در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد الویه را فراهم کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع سالاد در سایت انسان شاد
سالاد الویه یکی از معروفترین و خوشمزه ترین غذاهای سرد است و به عنوان بهترین دسر و سالاد در مهمانی ها استفاده می شود.
اصل سالاد الویه روسی است و در روس این غذا کشف شده است.
سالاد الویه هم با مرغ و هم با کالباس تهیه می شود.
پیشنهاد انسان شاد به شما عزیزان این است که تا جای ممکن از کالباس در تهیه سالاد الویه استفاده نکنند چون از نظر بهداشتی تایید نشده است
در عوض از مرغ استفاده کنید تا غذای سالم تر و مقوی تری داشته باشید.

سینه مرغ :♥: 1 عدد
تخم مرغ آب پز شده :♥: 3 عدد
سیب زمینی :♥: 1 کیلو گرم
خیارشور :♥: نیم کیلو
نخود فرنگی :♥: 200 گرم
سس مایونز :♥: به میزان لازم
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار دلخواه

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سالاد الویه به این صورت است که ابتدا باید
سینه مرغ را با نمک و فلفل و یک لیوان آب بگذارید تا خوب بپزد.
نخود فرنگی و سیب زمینی را هم جداگانه بپزید .
هنگامی که سیب زمینی ها پختند پوست آنها را بکنید و آن ها را رنده کنید.
تخم مرغ های آب پز شده را نیز در سیب زمینی ها رنده کنید .
مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید.
خیارشور ها را در مواد بالا رنده کنید سپس نخود فرنگی ها را اضافه کنید.
:♦: در صورت تمایل می توانید خیار شور ها را نگینی خورد کنید تا آب نیندازند :♦:
حالا نوبت اضافه کردن سس مایونز است.
سس را در کاسه ای با مقداری نمک و فلفل هم بزنید سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید و به سالادتان بزنید و
خوب هم بزنید تا همه جای سالاد سس داشته باشد.
سالاد الویه را در ظرفی کشیده و آن را با خیارشور و گوجه تزئین کنید سپس آن را در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.
بعد از 1 ساعت سالاد الویه شما حاضر است.نوش جان

چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آبلیموی تازه است. آبلیمو را فقط باید به اندازهای اضافه کرد که بوی تخممرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
بهتر است خیارشورها را قبل از رنده کردن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آنها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود.
این کار هم باعث میشود سالاد آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی از غذا به مشام نرسد.
برای آنکه ماندگاری سالاد الویه افزایش پیدا کند، فقط به میزان مصرف هر وعده به محتویات سالاد سس مایونز اضافه کنید زیرا در غیر این صورت به سرعت الویه فاسد خواهد شد.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه تاس کباب را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
تاس کباب یکی از اصیل ترین و قدیمی ترین غذاهای ایرانی که در سراسر جهان به اشکال مختلف و با مواد اولیه موجود در آن دیار پخته می شود.

گوشت گوسفندی بدون استخوان :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 2 عدد
هویج :♥: 2 عدد
سیب زمینی :♥: 2 عدد
به :♥: 2 عدد
بادمجان :♥: 2 عدد
آلو :♥: 300 گرم
رب گوجه فرنگی :♥: 3 قاشق سوپ خوری
زردچوبه :♥: 1 قاشق مربا خوری
دارچین :♥: 1قاشق مربا خوری
روغن :♥: مقداری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد.

به نقل از انسان شاد طرز تهیه تاس کباب به این صورت است که ابتدا باید
گوشت را بشورید و ورقه ورقه کنید . پیازها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید.
هویج ها را با برش های اریب خرد کنید.
بادمجانها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
آلو ها را بشورید و خیس کنید.
در قابلمه ای کمی روغن بریزید و حلقه های پیاز را در 2 ردیف در کف ظرف بچینید سپس ورقه های گوشت را قرار دهید بعد
مقداری آلوی خیس شده ، چند ورقه هویج ، به و بادمجان را به ترتیب بچینید.
دوباره همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شد.
یک تا 2 لیوان آب در قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید و با شعله ملایم روی حرارت قرار دهید تا مواد کم کم بپزند.
هنگام چیدن لایه های مختلف سبزیجات مقداری نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه روی مواد بپاشید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای ببرید سپس حلقه ها را با چاقو نصف کنید .
هنگامی که پخت مواد به خصوص گوشت به مرحله پایانی نزدیک شد سیب زمینی ها و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
حرارت زیر تابه را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا تاس کباب به آرامی بپزد و آماده شود.
اگر می خواهید تاس کباب شما بدون آب باشد صبر می کنید تا آب غذا کاملا تبخیر شود.
البته برخی افراد تاس کباب را به صورت آبدار می پسندند ، در این صورت زمانی که نصف استکان آب در تابه باقیمانده بود تابه را از روی حرارت بر می داریم.
در پایان تاس کباب را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

گوشت :◊: نیم کیلو گرم
مغز گردو :◊: 1 پیمانه
سبزی :◊: (تره ,جعفری ,گشنیز و شوید ) 2 پیمانه
پیاز متوسط 1 :◊: عدد
دانه انار :◊: نصف پیمانه
گوشت را به صورت قیمه ای تکه تکه کنید و با پیاز در روغن سرخ کنید.مغز گردو را چرخ کنید و با دانه انار و رب انار بجوشانید .سبزی را خرد کرده و سرخ کنید.همه مواد را با گردو مخلوط کنید سپس گلپر و نمک وفلفل و آبغوره و کمی آب را به آن بیفزایید و هم بزنید.
خیار شور خرد شده :◊: 1 پیمانه
لوبیا چیتی پخته شده 1 :◊: پیمانه
سیب زمینی پخته و خرد شده :◊: 1 پیمانه
پیاز خرد شده :◊: سه چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده :◊: 500 گرم
قارچ سرخ شده :◊: 1 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده :◊: نصف پیمانه