در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک ماربل یا کیک مرمری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
کیک ماربل یا کیک مرمر، جزء کیکهای ساده و کره ای می باشد که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد.
در تهیه این کیک نصفی از مواد آن به صورت شکلاتی یا میوه ای هستند و نصف دیگر مواد ساده هستند به همین دلیل به آن کیک مرمری گفته می شود.
این دو نوع مایه با دو رنگ متفاوت به صورت جدا داخل قالب ریخته می شوند و با هم مخلوط نمی شود و حالت مواج به کیک داده می شود.
با این کار کیک، ظاهری رگه دار و مرمر مانند پیدا می کند.
آرد سفید :♦: 2 پیمانه
تخم مرغ :♦: 3 عدد
شیر :♦: 1 پیمانه
پودر کاکائو :♦: نصف پیمانه
شکر :♦: 1 پیمانه
کره :♦: 100 گرم
بکینگ پودر :♦: 2 قاشق چای خوری
وانیل :♦: 1 قاشق چای خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک ماربل یا کیک مرمری به این صورت است که ابتدا باید
کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و به هم زن بزنید.
کره و شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجددا با هم زن بزنید.
وانیل و شیر را هم به تخم مرغ اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید.
:♦: علت الک کردن آرد :♦:
هنگامی که آرد را الک کردید آن را آرام آرام به مواد کیک تان اضافه کنید و با چنگال شروع به هم زدن بکنید.
حالا خمیر صاف و یکدستی دارید.
مقداری سه چهارم از خمیر سفید را بردارید و در ظرفی جدا بریزید.
پودر کاکائو را به خمیری که جدا کردید اضافه کنید و هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
قالب کیک را چرب کنید و از خمیر سفید داخل قالب بریزید.
سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر سفید بریزید و با چاقو کمی خمیر را جابه جا کنید تا با خمیر سفید کمی مخلوط شود و حالت موج دار پیدا کند.
کیک را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
قالب کیک را به مدت 45 دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد از این مدت زمان یک خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو ببرید اگر کیک به خلال چسبیده بود هنوز نپخته است و به مدت زمان بیشتری احتیاج دارد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه پاستیل کرم را آماده کرده ایم

پودر ژله :◊: 2 بسته
آب جوش :◊: 3 لیوان
ژلاتین :◊: 20 تا 24 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته :◊: 3/4 فنجان
رنگ خوراکی :◊: 15 قطره
نی قابل انعطاف :◊: به میزان دلخواه
ظرف با ارتفاع نی ها :◊: 1 عدد
کش :◊: 1 عدد

آموزش تخصصی و طرز تهیه پاستیل کرم با ژله میوه ای
به نقل از انسان شاد برای تهیه پاستیل کرم ابتدا باید پودر ژلاتین را به همراه ژله درونی ظرفی بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید و مخلوطشان کنید.
بعد از مخلوط کردن ژله و پودر ژلاتین در آب جوش اجازه دهید تا دمای آب ولرم شود.
زمانی که مخلوط ولرم شد رنگ خوراکی را به همراه خامه فرم گرفته به آن اضافه کنید.
حال نی ها را بطور عمودی کنار همدیگر بگذارید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.
برای اینکه نی ها خوب کنار هم دیگه بمانند می توانید آنها را با کش ببندید.
توجه کنید اگر که قطر ظرف شما کمتر باشد بهتر است.
آموزش تخصصی و طرز تهیه پاستیل کرم با ژله میوه ای
در کل بهتر است که تمام ظرفتان را با نی پر کنید و هیچ جای خالی باقی نذارید.
مایه پاستیل را درون یک پارچ بریزید و آن را مانند تصوری درون نی ها بریزید و اجازه دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.
برای خارج کردن پاستیل کرم از داخل نی روش های بسیاری وجود دارد.
شما می توانید با استفاده از وردنه این کار را انجام بدهید.
وردنه را روی نی ها بکشید تا پاستیل از آنها خارج شود یا با استفاده از آب گرم این کار را انجام بدهید.

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه باسلوق میوه ای را آماده کرده ایم.
آموزش انواع ژله و انواع دسر در سایت انسان شاد


آب :♥: یک و نیم لیوان
نشاسته :♥: نصف لیوان
پودر ژله با طعم دلخواه :♥: 1 بسته
گلاب :♥: نصف لیوان
شکر :♥: 1 لیوان

بهترین طعم ژله ای که می توان برای تهیه باسلوق میوه ای انتخاب کرد ژله پرتقال و یا لیمو می باشد.

به نقل از انسان شاد طرز تهیه باسلوق میوه ای به این صورت است که ابتدا باید
نشاسته را درون ظرفی بریزید و آب را به آن اضافه کنید تا درون آب حل شود.
در مرحله بعد شکر را به همراه بقیه مواد به نشاسته اضافه کنید و مخلوط کنید و
سپس روی حرارت بگذارید و آن را مرتب هم بزنید تا مخلوط سفت شود و شروع به قل زدن کند.
توجه داشته باشید که برای اینکه بوی خامی نشاسته گرفته شود برای حرارت زیر اجاق کم باشد.
مایه باسلوق میوه ای را درون یک سینی به قطر یک و نیم سانت بریزید و آن را درون یخچال بگذارید تا برای 6 تا 7 ساعت بماند و سفت شود.
بعد از گذشت زمان باسلوق میوه ای را از یخجال بیرون بیاورید و به هر شکلی که دوست دارید با قالب مورد نظر برش بزنید و
در آخر در پودر نارگیل یا نشاسته بغلتانید و در ظرف مورد نظرتان بچینید.
اگر می خواهید که طعم ژله مورد نظرتان در باسلوق بیشتر احساس شود می توانید گلاب را حذف کرده و از آن استفاده نکنید.


در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ویتامینه شیر مخلوط را آماده کرده ایم.
آموزش انواع دسر در سایت انسان شاد
شیر :♥: نیم لیتر
بستنی :♥: 350 گرم
کاکائو :♥: 1 قاشق غذاخوری
گردو :♥: 6 عدد
پسته :♥: 50 عدد
خرما :♥: 10 عدد
انجیر :♥: 15 عدد
موز :♥: 1 عدد
عسل :♥: مقداری
طرز تهیه دسر ویتامینه شیر مخلوط با عسل بسیار مقوی و انرژی زا
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ویتامینه شیر مخلوط به این صورت است که ابتدا باید
برای چند ساعت انجیر ها را درون ظرفی بریزید و روی آنها آب بگیرید تا خیس بخورند.
سپس پوست خرما ها را را جدا کنید و بعد هسته آنها را نیز در بیاورید.
حال بستنی را به همراه خرما پوست کنده هسته جدا ، انجیر ، پسته ، گردو و کاکائو درون مخلوط کن نبریزید و کمی مخلوط کنید.
سپس شیر را هم اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.اکنون اصل معجون یا ویتامینه شیر مخلوط آماده شده است.
ویتامینه را درون ظرف های مورد نظرتان بریزید و برای تزیین آن از گزینه های زیر استفاده کنید.
انواع کمپوت ، ژله و انواع آجیل برای تزین بسیار مناسب می باشد.
در آخرین مرحله باید عسل را به ویتامینه اضافه کنید.
اگر دوست داشته باشید می توانید زرده تخم و گل محمدی نیز به ویتامینه اضافه کنید.
بسیاری از مغازه های ویتامینه فروشی زرده تخم مرغ را هم به ویتامینه اضافه می کنند.
انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه ویتامینه شیر پسته برای شما عزیزان مفید بوده باید و
از تهیه آن نهایت لذت را در کنار خانواده و دوستان برده باشید.
طرز تهیه ویتامینه شیر مخلوط با عسل بسیار مقوی و انرژی زا
:◊: عسل حاوی آنتی اکسیدان است، از این رو مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است :◊:
:◊: عسل به سلامت پوست کمک می کند و ضد پیری است :◊:
:◊: از عسل در فرآورده های ضد سرفه بطور مستقیم و غیرمستقیم استفاده می شود . مزه مزه و غرغره شربت عسل برای برطرف کردن زخم های دهان و ورم گلو بسیار سودمند است :◊:
:◊: عسل ضد آسم است :◊:
:◊: عسل با اینکه بسیار شیرین است، برای دندان ها و لثه مضر نیست، بلکه لثه ها را سالم می سازد و دندان ها را سفید می کند :◊:
بیوگرافی احمد مهران فر در سایت انسان شاد
احمد مهرانفر متولد 10 خرداد ماه سال 1354 در کاشان است.
او دارای مدرک کارشناسی بازیگری و کارشناسی ارشد کارگردانی می باشد.
احمد مهران فر مجرد است و تا به حال ازدواج نکرده است.
احمد مهرانفر از سال 1378 اجرای حرفهای تئاتر را آغاز کرد و در کنار بازیگرانی مانند پرویز پرستویی، پانتهآ بهرام، امیر جعفری، مهتاب نصیرپور و حبیب رضایی اجرای نقشهای تئاتری را تجربه کرد.
این بازیگر برای اولین بار در فیلم «نان، عشق و موتور 1000» در سینمای ایران حضور پیدا کرد.
بعد از آن در فیلمهای «اقلیما»، «حقیقت گمشده»، «دربارهٔ الی…»، «کلبه» و «آتشبس» و تئاترهایی همچون «همه چیز دربارهٔ آقای ف»، «فنز»، «قهوه تلخ»،
«شکلک» «17 دی کجا بودی؟» و… به ایفای نقش پرداختهاست.
او نویسندگی و کارگردانی نمایش «ادیپ افغانی» را نیز در کارنامه هنری خود ثبت کردهاست.
احمد مهرانفر در چند مجموعه تلویزیونی، از جمله مجموعه سریالهای پایتخت 1 و 2 و 3 و 4 در نقش «ارسطو عامل» حضور در تلویزیون را تجربه کرده است.
او بیشتر به خاطر بازی در نقش ارسطو شناخته شده است.
پایتخت 4 - 1394
پایتخت 3 - 1392
پایتخت 2 - 1391
مینی سریال شب یلدا - 1391
پایتخت 1 - 1389
بانکی ها - 1382
بیوگرافی احمد مهران فر در سایت انسان شاد
عکس احمد مهران فر در صفحه اینستاگرامش :
خودم و بدلم در سریال پایتخت 4
احمد مهران فر در سایت انسان شاد
عکس احمد مهران فر در کنار مادرش
بیوگرافی احمد مهران فر در سایت انسان شاد
بیوگرافی احمد مهران فر در سایت انسان شاد
بیوگرافی احمد مهران فر در سایت انسان شاد
بیوگرافی احمد مهران فر در سایت انسان شاد
احمد مهران فر به تازگی در سریال نوروزی علی البدل که در نوروز 1396 پخش می شود در نقش علی البدل ایفای نقش کرده است.
احمد مهران فر در کنار هادی کاظمی و هومن حاجی عبداللهی