تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی به روش رستورانی خیلی خوشمزه و عالی

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی به روش رستورانی خیلی خوشمزه و عالی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب برگ را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

طرز تهیه کباب برگ ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، کباب کوبیده

کباب برگ یکی از کباب‌های معروف ایرانی است.

  کباب برگ و کباب سلطانی به دلیل برش‌های گوشت که پهن و بزرگ می‌باشند به این نام معروفند.

گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیازخلال شده، گرد انجیر کال به مدت کم (بسته به میزان انجیر) یا در ماست و نمک می‌خوابانند.

 بهترین چلوکباب‌ برگ ایران در شهرهای تبریز، مشهد و تهران و اصفهان عرضه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب برگ

گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله :♥: 1 کیلو گرم

پیاز :♥: 2 عدد

روغن زیتون یا روغن مایع :♥: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه کباب برگ ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، کباب کوبیده

 کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند و یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند، معمولاً کباب برگ با چلو خورده می‌شود.

طرز تهیه کباب برگ

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب برگ به این صورت است که ابتدا باید

گوشت را تمیز بشورید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود.

بهترین پهنا و ضخامت برای کباب برگ 4 انگشت یا نیم سانتی متر است.

پیاز را رنده کنید و داخل کاسه ای بریزید ، روغن مایع و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید.

نمک را در این مرحله نباید اضافه کرد چون باعث میشود کباب برگ شما سفت شود.

 سپس گوشت کوبیده شده را در این مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار و نرم شود.

در ظرف را قرار دهید و ظرف را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این که گوشت ها مزه دار شدند آن ها را از ظرف بیرون بیاورید و شروع به سیخ زدن کباب کنید.

گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند سپس سیخ را آرام آرام از زیر دست تان وارد گوشت کنید.

سیخ را روی حرارت ذغال قرار دهید و این طرف و آن طرف کنید تا گوشت کباب شود.

کباب برگ را همراه با گوجه کباب شده ، برنج ، لیمو ترش و جعفری سرو کنید.

طرز تهیه کباب برگ ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، کباب کوبیده

نکاتی در تهیه کباب برگ :

تکه های گوشت باید پس از سیخ کشیدن به هم چسبیده باشند.

در صورتی که کباب برگ نرم تری میخواهید میتوانید 1 قاشق چایخوری کیوی رنده شده به مواد اضافه کنید.

بهترین آتش برای کباب ذغال است.

می توانید زمانی که گوشت را به سیخ میکشید مقداری دنبه لابه لای گوشت بگذارید تا کباب چرب تری داشته باشید

کباب برگ نباید خشک باشد و کمی آبدار بودن کباب مزه ی خاصی به آن خواهد داد.

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی به روش رستورانی خیلی خوشمزه و عالی

طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص و مجلسی خوشمزه در منزل همراه با نکات پخت کباب

طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص و بسیار خوشمزه در منزل همراه با نکات پخت کباب

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کباب کوبیده را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

طرز تهیه کباب کوبیده ، روش پخت کباب کوبیده ، کباب کوبیده ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، Kabab koobideh

 کباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است و جزء محبوبترین کباب هاست که با گوشت گوسفند و مقداری چربی است تهیه می شود.

 ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزه‌ای به آن می‌دهد.

معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده می‌شود. در کنار این غذا معمولاً از پیاز خام و ریحان استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده

گوشت چرخ کرده :♥: 1 کیلوگرم

پیاز رنده شده  :♥: 1 عدد

زعفران دم کرده  :♥: 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده ، روش پخت کباب کوبیده ، کباب کوبیده ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، Kabab koobideh

با این مقدار موادی که گفته شد می توانید 12 سیخ کباب تهیه کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب کوبیده به این صورت است که ابتدا باید

گوشت را 2 بار چرخ کنید سپس گوشت را در کاسه‌ای بریزید و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز روی گوشت رنده کنید.

حتما پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.

زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند.

چسبندگی گوشت باعث میشود کباب در هنگام پخت باز نشود.

طرز تهیه کباب کوبیده ، روش پخت کباب کوبیده ، کباب کوبیده ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، Kabab koobideh

مایه خوب ورز داده‌شده را داخل ظرفی در بسته بگذارید و  به مدت دو سه ساعت در یخچال بگذارید.

گوشت کباب را از یخچال بیرون آورده و به دوازده قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را در دست کمی ورز داده و به شکل یک بیضی کشیده درآورید.

ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست‌تان را در آب خیس کرده،

یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛

همانطور که مواد در دست راست‌تان قرار دارد،مایه را روی سیخ بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ کنید.

حتما باید سیخ را کمی خیس کنید.

بعد از سیخ زدن کباب دوباره دست‌ تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند.

حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید.

طرز تهیه کباب کوبیده ، روش پخت کباب کوبیده ، کباب کوبیده ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، Kabab koobideh

کباب‌پز را آماده کنید. سیخ‌ها را با فاصله چند سانتی‌متر (نه خیلی نزدیک به آتش) روی منقل بگذارید.

دائم سیخ‌ها را جابه جا کنید تا همه طرف کباب خوب بپزد و گوشت خودش را بگیرد.وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

کباب نباید زیاد برشته وخشک شود.

طرز تهیه کباب کوبیده ، روش پخت کباب کوبیده ، کباب کوبیده ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، Kabab koobideh

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده

  :♥: برای هر یک کیلوگرم گوشت 1 عدد باید پیاز استفاده کنید  :♥:

  :♥: گوشت کباب کوبیده نه باید خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک. معمولا از گوشت گوسفند استفاده می‌شود یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله.

 اگر می‌خواهید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، دوسوم آن گوسفند باشد و یک‌ سوم گوشت گوساله :♥:

  :♥: پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به ‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی

چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده و سلامتی شما مناسب نیست  :♥:

  :♥: روش سنتی تهیه کباب کوبیده استفاده از گوشت گوسفند خالص است. چون کباب لذیذ تر و نرم تر میشود   :♥:

  :♥: مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن کباب از سیخ در

هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند.  :♥:

  :♥: آتش زغال نباید خیلی شعله‌ دار باشد، بهتر است آتش فروکش کرده باشد و فقط زغال‌ها قرمز و گداخته باشند  :♥:

  :♥: بهتر است بعد از به سیخ زدن کباب‌ها، آنها را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب به سیخ بچسبد  :♥:

طرز تهیه کباب کوبیده ، روش پخت کباب کوبیده ، کباب کوبیده ، کباب برگ ، کباب سلطانی ، Kabab koobideh

طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص و بسیار خوشمزه در منزل همراه با نکات پخت کباب

آموزش و طرز تهیه نان پنجره ای خوشمزه همراه با گلاب

طرز تهیه نان پنجره ای:

طرز تهیه نان پنجره ای,روش پخت نان پنجره ای,نان پنجره ای

آموزش آشپزی

مواد لازم برای نان پنجره ای:

آرد سفید :◊: نصف لیوان

نشاسته :◊: نصف لیوان

تخم مرغ :◊: 3 عدد

طرز تهیه نان پنجره ای:

 نشاسته را داخل ظرفی بریزید، سپس آرام آرام گلاب را به نشاسته اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.

سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

آرد را الک کنید و به مخلوط نشاسته اضافه کنید.

مایه را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

آموزش و طرز درست کردن بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری

طرز تهیه کردن بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری

طرز تهیه بقچه بادمجان,روش پخت بقچه بادمجان,بقچه بادمجان

آموزش آشپزی

مواد لازم برای بقچه بادمجان:

بادمجان :◊: 5 عدد

گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم

پیاز :◊: 2 عدد

روغن برای سرخ کردن :◊:   به میزان لازم

گوجه فرنگی :◊: 3 عدد

طرز تهیه بقچه بادمجان:

اول بادمجان ها رو پوست بگیرید و به صورت نازک برش دهید.

 1 ساعت در نمک یا آب نمک بخوابونید تا تلخیش بره و در حال سرخ کردنروغن کمتری جذب کنه.

بعد از این مدت بادمجانها رو در روغن سرخ کنید.

یکی از پیازها رو رنده کنید و به گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه عدس پلو خوشمزه با گوشت برای 4 نفر

طرز تهیه عدس پلو خوشمزه با گوشت برای 4 نفر

طرز تهیه عدس پلو,روش پخت عدس پلو,عدس پلو

آموزش آشپزی

مواد لازم برای عدس پلو:

برنج :◊: 3 پیمانه

عدس :◊: 1 پیمانه

گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم

پیاز 2 :◊: عدد

کشمش :◊: 1 لیوان

طرز تهیه عدس پلو:

برنج را از قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید، سپس با چند لیوان آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

هنگامی که برنج در آب جوشید آن را با آب ولرم آب کشی کنید.

عدس ها را بشورید و حدود 2 ساعت در آب خیس کنید.عدس را در آب میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد.