کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است
در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه کوکوی مرغ پخته شده را آموزش دهیم
سینه مرغ :◊: یک عدد
تخم مرغ :◊: 3عدد
پیاز :◊: 1 عدد
روغن برای سرخ کردن :◊: مقداری
مرغ را با کمی آب و پیازآب پز کنید و پس از خنک شدن به کمک رنده ریز و یا غذاساز ریز خرد کنید.
:◊: یا مرغ را ریش ریش کنید :◊:
:◊: مرغ هرچی ریزتر بشه خوشمزه تر میشه. چون تخم مرغ ها به داخل بافت گوشت مرغ نفوذ میکنند و هم باعث میشه خوشمزه تر بشه. :◊:
پیاز های رنده شده ,نمک و فلفل و زردچوبه را هم به مرغ اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را هم بر روی مرغ ها بشکنید و خوب هم بزنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب بختیاری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله و سینه مرغ استفاده میشود.

فیله گوسفند یا گوساله :♥: نیم کیلو گرم
فیله مرغ :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 2 عدد
روغن زیتون یا مایع :♥: 3 قاشق غذا خوری
ماست :♥: 3 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای سبز :♥: 1 عدد
آبلیموی تازه :♥: 3 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق غذا پخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم


به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب بختیاری به این صورت است که ابتدا باید
فیله های مرغ و گوسفند را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
پیاز را خلالی خرد کنید سپس همراه با فلفل دلمه ای خرد شده ، زعفران ، ماست ، روغن و فلفل به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا گوشت کاملاً طعم دار و ترد شود.
در حین خواباندن تکه های گوشت قرمز در مخلوط آب پیاز و زعفران نباید از نمک استفاده کرد چون باعث سفت شدن گوشت می شود.
آبلیمو و نمک را نیم ساعت قبل از پخت به مواد کباب اضافه کنید .
بعد از مزه دار کردن گوشت شروع به سیخ کشیدن کباب بختیاری کنید.
به ترتیب 2 تکه از گوشت قرمز و 2 تکه از گوشت مرغ را به سیخ بکشید و این ترتیب را ادامه دهید.
منقل را آماده کرده سیخ ها را روی منقل قرار داده و شروع به باد زدن کنید.
ابتدا نیاز به آتش تند دارید تا روی کباب حالت برشتگی پیدا کند سپس حرارت ملایم تا گوشت ها مغز پخت شوند.
کباب بختیاری را مانند کباب کوبیده و جوجه کباب با ریحان و گوجه فرنگی تزئین کرده و نوش جان کنید.


در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزا پپرونی را آماده کرده ایم.
پیتزا پپرونی اصل از سوسیس پپرونی که خیلی خوشمزه و کمی تند است درست می شود.
اما در ایران پیتزا پپرونی را با سوسیس و کالباس معمولی درست می کنند و به میزان زیادی فلفل پودری قرمز بهش اضافه می کنند.

سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی :♥: 1 پیمانه
خمیر پیتزا :♥: 2 عدد
سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ :♥: 2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمهای رنگی :♥: 1 پیمانه
گوجه فرنگی :♥: 1 پیمانه
قارچ :♥: 1 پیمانه
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
پودر آویشن :♥: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا پپرونی خیلی خوشمزه و آسان در منزل همراه با قارچ

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پیتزا پپرونی به این صورت است که ابتدا باید
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
خمیر را داخل قالب مخصوص پیتزا پهن کنید، سپس با چنگال، چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
اگر خمیر را از بیرون می خرید باید طرفی از خمیر که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.
سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته کرده و نیمی از پنیر پیتزا را روی آن بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.
هرچه سسی که روی نان میریزید زیادتر باشد پیتزا خوشمزه تر میشود.
سپس سوسیس پپرونی را که خرد کرده روی پنیر پیتزا بچینید.
بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را روی پیتزا بریزید.
در آخر نمک، فلفل و آویشن و بقیه پنیر پیتزا را بریزید.
پیتزا را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود و پیتزا کاملاً بپزد.
وقتی پنیر پیتزا پف کرد و روی اون کمی برشته شد پیتزا پپرونی شما حاضر است.
پس از پخت، آن را برش دهید و سرو کنید.

در زمان تهیه هر نوع پیتزا از جمله پیتزا پپرونی توجه داشته باشید که دمای تمام مواد پیتزا یکسان باشد.
طرفی فلزی که پیتزا را درون آن درست می کنید حتما باید در یک سطح و کاملا تخت اشد وگرنه دور پیتزا خشک می شود و وسط آن شل می شود.

کشک و بادمجان نام یک خوراک ایرانی است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شده است.
این غذا معمولا همراه با نان خورده میشود.
بادمجان به علت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است
بادمجان برطرف کننده یبوست است .
بادمجان :◊: 6 عدد
پیاز :◊: 1 عدد
سیر :◊: 3 حبه
:◊: میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید. :◊:
بادمجانها را به صورت ورقههای نازک برش بزنید .روی بادمجونها نمک می پاشیم و میذاریم به مدت یک ساعت تو آبکش بمونن تا تلخیشون بره.
در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید، بعد با آب سرد میشوریمشون.
توی یه تابه کمی روغن میریزیم و با شعلۀ متوسط بادمجونها رو سرخ میکنیم. اونقدری که نرم بشه و از حالت خام در بیاد.
هنگامی که بادمجان ها سرخ شدند آن ها را با یک لیوان آب بپزید تا کاملا نرم شوند.
بعد از این که پختند آن ها را با گوشتکوب له میکنیم.
:◊: اینکار رو با گوشتکوب برقی و سایر دستگاهای مخلوط کن انجام ندین چون بادمجون زیادی خمیری میشه و بافتش رو از دست میده. :◊:
:◊: گیاه لاوندر یا اسطوخودوس یکی از خوشبو ترین گیاهان دارویی در جهان محسوب میشود . :◊:
:◊: در بیشتر نقاط دنیا به حالت خودرو میروید. :◊:
:◊: اسطوخودوس گلهای کوچک خوشهای آبی یا قرمز سیر تا بنفش دارد برگش شبیه برگ صعتر و از آن درازتر و باریکتر است. :◊:
:◊: دمنوش اسطوخودوس با عطر بی نظیر و آرام بخش خود، شما را آرام می کندسرعت فعالیت دستگاه عصبی را پایین می آورد و باعث آرامش فرد می شود. :◊:
:◊: این خاصیت به رفع اضطراب، بی خوابی، استرس و افسردگی کمک می کند. :◊:
:◊: یکی دیگر از کاربردهای سنتی دمنوش اسطوخودوس، درمان مشکلات گوارشی همچون معده ی عصبی و سوءهاضمه استماساژ روغن اسطوخودوس
به آرامش عضلات صاف روده کمک می کندروغن اسطوخودوس از تشکیل زخم معده جلوگیری می کند و گوارش را تسهیل می کند :◊:
:◊: نوشیدن چای لاوندر پیش از خواب به افرادی که دچار اختلال خواب هستند و شب ها چندین بار از خواب بیدار می شوند. :◊:
:◊: برای تهیه این چای کافی است یک قاشق چای خوری برگ خشک شده این گیاه را درون یک فنجان آب جوش بریزید و سر فنجان را با کمک نعلبکی ببندید تا در عرض 10 دقیقه دم بکشد. :◊: