در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش مسما بادمجان را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد
:♦: مسما بادمجان یکی از غذاهای محلی شمالی است که برای درست کردن این غذا از گوشت مرغ استفاده میشود :♦:
خورش مسما بادمجان معمولاً با قیمه بادمجان و حتی خورش بادمجان اشتباه گرفته می شود.
در قیمه بادمجان، به جای سیبزمینی سرخشده، بادمجان سرخشده گذاشته میشود و فقط از گوشت خورشی و بادمجان تهیه شده است.
ولی مسما بادمجان، خورشی است که در آن گوشت مرغ سرخشده و بادمجان سرخشده و گوجهفرنگی وجود دارد.
بادمجان :♥: 1 کیلو گرم
مرغ :♥: 1 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
روغن مایع :♥: 1 لیوان
رب گوجه فرنگی :♥: 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی :♥: 3 عدد
غوره :♥: 1 لیوان
پودر کاری :♥: به مقدار لازم
دارچین :♥: به میزان دلخواه
نمک، زردچوبه و زعفران :♥: به میزان دلخواه
آب :♥: 2 لیوان
به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش مسما بادمجان به این صورت است که ابتدا باید
بادمجان ها را پوست بگیرید و آن ها را نیم ساعت در آب نمک قرار دهید.
بعد از اینکه آن ها را از آب نمک بیرون آوردید در آبکش قرار دهید تا خشک شوند و روغن کمتری مصرف کنند.
پس از خشک کردن درون روغن داغ سرخ کنید.
قرار دادن بادمجان ها در آب نمک به خاطر گرفتن تلخی بادمجان هاست.
مرغ را به قطعات متوسط خرد کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف مرغ طلایی شود.
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.
بعد از این که پیاز ها سرخ شدند ادویه ها را به پیاز اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم.
رب گوجه را هم در تابه می ریزیم تا با روغن سرخ شود و رنگ باز کند.
روی همه ی مواد 2 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم نیم ساعت پخته شود و جا بیفتد.
هنگامی که مرغ ها پخته شدند بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی و غوره ها را به خورشت اضافه می کنیم.
بعد از این که بادمجان ها کمی نرم شدند خورشت مسما بادمجان شما حاضر است.
:♥: به این خورش سرکه و آبلیمو به عنوان چاشنی اضافه نکنید چون طعم خیلی بدی به غذا می دهد :♥:
:♥: چاشنی مسما بادمجان فقط غوره است و هر چه غورهها درشتتر باشند، بهتر است :♥:
:♥: هرگز در مسما بادمجان، گوشت قرمز نریزید :♥:
:♥: برای اینکه گوجهفرنگیها بافت خود را از دست ندهند، آنها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و در 10 دقیقه پایانی به غذا بیفزایید :♥:
:♥: بادمجان هایی که پوست تیره تری دارند، معمولا نسبت به بقیه شیرین تر هستند :♥:
:♥: سر بادمجان هر چه کشیده تر باشد، نشان از شیرین بودن آن دارد :♥:

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه حلیم بادمجان را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
حلیم بادمجان غذایی است ایرانی و از غذاهای سنتی کرمان، شیراز و اصفهان است که با استفاده از بادمجان و گوشت پخته شده و با کشک خورده میشود.
گوشت و بادمجان طبعی سرد دارند و همراه این غذا نباید از ماست استفاده کنید.
اگر با خوردن این غذا احساس سردی کردید، بهترین راه حل، نوشیدن شربت سکنجبین بعد از این غذاست که خاصیتترین نوشیدنی سنتی ایران است.

بادمجان :♥: 2 کیلوگرم
برنج :♥: 2 پیمانه
گوشت سردست یا گردن :♥: 500 گرم
کشک :♥: 1 پیمانه
پیاز :♥: 2 عدد
سیر رنده شده :♥: 2 حبه
نعناع خشک :♥: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین :♥: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه حلیم بادمجان به این صورت است که ابتدا باید
برنج را از قبل کمی بخیسانید و قبل از شروع کار بگذارید با آب بپزد.
اجازه دهید تا آب برنج کاملا تمام شود و غلیظ شود درست مانند زمانی که برای شله زرد ، برنج تهیه میکنید.
زمانیکه برنج شروع به جوشیدن میکند به هیچ عنوان برنج را تا زمان پخت کامل هم نزنید چون باعث خواهد شد برنج ته بگیرد و تا پایان پخت مجبور میشوید مرتب آن را هم بزنید.
گوشت را به همراه 1 عدد پیاز پوست کنده و چهار قاچ شده و ادویهجات به صورت جداگانه بپزید و در مرحله آخر نمک را اضافه کنید.
پس از پخت گوشت آن را از قابلمه خارج کرده و آن را با دست ریش ریش کنید.
این روش برای گوشت بهتر است نسبت به آنکه با گوشکوب له شود.
آب گوشت را صاف کنید ولی دور نریزید و آن را برای ادامه کار نگه دارید.
بادمجانها را پوست کنده، ورقه کنید و نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود و در هنگام پخت روغن کمتری نیاز داشته باشد.
تمام بادمجانها را با هم مخلوط کرده و با گوشکوب حسابی له کنید و کنار قرار دهید.
گوشت ریش ریش شده و بادمجان سرخ شده را به برنج اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مواد باید کمی سفت باشد. اگر برنج آب داشته باشد بعد از اضافه کردن مواد هر چقدر روی حرارت بماند آبش خشک نمیشود.
اگر مواد تان خیلی سفت بود نصف پیمانه از آب گوشت را به حلیم اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بماند تا جا بیفتد.
در آخر پخت کشک را با مقداری آب مخلوط کرده و به حلیم اضافه کنید.
بعد از اضافهکردن کشک نباید حلیم زیاد بجوشد چرا که باعث تهگرفتن و ترششدن حلیم خواهد شد.
در ماهی تابه ای روغن را داغ می کنیم و 1 عدد پیاز خرد شده را درون آن می ریزیم تا سرخ و طلایی شود.
پیاز را از روغن در می آوریم و در آبکش میریزیم تا روغن آن ها بیرون بریزد و هم پیاز داغ خشک شود و مناسب تزئین شود.
درون روغن نعناع هم تفت می دهیم تا نعناع داغ حاضر شود.
بعد از کشیدن حلیم بادمجون با پیاز و نعنا داغ و کشک آن را تزئین می کنیم.
− بعضی ها حلیم بادمجان را با عدس یا لوبیا سفید درست میکنند اما رنگ حلیم بادمجان با عدس تیره میشود و با لوبیا هم طعم چندان خوبی نخواهد داشت اما با برنج هم خوشمزه تر است هم رنگ خوبی دارد.
− در طبخ حلیم بادمجان میتوان از گوشت بوقلمون و مرغ هم استفاده کرد ولی گوشت گوسفند باعث کشدار شدن حلیم بادمجان میشود.
− اگر از چوب دارچین استفاده میکنید پس از پخت گوشت آن را خارج کنید.
− حلیم باید زیاد روی حرارت بماند تا حلیم خوبی شود.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه سالاد ماکارونی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع سالاد در سایت انسان شاد
شما می توانید از سالاد ماکارونی به عنوان یک غذای کامل و مقوی استفاه کنید.

ماکارونی فرم دار :♥: 1 بسته
کالباس :♥: 1 پیمانه
خیارشور :♥: 1 پیمانه
تخم مرغ آب پز شده :♥: 3 عدد
سس مایونز :♥: به مقدار دلخواه
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلقل سیاه :♥: به مقدار لازم
زیتون بدون هسته :♥: به دلخواه
نخود فرنگی پخته شده :♥: نصف پیمانه

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سالاد ماکارونی به این صورت است که ابتدا باید
در یک ظرف آب را به جوش بیاوریم و در آب در حال جوش مقداری روغن مایع و نمک بریزیم.
ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند.
بعد از اینکه ماکارونی های شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.
بر روی آن ها کمی آب سرد بریزید.
ماکارونی نباید له شود چون شکل خود را از دست خواهد داد.
همه مواد را کاملا ریز خرد کنید و در ظرفی بریزد بعد ماکارونی های آبکش شده را روی آن ها بریزید و مخلوط کنید.
در کاسه دیگری سس مایونز را به همراه نمک و فلفل و آبلیمو بریزید و با چنگال هم بزنید.
سپس سس مایونز را بر روی سالاد ماکارونی بریزید.
میتوانید درون سس مایونز کمی آویشن هم بریزید.
هرگز به مواد که گرم یا داغ هستند سس اضافه نکنید زیرا میزان سسی که باید استفاده کنید دو برابر خواهد شد و
مواد نیز به خوبی با سس آغشته نخواهند شد.
پس بهتر است تا سرد شدن ماکارونی صبر کنید.
پس از اینکه تمام مواد با سس مخلوط شد، مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و روی ظرف را سلفون بکشید و تا زمان خوردن، در یخچال بگذارید.
میتوانید به جای کالباس از سینه مرغ پخته شده هم در تهیه سالاد ماکارونی استفاده کنید.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه خورش آلو اسفناج را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج بسیار خوشمزه و عالی
خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورش است که از گوشت قرمز (گوشت ماهیچه یا مغز ران) ، پیاز داغ، روغن، اسفناج، آلو بخارا، آبلیمو، شکر و نمک و فلفل تهیه میشود.
اسفناج یکی از بهترین سبزیجاتی هست که برای کم خونی بسیار مفید و مقویست.
اسفناج موجب تقویت چشم افزایش بینایی در افراد میشود.
اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری میتواند مانع از پرخوری شود.
پس از این مواد پر خاصیت دوری نکنید و تا موقع ایکه فصلش هست به حد متعادل مصرف کنید.
آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج بسیار خوشمزه و عالی
برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد است.
سبزی اسفناج :◊: یک کیلو گرم
گوشت خورشتی :◊: نیم کیلو گرم
آلو خورشتی :◊: برای هر نفر دو عدد.
:◊: آلوها را قبل از اضافه کردن به خورشت نیم ساعت درون آب خیس دهید. :◊:
پیاز :◊: یک عدد
سیر :◊: 1 عدد
نمک فلفل زردچوبه :◊: به مقدار لازم
آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج بسیار خوشمزه و عالی
اگر گوشت گوسفندی باشه که قلم هم داشته باشه در نهایت خوشرش لذیذ تر خواهد شد
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا باید
اسفناجها را پاک کنید و تمیز بشورید و بگذارید آبشان خشک شود.
سپس آن ها را ریز خرد کنید. و با یک فنجان روغن کاملاً سرخ شان میکنیم.
:◊:سرخ کردن بیش از حد اسفناج ها باعث ازبین رفتن خواص اسفناج و تلخی آن میشود. :◊:
پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم تا پیاز داغ طلایی و برشته به دست آوریم.
گوشت ، نمک و فلفل را اضافه کرده ، تفت میدهیم. بعد چند لیوان آب بریزید تا گوشت بپزد شود.
هنگامی که گوشت نیم پز شد اسفناج های سرخ شده را درون قابلمه گوشت میریزیم.
اجازه دهید خورشت آلو اسفناج حدود 3 ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) .
آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج بسیار خوشمزه و عالی
20 دقیقه قبل از سرو کردن خورشت آلو اسفناج ، آلو ها را داخل خورشت بندازید تا آلو ها له نشود و باعث بد شکل شدن خورشت نشود.
:◊: این مواد برای تهیه دو پیتزا متوسط است :◊:
در تابه ای روغن بریزید و گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل و آویشن در آن بریزید و خوب تفت دهید.
تا رنگ گوشت عوض شود و پخته شود.
سوسیس را حلقه ای خرد کنید.