در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه باقلاقاتوق را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

باقلا قاتوق نوعی خورش ایرانی است که در مناطق شمالی کشور به ویژه استان گیلان طبخ میشود.
این غذا از لوبیارشتی (پاچ باقلا)، شوید و تخم مرغ تهیه می شود و معمولاً با برنج خورده میشود.
پاچ باقلا که به آن باقلا رشتی می گویند از نظر ظاهری خیلی شبیه لوبیا سبز و لوبیا چیتی است.
فقط در استان سر سبز گیلان این باقلا در دو فصل بهار و پاییز بعمل می آید.

باقالی خشک کشاورزی (پاچ باقلا رشتی) :♥: 2 لیوان
تخم مرغ :♥: 2 عدد (یا به تعداد نفرات)
شوید خشک یا تازه :♥: 2 قاشق غذاخوری
سیر :♥: 4 حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان دلخواه

به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه باقلاقاتوق به این صورت است که ابتدا باید
باقالی خشک را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس کنید و 2 بار آب آن را تعویض کنید.
در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشک آن را حدود 10 تا 12 ساعت در آب خیس می کنیم.
سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید.
سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه بوی سیر بلند شد باقالی ها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود.
سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید.
اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده می کنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا خشک کنید.
بعد از کمی تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه را به باقلاقاتق اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم.
وقتی کاملا بخار جمع شد مقداری آب ولرم را به قابلمه اضافه کنید. آب باید تا 1 بند انگشت روی مواد را بگیرد.
در قابلمه را ببندید با حرارت ملایم و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید باقلاقاتوق بپزد و آب خورش کم شود .
پس از پختن باقلاها دو عدد تخم مرغ را داخل خورشت بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم مرغ ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد.
تخم مرغ ها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد.
سپس خورش باقلاقاتوق را در ظرف بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

این پلو بیشتر با غذاهای گوشتی مانند: خوراک ماهیچه، خوراک گردن، خوراک مرغ مجلسی و یا ماهی سرو میگردد.پ
از آن جایی که این غذای لذیذ و محبوب بسیار چرب و پر کالری میباشد، شوید با بالا بردن جریان خون به هضم راحت تر و آب کردن چربیها کمک خواهد کرد. و سنگینی باقلا و گوشت را جبران میکند.
ماهیچه گوسفند :◊: نیم کیلو گرم
:◊: بهتر است که با گوشت گوساله پخته شود :◊:
باقلا سبز :◊: 2 پیمانه
:◊: به ازای 2 پیمانه برنج از یک پیمانه باقلا استفاده می کنیم :◊:
پیاز :◊: 2 عدد
برنج :◊: 4 پیمانه
بارای تهیه این غذا اول برنج را ۲ ساعت قبل از پخت با مقداری آب و ۲ قاشق غذا خوری نمک بخیسانید .
باقالا ها را تمیز کنید و پوست آن را دور بریزید و لپه هایش را از هم جدا کنید
در قابلمه ای تا نصف آب بریزید، بعد از جوشیدن آب یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید و باقلای سبز تازه را به آب در حال جوش اضافه کنید و حدود 5 دقیقه پخت کنید.
باقالا نباید در این مرحله پخت کامل داشته باشد چون به همراه برنج نیز پخته میشود.
در این جا میخواهیم آموزش کیک مرغ را بدهیم:
سینه مرغ :◊: 1 عدد
تخم مرغ :◊: 3 عدد
:◊: تخم مرغ ها باید آب پز باشند :◊:
خیار شور :◊: 5 عدد
جعفری خرد شده :◊: 2 قاشق غذا خوری
پیازچه :◊: 3 عدد
نان تست :◊: 1 بسته
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد

این پیتزا رو به افتخار ملکه مارگریتا پختن و به همین دلیل اسمش رو بر روی این پیتزا قرار دادند.
بر طبق یکی از افسانه های معاصر ، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال 1889 اختراع شد.
به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درخواست داده شد .
از میان سه نوع پیتزای تهیه شده ، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا : قرمز (گوجه)، سبز (ریحان)، سفید (موزارلا) تهیه شده بود را شدیدا ترجیح داد .
ظاهرا این نوع پیتزا پس از ملکه تحت عنوان " پیتزا مارگاریتا " نام گذاری شد .

خمیر پیتزا :♥: به تعداد لازم
ریحان تازه :♥: 2 قاشق سوپخوری
سیر :♥: 2 حبه
گوجه فرنگی :♥: 3 عدد
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
روغن زیتون :♥: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و آویشن :♥: به مقدار لازم

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به این صورت است که ابتدا
ریحان ها را خوب بشویید.بعد از این که آب ریحان ها رفت آن ها را ریز و ساطوری کنید.
سیر ها را هم ریز خرد کنید.
گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کنید و در تابه ای بریزید .
یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید و اجازه دهید گوجه ها با حرارت ملایم نرم شوند.
بعد نمک و فلفل و سیر را به گوجه اضافه کنید.
مخلوط سیر و گوجه را از صافی رد کنید تا پوست گوجه وارد پیتزایتان نشود.
خمیر رو پهن میکنیم کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم بعد سس گوجه رو روی خمیر می ریزیم و بعد ریحان های خرد شده را می ریزیم.
کمی پودر آویشن روی پیتزا بریزید.
سپس پنیر پیتزا ها را روی مواد می ریزیم.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل روشن کنید تا گرم شود.
پیتزا را به مدت نیم ساعت درون فر طبقه وسط قرار می دهیم تا روی پنیر طلایی شود.
سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و نوش جان کنید.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورشت کرفس را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد
خورشت کرفس یکی از خورشهای اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه میشود.
برای جا افتادن خورش کرفس زمان نسبتا زیادی لازم است.

سبزی خورش ( کرفس، نعناع، جعفری) :♥: 300 گرم
گوشت خورشتی :♥: 300 گرم
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
رب گوجه فرنگی :♥: 1 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی :♥: 3 عدد
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
برای سبزی خورشت کرفس باید به اندازه ی نصف برگ های کرفسمان ، جعفری استفاده کنیم و به اندازه ی نصف جعفری هم ، نعنا استفاده کنیم.
نعنا را نباید زیاد بریزید چون خورشت تلخ می شود.

به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه خورشت کرفس به این صورت است که ابتدا باید
ساقه های کرفس را تمیز کنید و ساقه های لوله ای و نازک و تو خالی آن را جدا کنید.
ساقه های نعلی شکل پایین آن را بشویید و بعد یک دست و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.
برای لعاب دارشدن خورشت، چند تا از لوله های توخالی کرفس را هم با سبزی آن مخلوط می کنیم و با سبزی خرد کنی خردشان می کنیم.
باید از سبزی قورمه کمی درشت تر باشد.
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا نرم و طلایی شوند.
گوشت خرد شده را به همراه زردچوبه و فلفل و 2 حبه سیر به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و سرخ شد رب گوجهفرنگی و کرفسهای خرد شده را اضافه کنید.
سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.
گوشت که نیم پز شد، حبه سیر ها را در می آوریم و نمک و لیمو ها را به خورشت اضافه می کنیم.
لیمو ها را سوراخ کنید و 1 ساعت در آب سرد بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود.
پس از پختن گوشت میتوانید سبزیهای سرخ شده را اضافه کنید.
بگذارید خورشتتان 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد و روغن بندازد.

طبع کرفس گرم و خشک است.
برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A است و ساقه ی آن منبع ویتامین های B6 ,B2 ،B1، ویتامین C و
همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر،سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروری است.
:◊: کرفس سرشار از املاح و ویتامین :◊:
:◊: کرفس ؛ سرشار از ویتامین ث :◊:
:◊: کرفس ؛ داروی ضدپیری :◊:
:◊: کرفس ، مقابله کننده با اثرات بد سیگار :◊:
:◊: مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو نیز می باشد :◊:
مصرف روزانه ی آب کرفس به مدت یک هفته، تاثیر فوق العاده ای روی پایین آوردن فشارخون خواهد داشت.
جالب این که در موقع مصرف مداوم آب کرفس فشار خون در حد طبیعی باقی می ماند و بیشتر از آن کاهش نمی یابد که خود یکی از شگفتی های طبیعت این سبزی است.
کرفس دارای ترکیباتی است که از پخش سلول های سرطانی پیشگیری می کند و رشد سلول های تومور را متوقف می کند.
کرفس به دلیل مواد معدنی منیزیم و پتاسیم برای آرامش اعصاب و بیماری های روحی مفید است.
یک وعده غذا ی کرفس دار بوی بد دهان را از بین می برد.
استفاده از کرفس چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع است. زیرا موجب سقط جنین شود.
کسانی که مبتلا به صرع هستند نباید کرفس مصرف کنند.
کسانی که دچار اسهال هستند باید از خوردن کرفس خودداری کنند.
همچنین دمنوش کرفس خواص بسیار زیادی برای لاغری دارد.
