در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آش جو را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع آش و سوپ در سایت انسان شاد
آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان
این آش از خوشمزه ترین و راحت ترین آش های سنتی ایران می باشد
جو :◊: یک پیمانه
لوبیاچیتی:◊: یک چهارم پیمانه
نخود:◊: یک چهارم پیمانه
عدس :◊: یک چهارم پیمانه
پیاز :◊: دو عدد
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید):◊: نیم کیلو
آرد برنج:◊: دو قاشق
کشک:◊: یک لیوان
نعناء خشک:◊: دو قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه:◊: به میزان دلخواه
آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان
در صورت امکان حتما از یک شب قبل حبوبات آش را درون آب بخیسانید
به نقل از انسان شاد برای تهیه آش جو
ابتدا باید همه ی حبوبات را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.
اگر زمان خیس کردن آن ها را ندارید مدت زمان کوتاهی در کمی آب جوش آن ها را بریزید.
جو ,لوبیا ,عدس ,نخود را در قابلمه ای بریزید.
بر روی آن ها آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید و حدود 4 یا 5 ساعت بپزد.
البته باید را کمی دیر تر در قابلمه ریخت چون اگر عدس لعاب بندازد نخود ها دیر پز میشوند.
آرد برنج را در یک لیوان بریزید و آب سرد به آن اضافه کرده، هم بزنید و آن را کم کم به آش جو اضافه کنید.
سبزی آش را پاک کنید و خوب بشورید و ان ها را خیلی ریز خرد کنید.
آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان
این آش خوشمزه را می توانید برای بعد از ظهرهای بهاری و تابستانی در بیرون منزل تهیه و میل کنید
سبزی ها را به آش در حال پخت اضافه کنید و بگذارید آش جو یک ساعت دیگر جا بیفتد . هر چند وقت یه بار هم مواد را هم می زنم تا آش ته نگیرد.
پیازها رو نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با روغن سرخ کنید.هنگامی که پیاز ها سرخ و
طلایی شدن آن ها را از روغن بیرون بیاورید تا هم روغن اضافی آن ها خارج شود هم پیاز داغ خشک و برشته شود.
یک از عدد از پیاز ها رو هم در آش خرد میکنیم.
در ماهیتابه ای که پیاز هارو سرخ کردیم نعناع خشک را با زرد چوبه تفت می دهیم تا نعناع داغ حاضر شود.
وقتی آش جا افتاد یک لیوان کشک رو داخل آش می ریزم و هم می زنم.بعد نمک آش را میریزیم.
آش جو شما حاضر است .می توانید حالا در ظرفی مناسب بکشید و با پیاز داغ و نعناع داغ آن را تزئین کنید.
انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه این آش خوشمزه برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن در کنار دوستان و خانواده ببرید
کلم قرمز خرد شده :◊: 1 لیوان
کلم برگ سفید :◊: 2 لیوان
کالباس :◊: 200 گرم
قارچ :◊: 5 عدد
نخودفرنگی :◊: نصف لیوان
ذرت :◊: نصف لیوان
کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید.آن ها را در آب بخیسانید و بعد از نیم ساعت آبکشی کنید.
بگذارید کاملا خشک شوند.
ذرت ها و نخود فرنگی را در مقداری آب بپزید.
قارچ ها را هم بشورید و ریز خرد کنید.کالباس و خیارشور را هم ریز خرد کنید.
آلبالو یکی از میوههای فصل تابستان است که هم تازه خورده میشود و هم از آن در تهیه انواع دسرها، شربت و شیرینیها و غذاها استفاده میکنند .
غنی از ویتامینها بهخصوص ویتامین C، انواع آنتیاکسیدان، منیزیم، پتاسیم و مس است.
برنج :◊: 4 پیمانه
آلبالو :◊: نیم کیلوگرم
شکر :◊: نیم کیلوگرم
سینه مرغ :◊: یک عدد
پیاز :◊: 1عدد
ابتدا برنج را با آب بشویید و با نمک برای چند ساعت خیس کنید.
هسته های آلبالو را درآورده، و در ظرفی آلبالو هارا در بریزید و شکر را روی آن ها ریخته و به مدت 2ساعت بگذارید بماند. ظرف آلبالو ها را به مدت یک ربع روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ آلبالوها تیره نشود ، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آبگوشت بزباش را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع آبگوشت در سایت انسان شاد
آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی استان همدان به شمار میرود و این آبگوشت یک غذای ایرانی بسیار مقوی است که برای تمامی سنین مناسب می باشد.
آبگوشت بزباش شباهت زیادی به قورمه سبزی آبدار دارد.
ویژگی این آبگوشت به سبزی های معطر در آن است.
گوشت آبگوشتی به همراه دنبه :♥: نیم کیلوگرم
سبزی های معطر (تره،جعفری،شنبلیله) :♥: نیم کیلو گرم
لوبیا قرمز یا لوبیا سفید :♥: 1 پیمانه
پیاز :♥: 1 عدد
لیمو عمانی :♥: 4 عدد
سیب زمینی :♥: 4 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه آبگوشت بزباش به این صورت است که ابتدا باید
لوبیا را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.
اگر وقت کافی برای خیساندن لوبیا را ندارید لوبیا را 2 مرتبه داخل آب جوش بریزید و آب آن را عوض کنید.
لیمو عمانی ها را هم در مقداری آب بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
گوشت را به همراه پیاز و لوبیا ها در قابلمه ای بگذارید.مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا آب جوش بیاید و مواد پخته شوند.
سبزی ها را پاک کنید و تمیز بشورید و آن ها را خیلی ریز خرد کنید.
در کمی روغن سبزی ها را تفت دهید تا آب آن ها کشیده شود.
هنگامی که گوشت و لوبیا نیم پز شدند نوبت اضافه کردن سبزی ها است.
سیب زمینی ها را هم پوست کنده و داخل آبگوشت می ریزیم.
نمک و فلفل و زردچوبه و لیمو عمانی ها را هم به آبگوشت اضافه کنید.
بعد از اینکه آبگوشت بزباش جا افتاد آب آنرا توی یک کاسه بریزید و گوشت و لوبیا و دیگر مخلفات را با هم به کمک گوشت کوب بکوبید تا خوب نرم شود.
مواد لازم در این دستور برای تهیه آبگوشت برای 5 نفر می باشد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ و ماهی در سایت انسان شاد
فیله ماهی :♥: 2 عدد
تخم مرغ :♥: 1 عدد
آرد سفید :♥: نصف پیمانه
پودر سوخاری :♥: نصف پیمانه
آبلیمو :♥: 2 قاشق غذاخوری
پیاز :♥: 1 عدد
پودر سیر ,نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
روغن :♥: مقداری برای سرخ کردن
طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر غذای مورد علاقه کودکان بسیار خوشمزه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر به این صورت است که ابتدا باید
فیله های ماهی را باریک و انگشتی برش بزنید.
پیاز را رنده کنید و به همراه نمک و فلفل و آبلیمو و پودر سیر روی فیله های ماهی بریزید.
ماهی را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ماهی مزه دار شود و طعم بگیرد.
آرد سفید و تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری را هر کدام در ظرف های جدا گانه ای بریزید.
بعد ماهی ها رو به ترتیب اول توی آرد سفید بزنید و کمی تکان بدهید تا آردهای اضافه اش بریزد بعد توی تخم مرغ بزنید و در آخر داخل پودر سوخاری بغلطانید.
ماهی را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ سرخ شود و دو طرفش طلایی شود.
:♦: موقع برگردوندن ماهی با احتیاط این کار را انجام دهید تا ماهی ها خورد نشوند :♦:
ماهی سوخاری یا فیش فینگر شما آماده است .
ماهی ها را با سس کچاپ و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر غذای مورد علاقه کودکان بسیار خوشمزه