در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه تخم مرغ با روکش پوره سیب زمینی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: 4 عدد
سیب زمینی :♥: 5 عدد
سبزی معطر (یا فقط جعفری خرد شده) :♥: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان دلخواه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه تخم مرغ با روکش سیب زمینی به این صورت است که ابتدا باید
سیب زمینی ها را آب پز کنیم و بعد از پخت پوست آن ها را جدا کنیم.
سیب زمینی ها را له می کنیم و سبزیجات معطر و ادویه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
برای درست کردن این مدل تخم مرغ باید تخم مرغ را جوری بپزیم که زرده آن نیمه سفت باشد ،پس تخم مرغ ها باید بزرگ باشند.
تخم مرغ ها را از یخچال در می آوریم (باید تخم مرغ ها خیلی خنک باشد).
در قابلمه ای حدود یک لیوان آب و 2 قاشق مربا خوری نمک میریزیم.
هنگامی که آب به جوش آمد تخم مرغ ها را درون آب می اندازیم.
در قابلمه را می بندیم و میگذاریم 6 دقیقه داخل آب بپزد.
بعد بلافاصله تخم مرغ ها رو زیر آب سرد میگیریم و پوست آن ها را جدا می کنیم.
به اندازه یک نارنگی از پوره بر میداریم و در کف دست پهن می کنیم.
تخم مرغ های پوست کنده شده را روی پوره می گذاریم و پوره را دوره تخم مرغ جمع می کنیم.
همه جای تخم مرغ باید از پوره سیب زمینی داشته باشد.
در ماهیتابه ای روغن را داغ می کنیم و توپ های سیب زمینی را درون روغن سرخ می کنیم.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کرم کارامل را آماده کرده ایم.
آموزش انواع دسر در سایت انسان شاد
کرم کارامل نام یک دسر غربی و پر طرفدار است.
کارامل یکی از دسرهای معروف فرانسوی است و از آنرو که این دسر خوشمزه طرفداران زیادی دارد پیشنهاد می شود که شما نیز در سفره خود استفاده کنید.

تخم مرغ :♥: 5 عدد
شکر :♥: 2 پیمانه
شیر :♥: نیم لیتر
وانیل :♥: نصف قاشق مرباخوری
آب جوش :♥: نصف لیوان

به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه کرم کارامل به این صورت است که ابتدا باید
شربت کارامل را تهیه کنیم.
برای درست کردن شربت کارامل ابتدا نصف پیمانه از شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و
روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود.
پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به خوبی بجوشد.
به حدی که ذرات شکر کاملا در شربت حل و غلیظ شود.
موقع تهیه شربت باید خیلی مواظب باشید چون مهمترین بخش کار در تهیه کرم کارامل ، درست کردن شربت کارامل است.
شربت کارامل نباید زیاد طلایی شود چون طعم سوختگی می گیرد.
حالا شربت را داخل قالبی که می خواهید دسر را درست کنید بریزید و دیواره قالب را هم به شربت آغشته کنید.
برای درست کردن کرم کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و
پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و
مواد را به آرامی در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید.
نباید کرم با شربت کارامل مخلوط شود.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد ( یا 350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا داغ شود.
قالب کارامل را به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید.
پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
کرم کارامل را داغ یا سرد می توان سر سفره برد. اگر سرد می برید بهتر است که یک روز قبل آن را در یخچال بگذارید تا کاملا بگیرد.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سوسیس بندری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع ساندویچ در سایت انسان شاد
سوسیس بندری یکی از غذاهای ایرانی است که متعلق به مناطق جنوبی میباشد. بندری غذایی نیمهفوری محسوب میشود.
مواد تشکیلدهنده این غذا شامل سوسیس، پیاز، سیبزمینی، فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و ادویهجات مانند ادویه کاری میباشد.
سوسیس بندری باید تند و داغ سرو شود. این غذا معمولا با نان ساندویچی، سس تند و سالاد سرو میشود.

سوسیس :♥: 500 گرم
پیاز :♥: 2 عدد
سیب زمینی :♥: 2 عدد
رب گوجه فرنگی یا سس کچاپ :♥: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
روغن :♥: به میزان لازم

به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه سوسیس بندری به این صورت است که ابتدا باید
سوسیس ها را حلقه حلقه خرد کنید.
سپس سیب زمینی ها و پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید پس از داغ شدن روغن پیازها را درون تابه بریزید و تفت دهید.
مقداری نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید.
پس از اینکه پیازها نرم شدند سوسیس خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
در تابه ای دیگر سیب زمینی ها را سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن سیب زمینی آن ها را بر روی سوسیس و پیاز بریزید.
اضافه کردن 2 قاشق غذاخوری آبلیمو این غذا را خوشمزه تر می کند.
سوسیس بندری را با نان ساندویچی و به همراه سس های تند و سالاد سرو کنید.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ذرت مکزیکی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

ذرت مکزیکی یک از پر طرفدارترین خوراکی هایی است که همه علاقه به خوردنش دارند.
با این دستوری که انسان شاد در اختیار شما قرار می دهد می توانید ذرت مکزیکی خیلی خوشمزه ای داشته باشد به
همان شکل و مزه ای که در بیرون از منزل می خورید.

ذرت :♥: 2 پیمانه
قارچ خرد شده :♥: 1 پیمانه
کالباس :♥: 1 پیمانه (به دلخواه)
کره :♥: 50 گرم
سس مایونز :♥: 3 قاشق غذا خوری
پودر آویشن و پودر خردل :♥: 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر :♥: 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا :♥:به میزان دلخواه
آیلیمو :♥: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
پودر خردل و پودر آویشن ذرت مکزیکی را خوشمزه و خوش طعم می کنند.

به نقل از انسان شاد طرز تهیه ذرت مکزیکی به این صورت است که ابتدا باید
قارچ ها را ریز یا به صورت ورقه ای خرد کنید.
در تابه ای کره را بریزید قارچ ها را درون تابه بریزید و با کمی آبلیمو و نمک و فلفل سیاه تفت دهید.
اضافه کردن آبلیمو به قارچ ها برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در حین پختن است.
هنگامی که قارچ را تفت می دهید حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند
کالباس را نیز ریز خرد کنید و هنگامی که آب قارچ ها کشیده شد به قارچ اضافه کنید تا سرخ شوند.
سپس ذرت ها را نیز اضافه کنید و تفت دهید .
حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و پودر خردل (در صورت دلخواه کمی آبلیمو اضافه کنید) به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر پنیر پیتزا را به مخلوط ذرت مکزیکی اضافه کنید و درب تابه را به مدت 5 دقیقه ببندید تا ذرت ها کاملا مغز پخت شوند.
شعله را خاموش کنید و ذرت مکزیکی را نوش جان کنید.

دنده کباب یکی از کباب های خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی میباشد.
در این جا می خواهیم طرز تهیه دنده کباب را آموزش دهیم.
گوشت دنده گوسفند :◊: یک کیلو
:◊: گوشت دنده از قسمتهای پرچربی گوشت است. گوشت دنده برشی است از گوشت پشت بدن حیوانات که به طور عمودی بریده شده و معمولاً شامل بخشی از دنده نیز میشود :◊:
پیاز ریز خرده شده :◊: 2 عدد
سیر :◊: یک حبه
ماست :◊: 1 لیوان
در ابتدا دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی های اضافه آن را بگیرید.
پیاز را در ظرفی بریزید . سیر را له کنید و با ماست و فلفل سیاه ، نیمی از سماق و روغن زیتون به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید .
تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل ظرف بریزید و و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمت های گوشت به این مایع آغشته شود.