لوبیا سبز بسیار کم کالری بوده و فاقد چربی می باشد.
لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و ریز مغذیها است.
لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K، برای ساختن استخوانهایی قوی بسیار مهم است.
ابتدا پیاز رو نگینی خرد می کنیم و در قابلمه با روغن تفت میدیم تا پیاز ها سرخ و طلایی شوند.
گوشت رو به پیاز ها اضافه کنید و خوب سرخش کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شربت سکنجبین را آموزش می دهیم.
شربت سکنجبین را از سرکه و شکر درست می کنند.

سکنجبین یک داروی لطیف کننده مواد غلیظ بدن است.
یک فرآورده بسیار مؤثر در رفع تشنگی ها به شمار می آید.
مصرف شربت سکنجبین به خصوص همراه با عرق کاهو یا عرق عنب الثعلب، در کاهش خشکی کام و دهان مؤثر است.
در کسانی که رطوبت از ریه آن ها به سختی و با سرفه شدید خارج می شود، مصرف سکنجبین یک تسهیل کننده خروج خلط است.
مصرف شربت سکنجبین سبب می شود اخلاط رقیق از طریق ادرار از بدن خارج شوند.
سکنجبین ساده برای باز کردن انسداد عروق، رفع سردرد گرم، تقویت معده و کبد مفید است.
اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تبهای طولانی و مداوم است.
اگر کاهو را با سکنجبین یا سرکه بخورند، اشتها آور است.
اثر آن سریع تر در بدن نمایان می شود اما به همان نسبت نیز ضرر آن سریع تر بروز می کند.
1- برای سرفه زیان دارد.
2- از آنجا که سکنجبین ترش دارای قوت زدایندگی است در افرادی که در بدن آن ها خلط صفرا یا خلط شور وجود دارد، با ریزش این مواد به روده ها سبب زخم در جداره روده می شود.

در زمستان و شدت سردی هوا بهتر است سکنجبین را نیم گرم استفاده کرد تا گرمی عارضی سکنجبین سبب پخته شده بهتر مواد (نضج) شود.
در فصل گرم و تابستان توصیه می شود سکنجبین را با آب سرد بنوشید تا تشنگی را تسکین و شدت تب را بشکند.
هیچگاه نباید شربت سکنجبین را با یخ یا وسیله دیگری مانند یخچال سرد کرد، زیرا این عمل باعث می شود از لطیف شدن خلط جلوگیری شود و لعاب دهان لزج می شود.

شکر :♥: 1 کیلوگرم
سرکه :♥: 100 گرم
آب :♥: 2 لیوان
نعناع تازه :♥: 150 گرم
گلاب :♥: کمی
به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه شربت سکنجبین به این صورت است که ابتدا باید
شکر را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس نعنا را تمیز شسته در مخلوط در حال جوش قرار دهید تا عطر و طعم نعنا جذب شود .
سرکه را اضافه نمایید و اجازه دهید شربت غلیظ شود در پایان شربت را از صافی رد کنید.
این شربت را می توانید در هنگام افطار برای رفع تشنگی میل کنید.
میل کردن کاهو با سکنجبین اشتها آور می باشد.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه جوجه چینی را آماده کرده ایم.
سینه مرغ :♥: 2 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
آبلیمو :♥: 2 قاشق غذاخوری
سیر (یا پودر سیر) :♥: یک حبه
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق چایخوری
آرد :♥: یک لیوان
بکینگ پودر :♥: یک قاشق مربا خوری
دلستر بدون طعم (ترجیحا لیمو) :♥: یک لیوان
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
آموزش و طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص
با مواد اولیه مورد نظر در این دستور شما می توانید برای 5 نفر این غذای فوق العاده را تهیه کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه جوجه چینی به این صورت است که ابتدا باید
سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید .
سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند.
درون کاسه ای پیاز خرد شده، نمک ، فلفل ، سیر له شده و آبلیمو و زعفران را مخلوط کنید.
سپس تکه های مرغ را در آن قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.
برای درست کردن خمیر ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و آن را درون ظرفی میریزیم .
به آرد کمی نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم.
سپس یک لیوان دلستر را به آرد کم کم اضافه می کنیم تا غلظت آن شبیه حلیم شود . نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.
تکه های مرغ مزه دار شده را در خمیر قرار میدهیم تا همه جای مرغ آغشته به خمیر شود.
خمیر جوجه چینی را درون یخچال می گذاریم تا کمی استراحت کند.
ماندن بیش از حد مرغ در خمیر باعث سفت شدن جوجه چینی ها می شود.مدت نیم ساعت استراحت کند کافیست.
در ماهیتابه گودی روغن بریزید تا داغ شود سپس مرغ های آغشته به خمیر را یکی یکی در تابه بندازید تا سرخ شود.
حرارت باید ملایم باشد تا مرغ مغز پخت شود.
مواظب باشید که جوجه چینی ها نسوزند، چون زود سرخ میشوند.
در صورت تمایل این جوجه چینی ها را با سس تارتار میل کنید.
آموزش و طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص
مرغ کامل :◊: 1 عدد بزرگ
پیاز :◊: 2 عدد
آبلیمو :◊: 1 لیوان
سیر :◊: 2 حبه
سس مایونز :◊: 3 قاشق غذاخوری
مرغ را به قطعات ریز که بشود راحت به سیخ گرفت برش دهید.قطعات مرغ نباید خیلی ریز باشد.
ان ها را تمیز بشورید و بگذارید آبشان برود.
مرغ ها را در قابلمه ای بریزید.
زعفران دم کشیده را روی مرغ بریزید و قابلمه را 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ ها طعم و رنگ زعفران بگیرند.
آبلیو زیاد و نمک جوجه را سفت می کند.پس اول باید به جوجه ها روغن زده شود و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن پوشیده بشوند بعد آبلیمو و نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز سفت نخواهند شد.
پیاز ها را نباید رنده کرد چون موقع کباب کردن جوجه ها می سوزند و ظاهر کباب را خراب می کنند.
قهوه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است.
واژه قهوه برگرفته از زبان عربی و به معنای تحریک کننده و زائل کننده اشتهاست. درخت قهوه بین هفت تا 10 متر بلندی دارد و در هوای گرم و مرطوب رشد می کند.
قهوه گیاه مفیدی است. هم نوشیدنی مطبوعی از آن به دست می آید و هم از تفاله آن می توان استفاده کرد. تفاله قهوه برای گرفتن بوی زهم و سایر بوهای نامطبوع دست بسیار موثر است. از این تفاله برای رنگ کردن مو هم می توان استفاده کرد.
:◊: قهوه برخلاف چای نیاز به دم کردن ندارد، چراکه ماده عطری، رنگی و موثر آن به محض تماس با آب جوش آزاد می شود :◊::◊: قهوه محرک است و هضم را آسان میکند :◊:
:◊: تب بر است :◊::◊: در درمان سرفه ای که با بلغم همراه باشد موثر است :◊:◊: دردهای عصبی را درمان میکند :◊::◊: قهوه ضد افسردگی است :◊:دانه های قهوه :◊: به مقدار لازم
آب :◊: (می توان به جای آب از شیر هم استفاده کرد)
شکر :◊: به مقدار لازم