در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب برگ را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
کباب برگ یکی از کبابهای معروف ایرانی است.
کباب برگ و کباب سلطانی به دلیل برشهای گوشت که پهن و بزرگ میباشند به این نام معروفند.
گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیازخلال شده، گرد انجیر کال به مدت کم (بسته به میزان انجیر) یا در ماست و نمک میخوابانند.
بهترین چلوکباب برگ ایران در شهرهای تبریز، مشهد و تهران و اصفهان عرضه میشود.
گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله :♥: 1 کیلو گرم
پیاز :♥: 2 عدد
روغن زیتون یا روغن مایع :♥: 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند و یا مغز ران گوساله تهیه میکنند، معمولاً کباب برگ با چلو خورده میشود.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب برگ به این صورت است که ابتدا باید
گوشت را تمیز بشورید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود.
بهترین پهنا و ضخامت برای کباب برگ 4 انگشت یا نیم سانتی متر است.
پیاز را رنده کنید و داخل کاسه ای بریزید ، روغن مایع و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید.
نمک را در این مرحله نباید اضافه کرد چون باعث میشود کباب برگ شما سفت شود.
سپس گوشت کوبیده شده را در این مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار و نرم شود.
در ظرف را قرار دهید و ظرف را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این که گوشت ها مزه دار شدند آن ها را از ظرف بیرون بیاورید و شروع به سیخ زدن کباب کنید.
گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند سپس سیخ را آرام آرام از زیر دست تان وارد گوشت کنید.
سیخ را روی حرارت ذغال قرار دهید و این طرف و آن طرف کنید تا گوشت کباب شود.
کباب برگ را همراه با گوجه کباب شده ، برنج ، لیمو ترش و جعفری سرو کنید.
تکه های گوشت باید پس از سیخ کشیدن به هم چسبیده باشند.
در صورتی که کباب برگ نرم تری میخواهید میتوانید 1 قاشق چایخوری کیوی رنده شده به مواد اضافه کنید.
بهترین آتش برای کباب ذغال است.
می توانید زمانی که گوشت را به سیخ میکشید مقداری دنبه لابه لای گوشت بگذارید تا کباب چرب تری داشته باشید
کباب برگ نباید خشک باشد و کمی آبدار بودن کباب مزه ی خاصی به آن خواهد داد.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کباب کوبیده را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
کباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است و جزء محبوبترین کباب هاست که با گوشت گوسفند و مقداری چربی است تهیه می شود.
ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزهای به آن میدهد.
معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده میشود. در کنار این غذا معمولاً از پیاز خام و ریحان استفاده میشود.

گوشت چرخ کرده :♥: 1 کیلوگرم
پیاز رنده شده :♥: 1 عدد
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
با این مقدار موادی که گفته شد می توانید 12 سیخ کباب تهیه کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب کوبیده به این صورت است که ابتدا باید
گوشت را 2 بار چرخ کنید سپس گوشت را در کاسهای بریزید و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز روی گوشت رنده کنید.
حتما پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.
زعفران ساییده شده را نیز در کمی آبجوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دستتان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند.
چسبندگی گوشت باعث میشود کباب در هنگام پخت باز نشود.
مایه خوب ورز دادهشده را داخل ظرفی در بسته بگذارید و به مدت دو سه ساعت در یخچال بگذارید.
گوشت کباب را از یخچال بیرون آورده و به دوازده قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را در دست کمی ورز داده و به شکل یک بیضی کشیده درآورید.
ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دستتان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دستتان را در آب خیس کرده،
یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛
همانطور که مواد در دست راستتان قرار دارد،مایه را روی سیخ بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ کنید.
بعد از سیخ زدن کباب دوباره دست تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند.
حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید.
کبابپز را آماده کنید. سیخها را با فاصله چند سانتیمتر (نه خیلی نزدیک به آتش) روی منقل بگذارید.
دائم سیخها را جابه جا کنید تا همه طرف کباب خوب بپزد و گوشت خودش را بگیرد.وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.
کباب نباید زیاد برشته وخشک شود.
:♥: برای هر یک کیلوگرم گوشت 1 عدد باید پیاز استفاده کنید :♥:
:♥: گوشت کباب کوبیده نه باید خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک. معمولا از گوشت گوسفند استفاده میشود یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله.
اگر میخواهید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، دوسوم آن گوسفند باشد و یک سوم گوشت گوساله :♥:
:♥: پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمتهای خیلی
چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده و سلامتی شما مناسب نیست :♥:
:♥: روش سنتی تهیه کباب کوبیده استفاده از گوشت گوسفند خالص است. چون کباب لذیذ تر و نرم تر میشود :♥:
:♥: مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن کباب از سیخ در
هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند. :♥:
:♥: آتش زغال نباید خیلی شعله دار باشد، بهتر است آتش فروکش کرده باشد و فقط زغالها قرمز و گداخته باشند :♥:
:♥: بهتر است بعد از به سیخ زدن کبابها، آنها را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب به سیخ بچسبد :♥:
آرد سفید :◊: نصف لیوان
نشاسته :◊: نصف لیوان
تخم مرغ :◊: 3 عدد
نشاسته را داخل ظرفی بریزید، سپس آرام آرام گلاب را به نشاسته اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.
سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
آرد را الک کنید و به مخلوط نشاسته اضافه کنید.
مایه را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
بادمجان :◊: 5 عدد
گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم
پیاز :◊: 2 عدد
روغن برای سرخ کردن :◊: به میزان لازم
گوجه فرنگی :◊: 3 عدد
اول بادمجان ها رو پوست بگیرید و به صورت نازک برش دهید.
1 ساعت در نمک یا آب نمک بخوابونید تا تلخیش بره و در حال سرخ کردنروغن کمتری جذب کنه.
بعد از این مدت بادمجانها رو در روغن سرخ کنید.
یکی از پیازها رو رنده کنید و به گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه کنید.
برنج :◊: 3 پیمانه
عدس :◊: 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم
پیاز 2 :◊: عدد
کشمش :◊: 1 لیوان
برنج را از قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید، سپس با چند لیوان آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
هنگامی که برنج در آب جوشید آن را با آب ولرم آب کشی کنید.
عدس ها را بشورید و حدود 2 ساعت در آب خیس کنید.عدس را در آب میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد.