینی گردویی شکلاتی برای شما دوستان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از میل کردن این شیرینی ببرید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ را آماده کرده ایم.
سوفله و گراتن معمولا با هم اشتباه میشوند.
سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر تهیه میشود و در ساختار آن زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و در نهایت با یکدیگر ترکیب میشوند.
سوفله با مواد متنوع و مختلفی ترکیب میشود و به عنوان غذای اصلی مانند سوفله سیب زمینی و... و یا سوفله شکلات و... به عنوان دسر سرو میشود.
گراتن در واقع رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته شده و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده میشود.
به دلیل اینکه در بین مواد آن سفیده زده شده تخم مرغ ندارد طبعا از پف و بالا آمدن سطح غذا خبری نیست
رنگ سطح این غذا به واسطه پنیر رنده شده باید طلایی شود . وقتی میگوییم رویه و سطح یک غذا باید گراتینه شود یعنی سطح آن باید طلایی شود
سینه مرغ :♥: 1 عدد
قارچ :♥: 10 عدد
پیاز :♥: 2 عدد
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
تخم مرغ :♥: 4 عدد
شیر :♥: 1 لیوان
آرد :♥: 2 قاشق چای خوری
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ به این صورت است که ابتدا
سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه و یک لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
بعد از نیم ساعت که مرغ پخت آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
در تابه ای کمی روغن بریزید و سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
:♥: آرد را باید قبل از تفت دادن 3 مرتبه الک کرد تا در غذا گلوله گلوله نشود :♥:
نمک و فلفل و ادویه ها را هم به آرد اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
حالا شیر را آرام آرام اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکنواختی حاصل شود.
قبل از اینکه سس شروع به جوشیدن کند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید و هر کدام را در ظرفی جدا بریزید.
سفیده ها را با چنگال یا با همزن برقی خیلی خوب هم بزنید به طوری که سفیده ها مانند کف سفید و پفدار شوند.
:♥: هم زدن سفیده ها بسیار مهم است چون باعث پف دار و لطیف بودن سوفله می شود :♥:
وقتی سفیده ها را هم زدید آن ها را درون یخچال بگذارید تا بقیه مواد را حاضر کنیم.
زرده ها را با چنگال خوب بزنید تا مایه کرم رنگی شود و حباب دار شود.
زرده ها را به سسی که درست کرده اید اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد از این که زرده را اضافه کنید سریعا باید نصفی از پنیر پیتزا را داخل سس بریزید.
:♥: گرمای سس باعث آب شدن پنیر و کشدار شدن سس می شود :♥:
در تابه ای کمی روغن بریزید و قارچ های ورقه ای خرد شده را در آن بریزید و تفت دهید.
هنگامی که قارچ را تفت می دهید حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.
سپس پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به قارچ اضافه کنید.
در آخر مرغ های پخته شده و ریش ریش را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.
حالا سسی که درست کرده بودید را روی مرغ و قارچ بریزید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و آن را آرام آرام به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
:♥: وقتی سفیده را اضافه می کنید نباید دیگر مواد را خیلی هم زد چون پف سوفله می خوابد.در ضمن مواد را بعد از اضافه کردن سوفله در یک جهت هم بزنید :♥:
مایه سوفله شما آماده است حالا باید آن را درون فر بگذارید تا پخته شود.
ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و مواد سوفله را درون ظرف بریزید.
با پنیر پیتزا سطح سوفله را بپوشانید و ظرف را به مدت 45 دقیقه درون فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
هنگامی که پنیر آب شد و طلایی رنگ شد سوفله مرغ و قارچ شما آماده است.نوش جان
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه پیتزا فرفره ای را آماده کرده ایم
همه ی ما پیتزا را با گرد بودن آن می شناسیم که آن را باید به صورت تکه های مثلثی برش بدهیم و بخوریم
ولی من در این مطلب برای شما یک نوع متفاوت از پیتزا را آموزش می دهم که به صورت لقمه ای است و بدون هیچ دردسری می توان آن را با خود به مسافرت و پیک نیک برد.
قارچ :♥: 10 عدد
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
کالباس یا سوسیس :♥: 300 گرم (در صورت دلخواه )
گوجه فرنگی :♥: 1 عدد
تخم مرغ :♥: 1 عدد
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
پودر آویشن :♥: 1 قاشق چای خوری
سس کچاپ :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
آرد :♥: 2 پیمانه
مخمر فوری :♥: 2 قاشق چای خوری
آب گرم یا شیر ولرم :♥: 1 پیمانه
شکر :♥: 1 قاشق چای خوری
روغن مایع :♥: 2 قاشق غذا خوری
نمک :♥: 1 قاشق چای خوری
به نقل از انسان شاد برای تهیه پیتزا فرفره ای ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنیم.
:♥: طرز تهیه خمیر پیتزا به طور مختصر :
آب گرم ، مخمر و شکر را در یک کاسه مخلوط نموده و رویش را پوشانده 5 دقیقه بگذارید تا عمل آید و حباب بزند .
روغن ، نمک ، 2 و نیم فنجان آرد را به آب اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید. بقیه ی آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرمی داشته باشید که به دست نچسبد .
خمیر را جمع کرده دورش را چرب کنید و به مدت 15 دقیقه در جایی گرم داخل پلاستیک بگذارید استراحت کند :♥:
در این فاصله که خمیر در حال عمل آمدن است مواد داخل پیتزا را درست کنید.
قارچ ها را خرد کنید و در روغن به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و کالباس کمی تفت دهید .
نمک و فلفل و آویشن را هم به مواد اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
::توجه داشته باشد مواد داخل پیتزا کاملا سلیقه ای است و هر موادی که دوست داشتید می توانید بریزید
هنگامی که خمیر پیتزا عمل آمد روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید.
با وردنه خمیر را کمی ورز دهید و آن را به صورت مستطیلی باز کنید.
:♥: خمیر را خیلی نازک نکنید تقریبا ضخامت خمیر نیم سانت باشد :♥:
با سس کچاپ روی خمیر را کاملا بپوشانید
سپس کمی پنیر پیتزا روی خمیر بپاشید تا کاملا روی خمیر را بپوشاند.
بعد نوبت ریختن مواد پیتزا است. مواد را همه جای خمیر پهن کنید.
در آخر دوباره با پنیر روی مواد را بپوشانید.
خمیر را از طول آرام آرام شروع به رول کردن کنید و بعد از اینکه رول کردید با یک چاقوی تیز آن را به تکه های کوچکتر 4 سانتی برش بدهید.
پیتزا فرفره ای را درون سینی چرب شده به طور منظم بچینید.
در کاسه ای تخم مرغ را بشکنید و با چنگال خوب همبزنید سپس با برس مخصوص روی هر پیتزا را کمی تخم مرغ بمالید.
وقتی که روی همه پیتزا ها تخم مرغ زدید کمی پنیر پیتزا روی هر کدام بپاشید و ظرف را به مدت یک ربع داخل فر با دمای 170 درجه سانتی گراد
قرار دهید تا خمیر بپزد و پنیر ها طلایی شوند.
هنگامی که پنیر آب و طلایی شد پیتزا فرفره ای شما آماده است.نوش جان
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان ژورنال عکس مدل روتختی دخترانه را فراهم کرده ایم.
عکس های زیبا از دکوراسیون منزل در سایت انسان شاد
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه
ژورنال عکس مدل زیبا و فانتزی از روتختی دخترانه