تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه کوکوی مرغ پخته شده مجلسی و بسیار خوشمزه


طرزتهیه کوکوی مرغ پخته شده مجلسی و بسیار خوشمزه:

کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است

طرز تهیه کوکوی مرغ ,روش تهیه کوکوی مرغ پخته شده,کوکوی مرغ پخته شده

در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه کوکوی مرغ پخته شده را آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ:

سینه مرغ  :◊: یک عدد

تخم مرغ :◊: 3عدد

پیاز :◊: 1 عدد

روغن برای سرخ کردن :◊: مقداری

طرز تهیه کوکوی مرغ:

مرغ را با کمی آب و  پیازآب ‌پز کنید و پس از خنک شدن به کمک رنده ریز و یا غذاساز ریز خرد کنید.

:◊: یا مرغ را ریش ریش کنید :◊:

:◊: مرغ هرچی ریزتر بشه خوشمزه تر میشه. چون تخم مرغ ها به داخل بافت گوشت مرغ نفوذ میکنند و هم باعث میشه خوشمزه تر بشه. :◊:

پیاز های رنده شده ,نمک و فلفل و زردچوبه را هم به مرغ اضافه می کنیم.

تخم مرغ ها را هم بر روی مرغ ها بشکنید و خوب هم بزنید.

طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار خوشمزه با گوشت گوساله و گوشت مرغ

طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار خوشمزه با گوشت گوساله و مرغ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب بختیاری را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

کباب ، کباب بختیاری ، طرز تهیه کباب بختیاری ، kabab bakhtiari

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله و سینه مرغ استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری

فیله گوسفند یا گوساله :♥: نیم کیلو گرم

فیله مرغ :♥: نیم کیلو گرم

پیاز :♥: 2 عدد

روغن زیتون یا مایع :♥: 3 قاشق غذا خوری

ماست :♥: 3 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای سبز :♥: 1 عدد

آبلیموی تازه :♥: 3 قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق غذا پخوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم

کباب ، کباب بختیاری ، طرز تهیه کباب بختیاری ، kabab bakhtiari

طرز تهیه کباب بختیاری

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب بختیاری به این صورت است که ابتدا باید

فیله های مرغ و گوسفند را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

پیاز را خلالی خرد کنید سپس همراه با فلفل دلمه ای خرد شده ، زعفران ، ماست ، روغن و فلفل به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا گوشت کاملاً طعم دار و ترد شود.

  در حین خواباندن تکه های گوشت قرمز در مخلوط آب پیاز و زعفران نباید از نمک استفاده کرد چون باعث سفت شدن گوشت می شود.

آبلیمو و نمک را نیم ساعت قبل از پخت به مواد کباب اضافه کنید .

بعد از مزه دار کردن گوشت شروع به سیخ کشیدن کباب بختیاری کنید.

به ترتیب 2 تکه از گوشت قرمز و 2 تکه از گوشت مرغ را به سیخ بکشید و این ترتیب را ادامه دهید.

منقل را آماده کرده سیخ ها را روی منقل قرار داده و شروع به باد زدن کنید.

ابتدا نیاز به آتش تند دارید تا روی کباب حالت برشتگی پیدا کند سپس حرارت ملایم تا گوشت ها مغز پخت شوند.

کباب بختیاری را مانند کباب کوبیده و جوجه کباب با ریحان و گوجه فرنگی تزئین کرده و نوش جان کنید.

کباب ، کباب بختیاری ، طرز تهیه کباب بختیاری ، kabab bakhtiari

طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار خوشمزه با گوشت گوساله و مرغ

طرز تهیه پیتزا پپرونی خیلی خوشمزه و آسان در منزل همراه با قارچ

طرز تهیه پیتزا پپرونی خیلی خوشمزه و آسان در منزل همراه با قارچ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزا پپرونی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد

طرز تهیه پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی خوشمزه , pepperoni pizza

پیتزا پپرونی اصل از سوسیس پپرونی که خیلی خوشمزه و کمی تند است درست می شود.

 اما در ایران پیتزا پپرونی را با سوسیس و کالباس معمولی درست می کنند و به میزان زیادی فلفل پودری قرمز بهش اضافه می کنند.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی

سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی :♥: 1 پیمانه

 خمیر پیتزا  :♥: 2 عدد

سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ  :♥: 2 قاشق غذا ‌خوری

فلفل دلمه‌ای رنگی :♥: 1 پیمانه

گوجه فرنگی :♥: 1 پیمانه

قارچ  :♥: 1 پیمانه

پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم

پودر آویشن  :♥:  به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا پپرونی خیلی خوشمزه و آسان در منزل همراه با قارچ

طرز تهیه پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی خوشمزه , pepperoni pizza

طرز تهیه پیتزا پپرونی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پیتزا پپرونی به این صورت است که ابتدا باید

فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.

خمیر را داخل قالب مخصوص پیتزا پهن کنید، سپس با چنگال، چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.

  اگر خمیر را از بیرون می خرید باید طرفی از خمیر که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.

سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته کرده و نیمی از پنیر پیتزا را روی آن بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.

  هرچه سسی که روی نان میریزید زیادتر باشد پیتزا خوشمزه تر میشود.

سپس سوسیس پپرونی را که خرد کرده روی پنیر پیتزا بچینید.

بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را روی پیتزا بریزید.

در آخر نمک، فلفل و آویشن و بقیه پنیر پیتزا را بریزید.

پیتزا را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود و پیتزا کاملاً بپزد.

وقتی پنیر پیتزا پف کرد و روی اون کمی برشته شد پیتزا پپرونی شما حاضر است.

پس از پخت، آن را برش دهید و سرو کنید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی خوشمزه , pepperoni pizza

نکاتی در مورد تهیه پیتزا پپرونی :

در زمان تهیه هر نوع پیتزا از جمله پیتزا پپرونی توجه داشته باشید که دمای تمام مواد پیتزا یکسان باشد.

طرفی فلزی که پیتزا را درون آن درست می کنید حتما باید در یک سطح و کاملا تخت اشد وگرنه دور پیتزا خشک می شود و وسط آن شل می شود.

طرز تهیه پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی خوشمزه , pepperoni pizza

طرز تهیه پیتزا پپرونی خیلی خوشمزه و آسان در منزل همراه با قارچ

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و بسیار لذیذ

طرز تهیه کشک بادمجان سنتی :

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

آموزش آشپزی

کشک و بادمجان نام یک خوراک ایرانی است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شده است.

این غذا معمولا همراه با نان خورده می‌شود.

برخی از خواص بادمجان:


بادمجان به علت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است

بادمجان برطرف کننده یبوست است .

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:

بادمجان :◊: 6 عدد

پیاز :◊: 1 عدد

سیر :◊: 3 حبه

:◊: میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید. :◊:

طرز تهیه کشک بادمجان:

بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌‌های نازک برش بزنید .روی بادمجون‌ها نمک می‌ پاشیم و می‌ذاریم به مدت یک ساعت تو آبکش بمونن تا تلخی‌شون بره.

  در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید، بعد با آب سرد می‌شوریمشون.

توی یه تابه کمی روغن می‌ریزیم و با شعلۀ متوسط بادمجون‌ها رو سرخ می‌کنیم. اونقدری که نرم بشه و از حالت خام در بیاد.

هنگامی که بادمجان ها سرخ شدند آن ها را با یک لیوان آب بپزید تا کاملا نرم شوند.

بعد از این که پختند آن ها را با گوشت‌کوب له می‌کنیم.

:◊: اینکار رو با گوشت‌‎کوب برقی و سایر دستگاهای مخلوط کن انجام ندین چون بادمجون زیادی خمیری می‌شه و بافتش رو از دست می‌ده. :◊:

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس یا لاوندر یک داروی خواب آور طبیعی

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس یا لاوندر یک داروی خواب آور طبیعی:

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس,دمنوش اسطوخودوس,اسطوخودوس

آموزش آشپزی

 :◊: گیاه لاوندر یا اسطوخودوس یکی از خوشبو ترین گیاهان دارویی در جهان محسوب می‌شود . :◊:

 :◊: در بیشتر نقاط دنیا به حالت خودرو می‌روید. :◊: 

 :◊:   اسطوخودوس گل‌های کوچک خوشه‌ای آبی یا قرمز سیر تا بنفش دارد برگش شبیه برگ صعتر و از آن درازتر و باریکتر است. :◊: 

خواص دمنوش اسطوخودوس:


 :◊: دمنوش اسطوخودوس با عطر بی نظیر و آرام بخش خود، شما را آرام می کندسرعت فعالیت دستگاه عصبی را پایین می آورد و باعث آرامش فرد می شود. :◊: 

 :◊: این خاصیت به رفع اضطراب، بی خوابی، استرس و افسردگی کمک می کند. :◊: 

 :◊: یکی دیگر از کاربردهای سنتی دمنوش اسطوخودوس، درمان مشکلات گوارشی همچون معده ی عصبی و سوءهاضمه استماساژ روغن اسطوخودوس

به آرامش عضلات صاف روده کمک می کندروغن اسطوخودوس از تشکیل زخم معده جلوگیری می کند و گوارش را تسهیل می کند :◊:

 :◊: نوشیدن چای لاوندر پیش از خواب به افرادی که دچار اختلال خواب هستند و شب ها چندین بار از خواب بیدار می شوند. :◊: 

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس :


 :◊: برای تهیه این چای کافی است یک قاشق چای‌ خوری برگ خشک شده این گیاه را درون یک فنجان آب جوش بریزید و سر فنجان را با کمک نعلبکی ببندید تا در عرض 10 دقیقه دم بکشد. :◊: