بادمجان :◊: یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده :◊: نیم کیلو
فلفل دلمه ی قرمز :◊: یک عدد
سیر رنده شده :◊: 5 حبه
فلفل سبز :◊: 3عدد
بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید.
یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.و همراه با سیر چرخ کنید.
کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید.
سینه مرغ بدون چربی و پوست :◊: نیم کیلو
پیاز متوسط :◊: 1 عدد
سیر :◊: 5 حبه
جعفری ساطوری :◊: 1 قاشق غذا خوری
سینه مرغ را همرا با پیاز و سیر چرخ کنید.خوب با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ و جعفری و ادویه ها را اضافه کنید.
خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند با دست مرطوب از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته روی کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
ماهی سرد و تر است گشنیز و رب انار نیز سرد و خشک است
و فقط شنبلیله موجود در قلیه جزو مواد گرم و خشک است .
در دستور اصلی و جنوبی قلیه ماهی به جای رب انار از تمبر هندی استفاده میشود
اما با رب انار مزه و طعم قوی تری خواهید داشت ، طعم این خورش باید ترش و تند باشد.
ماهی بدون تیغ :◊: 1 عدد
گشنیز :◊: 400 گرم
شنبلیله :◊: 100 گرم
پیاز :◊: 2 عدد
سیر :◊: 5 حبه
فلفل قرمز تند :◊: 1 قاشق مربا خوری
سبزی ها را تمیز کنید و بشویید ، پس از اینکه آب سبزی ها خشک شد داخل خرد کن بریزید یا با چاقو ساطوری کنید تا خوب خرد و ریز شود.
ماهی را پاک کرده و به قطعات دلخواه قطعه کرده و کمی نمک و فلفل روی ماهی بپاشید و کناری قرار دهید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
قارچ :♥: 8 عدد
سوسیس یا ژامبون :♥: 250 گرم
کره :♥: 100 گرم
سیر :♥: 2 حبه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده :♥: 1 لیوان
خرده نان :♥: 1 لیوان
جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی به این صورت است که ابتدا باید
پایه های قارچ ها را جدا کنیم و آن ها را به صورت نگینی خرد کنیم.
سوسیس را نگینی خرد یا رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
کره را در تابه ای روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.
مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.
به قارچ ها کمی روغن، نمک و فلفل سیاه بزنید.
سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید به طوری که قسمت گود قارچ ها رو به بالا باشند.
سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.
سینی را داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی گراد (معادل 425 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی قارچ ها آب شوند و طلایی شوند.
قارچ شکم پر شما آماده است آن را داغ سرو کنید.
قارچ شکم پر کبابی تقریبا شبیه دلمه قارچ می باشد ولی با کمی تفاوت.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه عدسی با قارچ را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
عدس :♥: 1 پیمانه
پیاز :♥: 1 عدد
سیب زمینی :♥: 1 عدد
قارچ :♥: 5 عدد
آب :♥: 3 پیمانه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
دارچین :♥: به میزان لازم
گلپر و آبلیمو :♥: به عنوان چاشنی عدسی
به نقل از انسان شاد طرز تهیه عدسی با قارچ به این صورت است که ابتدا باید
عدس را به مدت 12 ساعت درون آب بخیسانید تا نفاخی عدس گرفته شود.
:♥: البته دقت کنید که این زمان بیشتر نشود زیرا در این صورت عدس بر اثر حرارت دیدن، له و پوستش جدا میشود :♥:
پیاز را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
در تابه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ و طلایی رنگ شود.
مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
عدسها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید.
سیب زمینی را نگینی خرد کنید و بعد از اینکه عدس نیم پز شد سیب زمینی ها را به غذا اضافه می کنیم.
قارچ ها را پوست بگیرید و تمیز بشورید.
آن ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس به عدس اضافه کنید.
هنگامی که قارچ را سرخ می کنیدحرارت را زیاد کنید و 1 قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگ قارچ سیاه نشود.
ادویه و چاشنیهای این غذا را در اواخر پخت به عدسی اضافه کنید زیرا هم باعث دیر پز شدن عدس میشوند و هم عطر و بوی ادویهها از بین خواهند رفت.
برای خوشمزه تر شدن عدسی از گوشت استفاده نکنید زیرا عدسی، غذایی است که به گوشت احتیاج ندارد.
عدسی نباید خیلی شل باشد و نباید خیلی سفت مثل حلیم باشد.
در صورت تمایل برای خوش رنگ شدن عدسی می توانید یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.
طرز تهیه عدسی با قارچ خوشمزه و نکاتی برای خوش طعم شدن عدسی