در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه ژله نوشابه ای را آماده کرده ایم

در این پست روش تهیه دو نوع ژله را به شما آموزش می دهیم.با ما همراه باشید :
ژله آلوئه ورا :♥: 2 بسته
نوشابه گازدار :♥: 1 لیوان
آب جوش :♥: 2 لیوان
می توانید از هر رنگ نوشابه ای که دوست دارید در تهیه ژله نوشابه استفاده کنید.

به نقل از انسان شاد طرز تهیه ژله نوشابه ای به این صورت است که ابتدا
یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت دادن غیر مستقیم) حل می کنیم.
سپس به جای ریختن آب سرد از یک لیوان نوشابه مشکی استفاده می کنیم.
آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم.
یک سوم باقی مانده را با همزن دور تند میزنیم تا کف کند.
وقتی ژله نوشابه که داخل یخچال گذاشتیم نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم.
برای یخ تزیینی روی ژله هم یک بسته دیگر ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و می گذاریم ببندد.
بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی ژله نوشابه ها و یک نی برای طبیعی تر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم.



قابلمه بزرگ :♥: 1 عدد
بطری نوشابه کوچک :♥: 1 عدد
ورق ژلاتین بدون طعم :♥: 8 ورق
نوار چسب :♥: 1 عدد
تیغ یا فیچی
توجه داشته باشید که ژله نوشابه مانند خود نوشابه شیرین نیست و
اگر دوست دارید که شیرین شود باید یک چهارم فنجان شربت ذرت به مواد لازمتان اضافه کنید.

اول از همه نوشابه را به صورت آرام دورن قابلمه روی حرارت بریزید تا گاز را از دست ندهد و بعد ورقه های ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند.
برچسب روی بطری نوشابه را جدا کنید و کتار بگذارید.
به وسیه یک تیغ یک برش عمودی روی قوطی نوشابه بزنید.
حررت اجاق را کم کنید و نوشابه و ژلاتین داخل قابلمه را مدام هم بزنید.
زمانی که ژلاتین ها کاملا حل شدند زیر اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید ژله نوشابه برای 15 دقیقه خنک شود.
بعد از سرد شدن ژله آن را اندازه کرده و دورن قوطی نوشابه برگردانید.
برای 3 ساعت بطری را درون یخچال بگذارید تا ژله نوشابه خودش را بگیرد.
قسمت بریده شده بطری را به وسیله چسب ببنید و برچسب نوشابه را روی آن بچسبانید و
در آخر برای سوپرایز کردن مهمان ها روی سفره بگذارید و از غافل گیر شدن مهمان ها لذت ببرید.
اکبر جوجه لقب ابداع کننده این غذا است که شعبه های زیادی در شمال کشور دارد.
اکبرجوجه اصل بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. اکبر جوجه با پلو سرو می شود و بسیار لذیذ است.
جوجه مرغ :◊: ۱ کیلوگرم
رب انار :◊: ۲ پیمانه
برای تهیه اکبر جوجه, ابتدا جوجه ها را تکه تکه کرده و در مقداری آبلیمو ترش و نمک بخوابانید.
هرچه جوجه ها بیشتر در آبلیمو و نمک خوابانده شود، جوجه ها خوشمزه تر و لذیذتر خواهند شد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب چوبی دودی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
گوشت چرخ کرده :♥: یک کیلو ونیم
پودر پاپریکا :♥: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر :♥: 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز (یا پیاز رنده شده) :♥: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
طرز تهیه کباب چوبی دودی خوشمزه و عالی در منزل برای 6 نفر با گوشت چرخ کرده
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب چوبی دودی به این صورت است که ابتدا
در یک ظرف بزرگ گوشت چرخ کرده را بریزید و همه ی ادویه های بالا را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
گوشت و ادویه ها را آنقدر ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.
سپس مایه گوشتی را به 24 گلوله تقسیم کنید.
از گلوله های گوشتی بردارید و سطح گلوله های گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتی متر ضخامت داشته باشد.
سه عدد از آن ها را در یک سیخ چوبی بکشید.
همین کار را با بقیه گوشت ها نیز تکرار کنید.
سپس آن ها را به مدت 10 دقیقه روی کباب پز بپزید تا کاملا پخته و برشته شوند.
:◊: برای این که سیخ های چوبی نسوزند 30 دقیقه قبل از کباب کردن سیخ ها را در آب خیس کنید :◊:
اکنون کباب چوبی دودی شما آماده است آنها را باسیخ درون ظرف بگذارید و با فلفل و گوجه تزیین کنید.
می توانید برای خوش طعم تر شدن کباب چوبی آن را روی منقل ذغال کباب کنید.
تعدادی فلفل دلمه ای یا فلفل سبز نیز می توانید به همراه کباب ها به سیخ بزنید و کباب کنید.
کباب چوبی دودی را می توانید با پلو و نان نوش جان کنید.
طرز تهیه کباب چوبی دودی خوشمزه و عالی در منزل برای 6 نفر با گوشت چرخ کرده
لازانیا :◊: 1 بسته
گوشت چرخ شده :◊: 500 گرم
پیاز :◊: یک عدد
رب گوجه فرنگی :◊: یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای :◊: یک عدد
پیاز را خرد کنید ، درون ماهیتابه روغن بریزید سپس پیاز خرد شده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
پس از نرم شدن پیاز باید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی بپزد.
پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، در آخر نیز جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
درون قابلمه ای بزرگ آب ، کمی روغن و نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از جوش آمدن آب ورقه های لازانیا را تک تک درون آب در حال جوشیدن بیندازید .
مرغ تمیز شده و پوست کنده :◊: 1 عدد کامل
مغز گردو :◊: نصف لیوان
پیاز :◊: 2 عدد
سیر :◊: 2 حبه
سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) :◊: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی :◊: 1 قاشق چایخوری
سبزی هارو بشورید و خشک شد اونا رو با هم مخلوط کنید و ساتوری کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود ،
در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید ،